Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2014 18:41

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:На теб, явно някой руснак ти е направи нещо за да ги мразиш така.Аз стигам до това заключени човек.

Колегата е малко по-краен в позицията си, но не мисля че нещата дето ги пише, са неверни. ;)

Проблема е, че вие ( ползвам обръщението като общо нарицателно, не конкретизирам лично теб ) ... Които харесвате Русия, не виждате слабите и лошите страни в нея.

Точно това дразни, дори неутралните по-въпроса. ;)

Докато ти виждаш само слабите страни.
Не те видях да пцуеш по САЩ когато бомбардираха Либия, но там нещата са демократични, нали?

Що любимите ти не предприемат нещо за правата на човека в Саудитска Арабия или в Пакистан?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2014 18:49

Кашчей написа:Докато ти виждаш само слабите страни.
Не те видях да пцуеш по САЩ когато бомбардираха Либия, но там нещата са демократични, нали?

Що любимите ти не предприемат нещо за правата на човека в Саудитска Арабия или в Пакистан?

Категорично не е вярно, че виждам само слабите страни.

Но към момента наистина е въпрос на лично разбиране за водене на международна, а и вътрешна политика.
Ще критикувам Русия докато не видя, че са си преглътнали империлиастическите си въжделения.

Иначе, кои са ми "любимците" ? :roll:
САЩ ли ? :lol:
К'во да ги коментирам САЩ... За тях отдавна съм на принципа - "Или хубаво, или нищо".
Фактът, че избягвам да ги коментирам смятам, че казва всичко.

Принципно и Русия нямаше да я коментирам, ако от тях до голяма степен не зависеше финансовото ни благоденствие.
А и малко или много са намесени в нашата история, настояще, а вероятно ще са замесени и в бъдещето ни.
Аз не желая България да има добри отношения с Русия, ако тя е като настоящата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2014 18:52

THE G.A.M.E написа:

Но към момента наистина е въпрос на лично разбиране за водене на международна, а и вътрешна политика.
Ще критикувам Русия докато не видя, че са си преглътнали империлиастическите си въжделения.

К'во да ги коментирам САЩ... За тях отдавна съм на принципа - "Или хубаво, или нищо".

Принципно и Русия нямаше да я коментирам, ако от тях до голяма степен не зависеше финансовото ни благоденствие.
А и малко или много са намесени в нашата история, настояще, а вероятно ще са замесени и в бъдещето ни.

А коя Русия искаш, защото тя никога не е била различна?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 мар 2014 18:57

FLANKER написа:На теб, явно някой руснак ти е направи нещо за да ги мразиш така.Аз стигам до това заключени човек.

Искам да спрат да се намесват в други страни. Империализмът им е причинил толкова много вреди, особено на нас! А иначе простите хора там, предполагам че живеят в някакъв измислен свят и ги съжалявам дори.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 мар 2014 18:57

THE G.A.M.E написа:

Хихих, тарикат. За едните нищо не казвам, да знаете, че за мен са лоши. За Русия си плюя, защото пак са лоши. Голям образ си. Викаш от американеца и европееца нищо не зависи. Само дето Орешко не може да пръдне, без да му се скарат що е ял боб със зеле снощи, че мирише. Даже и позиция по никакъв въпрос не смеем да изкажем, като член на ЕС и НАТО, а сме като овцете - блеем в хор. Те ти демокрацията, те ти ненамесата на неимпериалистите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2014 19:00

Кашчей написа:А коя Русия искаш, защото тя никога не е била различна?

Точно за това я критикувам, защото почти винаги са били като настоящата.
Точно за това и съм песимист за доброто бъдеще на Русия.
Не разбирам хората, които смятат, че с Путин и провежданата от него вътрешна, и външна политика, Русия ще просперира.

Аз не-веднъж съм си изказвал мнението за това, с каква Русия искам да имаме близки отношения.
Най-общо искам Русия да не ни заплашва.
Да се отнася с нас, като с равен партньор.
Да спрът да се правят на обидени за това, че избрахме друг курс на развитие.
И по-важното, да приемат най-после избора ни.
Все пак се предполага, че от 25 години не сме в техният ареал, нормално да не ги питаме за всичко, което смятаме да предприемем.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2014 19:00

wannabe написа:

Искам да спрат да се намесват в други страни. Империализмът им е причинил толкова много вреди, особено на нас! А иначе простите хора там, предполагам че живеят в някакъв измислен свят и ги съжалявам дори.

А кои да могат да се намесват в други страни?

САЩ чий го дирят със самолети в Литва.. тя да не им е до границата? Виетнам с какво застрашаваше САЩ та водиха близо 10 години война там?
Сърбия и нейните вътрешни работи засягат ли САЩ?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2014 19:04

fcb_bg написа:Хихих, тарикат. За едните нищо не казвам, да знаете, че за мен са лоши. За Русия си плюя, защото пак са лоши.

Ама пич, аз съм посочил защо ги критикувам Русия, защото няма как да са ми безразлични.
THE G.A.M.E написа:малко или много са намесени в нашата история, настояще, а вероятно ще са замесени и в бъдещето ни.

Ако трябва да заложа на това, в обозримо бъдеще с коя Държава ще имаме по-интезивни отношения от измежду САЩ и Русия, ще заложа без никакво колeбание на Русия !

Ама както посочих, имам страшно против отношения с Русия, ако е като настоящата.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 мар 2014 19:07

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Хихих, тарикат. За едните нищо не казвам, да знаете, че за мен са лоши. За Русия си плюя, защото пак са лоши.

Ама пич, аз съм посочил защо ги критикувам Русия, защото няма как да са ми безразлични.
THE G.A.M.E написа:малко или много са намесени в нашата история, настояще, а вероятно ще са замесени и в бъдещето ни.

Ако трябва да заложа на това, в обозримо бъдеще с коя Държава ще имаме по-интезивни отношения от измежду САЩ и Русия, ще заложа без никакво колeбание на Русия !

Ама както посочих, имам страшно против отношения с Русия, ако е като настоящата.

Е, да, ама не съм чел да критикуваш друг освен Русия, не разбра ли какво ти казваме? Аз ако съм с позицията като твоята, ще чеша всички наред. Ти чешеш само едните. Така, че не вървиш с оправданията.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2014 19:16

Аз за САЩ съм си казвал мнението многократно, но в други теми.

Не смятам да се повтарям на всякъде.
САЩ са главното оръжие за осъществяването на НСР.
Някои смятат НСР за конспирация, но за мен това е реалноста, която ще ни случи съвсем скоро.

Аз съм вярващ човек, смятам че НСР ще е едно ( е такова ) ... сатанинско дело.
А щом смятам Щатите за главно оръжие за осъществяването на това, смятам не е нужно да уточнявам оценката си за тях.
Но само за "Елита" им.
Жителите на САЩ ( поне болшинството от тях ) ... Са си доста против НСР, ама кой ги пита.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”