sapio0o написа:Е, виж резултатите на твоя човек от 2011 насам, когато навърши 30. От химията, no? Не му помага държавата.
Моя човек е класа и след като се откаже ще може да ходи, което не съм сигурен, за съжаление, за Надал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sapio0o написа:Е, виж резултатите на твоя човек от 2011 насам, когато навърши 30. От химията, no? Не му помага държавата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
sapio0o написа:Успех.![]()
Не, всъщност може. Всеки си има вкус. За мен Надал е най-доброто, което се е случвало на спорта.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
sapio0o написа:Успех.![]()
Не, всъщност може. Всеки си има вкус. За мен Надал е най-доброто, което се е случвало на спорта.
sapio0o написа:Според легендите е непосредствено зад Федерер, като трети се явява Сампрас. Всъщност Пийт няма място и там. Не е печелил всички шлемове, а мастърсите му са доста малко наброй. Типичен блъскач на сервиз и воле.
JackPackage написа:sapio0o написа:Според легендите е непосредствено зад Федерер, като трети се явява Сампрас. Всъщност Пийт няма място и там. Не е печелил всички шлемове, а мастърсите му са доста малко наброй. Типичен блъскач на сервиз и воле.
Деба, тия много тъпи били, за 6-7 години да не го разкрият и да си е номер 1 толкова време
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта