Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
Освен Волфсбург нито един от резултатите не ми хареса тая вечер. Жалко за ЦСКА, Астана, Гладбах и 2-рото място на Ювентус.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Голяма футболна вечер. Еваларката. Доволно
Севиля стана фаворит за ЛЕ
Там очаквам и двубой Манчо - Билбао

Севиля стана фаворит за ЛЕ

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- JackPackage
- Контакти:
enguerino написа:Голяма футболна вечер. Еваларката. Доволно![]()
Севиля стана фаворит за ЛЕ![]()
Може и Арсенал - БВБ там

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Утре автобуса отпада, Арснеал се класират и пак няма да има инглизи на 1/4

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Челси - Порто!
От където и да го гледам троен мач, Челси тази година играят наистина много зле и като се замисля Порто едва ли са по-слаби
от редицата отбори които взеха положителни резултати от Челси (посл. Борнемут). Порто трябва да спечели за да продължи защото в
другия мач Динамо няма да пропусне победата. Жозето как ще подходи за този мач при положение че и Х му върши работа.
От снощните мачове ме израдва това че Севиля успя за ЛЕ и отпадането на Ман. Ю, те наистина бяха по-слаби от ПСВ и Волфсбург
и в 4-те мача с/у тези отбори. Севилци пък много объркаха селекцията лятото, накупиха много куци играчи нещо нетрадиционно за тях
и си личи дори и в Примера че нямат сили за нищо голямо. Отпадането им от ШЛ е напълно нормално още повече групата им беше
може би най-трудната.
Много хубав мач м/у Бенфика и Атлетико и чуден резултат за Атлети който ни даде 1-во място което си е важно за 1/8 финалите!
Гол и асистенция за Лусиано Вието и аз лично бях доста изненадан да го видя в титулярните 11.
От където и да го гледам троен мач, Челси тази година играят наистина много зле и като се замисля Порто едва ли са по-слаби
от редицата отбори които взеха положителни резултати от Челси (посл. Борнемут). Порто трябва да спечели за да продължи защото в
другия мач Динамо няма да пропусне победата. Жозето как ще подходи за този мач при положение че и Х му върши работа.
От снощните мачове ме израдва това че Севиля успя за ЛЕ и отпадането на Ман. Ю, те наистина бяха по-слаби от ПСВ и Волфсбург
и в 4-те мача с/у тези отбори. Севилци пък много объркаха селекцията лятото, накупиха много куци играчи нещо нетрадиционно за тях
и си личи дори и в Примера че нямат сили за нищо голямо. Отпадането им от ШЛ е напълно нормално още повече групата им беше
може би най-трудната.
Много хубав мач м/у Бенфика и Атлетико и чуден резултат за Атлети който ни даде 1-во място което си е важно за 1/8 финалите!
Гол и асистенция за Лусиано Вието и аз лично бях доста изненадан да го видя в титулярните 11.
А един друг ни разправяше, как нема да стане с Гризман и Вието отпред.
Мен ме е яд за Гладбах, но лошият старт на сезона си каза думата. Севиля ме изненадаха с победата си, но като гледах репортажа, Юве сами са си виновни, изтърваха предостатъчно положения.
Ван Хаал беше сложил върнал фабричните настройки на защитата и се представиха така, както може да се очаква, а не както в последните 2 месеца.
В другите мачове нищо впечатляващо, по добра, стара традиция, вкаралият 4 гола на швеци в ШЛ, взима и златното топче, сори Меска.

Мен ме е яд за Гладбах, но лошият старт на сезона си каза думата. Севиля ме изненадаха с победата си, но като гледах репортажа, Юве сами са си виновни, изтърваха предостатъчно положения.
Ван Хаал беше сложил върнал фабричните настройки на защитата и се представиха така, както може да се очаква, а не както в последните 2 месеца.
В другите мачове нищо впечатляващо, по добра, стара традиция, вкаралият 4 гола на швеци в ШЛ, взима и златното топче, сори Меска.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вието има голям потенциал. Вието, Гризман и Караско могат да играят доста добре в атака, бързи и технични играчи това че
нямат ръст и килограми не е голям проблем, освен това и Вието и Гризман макар и ниски не играят слабо с глава! Да не могат да надскочат
Тери или Компани но имат ли удобно центрирана топка при бърза атака с глава нанасят доста добри удари- гола на Вието с/у Реус, Гризман
вкарва доста след удари с глава.
Валенсия ме притесняват мен днес че и те отиват в ЛЕ почти на 100 %-та ама сами са си виновни, просто виждам как Зенит ще играят
яко с резерви и Гент ще си вземат мача с/у тях.
нямат ръст и килограми не е голям проблем, освен това и Вието и Гризман макар и ниски не играят слабо с глава! Да не могат да надскочат
Тери или Компани но имат ли удобно центрирана топка при бърза атака с глава нанасят доста добри удари- гола на Вието с/у Реус, Гризман
вкарва доста след удари с глава.
Валенсия ме притесняват мен днес че и те отиват в ЛЕ почти на 100 %-та ама сами са си виновни, просто виждам как Зенит ще играят
яко с резерви и Гент ще си вземат мача с/у тях.
rhaegar написа:...по добра, стара традиция, вкаралият 4 гола на швеци в ШЛ, взима и златното топче, сори Меска.
Само, ако единия е със задна ножица

Севилци за мен са разочарованието на груповата фаза. Очаквах повече от този отбор.
Groucho написа:stadion_petrovski написа:.., защото спечелих около 300 000 горница от футболни залози!
A, това в каква валута![]()
Виетнамски донги

Леевски, оле

Само, ако единия е със задна ножица

Не знам какви са ти били очакванията но аз очаквах точно това да са 3-ти. Загубиха Бака, Делуфео, М'Биа и Алекс Видал на трансферния пазар.
Всичките тези игрчи им бяха основата на футбола който играха миналия сезон айде без Делуфео който беше периферен но Видал, Бака и
Мбиа им бяха най-добрите играчи.