Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 15:18

Steven Gerrard: "I've not seen Barcelona or Real Madrid do that to Atletico. Chelsea tore their defence apart."

:lol: :lol: :lol:

Англичаните и тяхното вечно надценяване на реалността. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 сеп 2017 15:41

sapio0o написа:
Steven Gerrard: "I've not seen Barcelona or Real Madrid do that to Atletico. Chelsea tore their defence apart."

Наистина бяха много по-добри Челси - дори и при загубите ни от вас с по 3 гола сме имали някакви положения и сме се държали равностойно, както и със отцепниците, вчера освен едно положение на Саул след избит удар на Коке бяхме 0, nada, zero :|

Стивито не знам къде го е казал, гледах им след мача хайлайтса и коментарите по BT Sport с Линекер, Рио и Лампард - там не го каза - и тримата казаха че от английските отбори Челси е с най-голям шанс да стигне най-далеч :lol: ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2017 15:43

Да сменя Венгер : )

---

Furious_Monk написа:
Тук ще се съглася напълно със Смит. Байерн на Хайнкес и за мен бе по-балансиран, подреден и силен отбор от гуардиоловата Барселона. Онзи отбор просто нямаше слабо място, докато Гуардиола разчиташе на един четириъгълник Алвеш- Туре- Иниеста- Меси.

Аз честно казано никога не съм ги харесвал. От доста време са ми симпатични Шалке и онзи сезон дето им взеха титлата с гола на Бала в предпоследния кръг и след това онзи последен мач дето взеха титлата с гол в добавеното време от двоен удар в наказателното поле за хваната върната топка на любимците ми Йорг Бьоме и Анди Мюлер и .... :lol: :lol: Абе в никакъв случай не изпитват хубави чувства към тях. Няма обаче как да не го признаят. За мен това беше отбора играеш най-хубав и доминиращ футбол, които съм виждал. Имаха естествено своите слабости, най вече поради липса на концентрация и подценяване, но когато играеха, наистина се играеше.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2017 15:44

JackPackage написа:
sapio0o написа:

Наистина бяха много по-добри Челси - дори и при загубите ни от вас с по 3 гола сме имали някакви положения и сме се държали равностойно, както и със отцепниците, вчера освен едно положение на Саул след избит удар на Коке бяхме 0, nada, zero :|

Стивито не знам къде го е казал, гледах им след мача хайлайтса и коментарите по BT Sport с Линекер, Рио и Лампард - там не го каза - и тримата казаха че от английските отбори Челси е с най-голям шанс да стигне най-далеч :lol: ;)

Трябва да се има предвид, че играете на нов стадион и сте като гост.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 16:13

JackPackage написа:Наистина бяха много по-добри Челси - дори и при загубите ни от вас с по 3 гола сме имали някакви положения и сме се държали равностойно, както и със отцепниците

Не знам, според мен победите на Реал с по 3:0 от миналия сезон бяха в пъти по-убедителни. Роналдо и преди е мушкал хеттрик, и по 5 гола сте отнасяли.. Не е като да няма гръмки резултати. Вчера Челси игра добре, но не чааак толкова, а и в края на първото полувреме при 1:0 трябваше да вкарате втори гол. Тогава не помня кой, но мисля някой от халфовете изпусна на почти празна врата от точката на дузпата.

Според различни източници, Анчелоти вече не е треньор на Байерн и се очаква да бъде обявено официално до няколко часа.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 сеп 2017 16:16

Thsmith написа:Да сменя Венгер : )

---

Furious_Monk написа:
Тук ще се съглася напълно със Смит. Байерн на Хайнкес и за мен бе по-балансиран, подреден и силен отбор от гуардиоловата Барселона. Онзи отбор просто нямаше слабо място, докато Гуардиола разчиташе на един четириъгълник Алвеш- Туре- Иниеста- Меси.

