NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA 2018-2019
rhaegar написа:ГСУ-Торонто.
И Сиксърс имат своите шансове за финал, но шампионът отдавна е ясен. Долу-горе се получава като през 80-те години, когато Лейкърс печели осем титли през този период. Това имам в предвид... Просто лигата се нуждае от един "рестарт" със старите правила в защита, лимит на стрелбата от тройката (примерно един отбор да има право на максимум четиридесет стрелби оувърол), максимум два оу стара в отбор и т.н. Но това никога няма да се случи, понеже американците са с коефициент на интелигентност близка до тази на Франк Лий Морис (който измисля планът за бягството от затвора в Алкатраз).
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
rhaegar написа:ГСУ-Торонто.
В момента и аз така го виждам.
Западът е ясен и за следващите 2/3 години , финал между ГСУ- Филаделфия / Бостън / Торонто или Милуоки , за мне са с по 25% шансове !
- Drunken_Master
- Контакти:
[offtopic]Циганчето Меско не знае къде се намира, барабар с най-добрият си приятел. А тоя к*пут, защо изкара Дембеле ми е тъмна Индия ?![/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:rhaegar написа:ГСУ-Торонто.
И Сиксърс имат своите шансове за финал, но шампионът отдавна е ясен. Долу-горе се получава като през 80-те години, когато Лейкърс печели осем титли през този период. Това имам в предвид... Просто лигата се нуждае от един "рестарт" със старите правила в защита, лимит на стрелбата от тройката (примерно един отбор да има право на максимум четиридесет стрелби оувърол), максимум два оу стара в отбор и т.н. Но това никога няма да се случи, понеже
американците са с коефициент на интелигентност близка до тази на Франк Лий Морис (който измисля планът за бягството от затвора в Алкатраз).
Е кога Лейкърс са спечелели 8 титли през 80-те, до колкото помня са само 5.
Къде е линка за канала лъжлива М*Р*О
- Drunken_Master
- Контакти:
muhaha написа:Drunken_Master написа:rhaegar написа:ГСУ-Торонто.
И Сиксърс имат своите шансове за финал, но шампионът отдавна е ясен. Долу-горе се получава като през 80-те години, когато Лейкърс печели осем титли през този период. Това имам в предвид... Просто лигата се нуждае от един "рестарт" със старите правила в защита, лимит на стрелбата от тройката (примерно един отбор да има право на максимум четиридесет стрелби оувърол), максимум два оу стара в отбор и т.н. Но това никога няма да се случи, понеже
американците са с коефициент на интелигентност близка до тази на Франк Лий Морис (който измисля планът за бягството от затвора в Алкатраз).
Е кога Лейкърс са спечелели 8 титли през 80-те, до колкото помня са само 5.
Абсолютно си прав, но мисля, че всички схванаха идеята ми...
miro_rz написа:Западът е ясен и за следващите 2/3 години , финал между ГСУ- Филаделфия / Бостън / Торонто или Милуоки , за мне са с по 25% шансове !
Още това лято поне един от КД и Клей ще напусне (може и двамата). Тогава ГСУ става друг отбор. Дюрант ще го примамват други отбори със сигурност. Клей уж бил казал, че ще остане само за макс. контракт, иначе гледал с едно око към ЛА. ГСУ няма как да угодят и на двамата финансово. Та нещата може да се променят....
Съвсем забравих Буги - и той ще иска много...
Голяма работа! И без това в отбор с Къри и Дюрант никой не го брои за жив. Иначе е така, както си написал. Надявам се лятото да се разбягат.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.