Аз честно казано никога не съм ги харесвал. От доста време са ми симпатични Шалке и онзи сезон дето им взеха титлата с гола на Бала в предпоследния кръг и след това онзи последен мач дето взеха титлата с гол в добавеното време от двоен удар в наказателното поле за хваната върната топка на любимците ми Йорг Бьоме и Анди Мюлер и .... :lol: :lol: Абе в никакъв случай не изпитват хубави чувства към тях. Няма обаче как да не го признаят. За мен това беше отбора играеш най-хубав и доминиращ футбол, които съм виждал. Имаха естествено своите слабости, най вече поради липса на концентрация и подценяване, но когато играеха, наистина се играеше.

Всеки топ отбор си имаше своите моменти на доминация. От 2005 до 2007 бяха Милан. След това бяха Челси до 2009 година. После Барса до 2012 и след това Байерн играха най-красивия и ефективен футбол, който съм виждал. От 2014 Реал наложиха най-дългата досега. Определено е време някой да ги спре.
Последна промяна от Soulen на 28 сеп 2017 16:17, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 сеп 2017 16:17

Челси си бяха по-добри няма спор но съвсем реално мача можеше да е 1 : 1 или 2 : 2 докато Реал М когато ни
биха 3 : 0 в ШЛ си ни драха яко! Аз си мисля че в Лондон няма да играем толкова зле както снощи!
Колкото и смешно да звучи и Смит е прав че новия стадион засега е в минус за футболистите, на него
имаме 2 много слаби мача с Малага и Челси и един средна хубост със Севиля!
Последна промяна от Pichichi на 28 сеп 2017 16:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 16:17

Soulen написа:Всеки топ отбор си имаше своите моменти на доминация. От 2005 до 2007 бяха Милан. След това бяха Челси до 2009 година.

К'во? :?

Доминация е сериозна дума. Силните години на Милан са други, а тези на Челси не са никаква форма на доминация.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 сеп 2017 16:19

sapio0o написа:
Soulen написа:Всеки топ отбор си имаше своите моменти на доминация. От 2005 до 2007 бяха Милан. След това бяха Челси до 2009 година.

К'во? :?

Доминация е сериозна дума.

2008 и 2009 бяхме най-силния отбор в света. Само си пусни някои мачове от тогава. Юнайтед с късмет издрапаха до дузпи, а на следващата година вкарахме 7 гола общо на онзи Ливърпул, който беше страшилище и смачкахме Барса, която беше ужасно силен отбор, който чак Байерн през 2013 успя да победи категорично.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 16:26

Soulen написа:2008 и 2009 бяхме най-силния отбор в света. Само си пусни някои мачове от тогава. Юнайтед с късмет издрапаха до дузпи, а на следващата година вкарахме 7 гола общо на онзи Ливърпул, който беше страшилище и смачкахме Барса, която беше ужасно силен отбор, който чак Байерн през 2013 успя да победи категорично.

Не си съвсем далеч от истината, но преувеличаваш. Първо през 2008 Ман Ю печели дубъл от ШЛ + титла в Англия. Роналдо като крило бележи 42 гола в 49 мача през сезона на 23-годишна възраст. Във въпросната година вие не печелите нищо. Виж, на следващия сезон наистина показахте добри неща, но аз по-скоро бях повече впечатлен от по-следващият, а именно 2009/10 с Анчелоти. Признавам, тогава с удоволствие за пръв път изпитвах удоволствие да следя английски тим срещу други от тяхната лига. Супер ефективен и нападател футбол, красота и доминация в едно, поне на териториите на ПЛ. В ШЛ имахте лошия късмет да изтеглите бъдещия шампион Интер, инак като нищо щяхте да стигнете до нов финал.

И в крайна сметка доминация е наистина силна дума. За мен доминация значи титли. В ерата на ШЛ, само Реал, Барселона и Милан са успявали да наложат някаква сериозна серия от успехи за известен период от време.

Върни се в “Архив”