vaskonti написа:Tommi написа:onegavon написа:Ние сме лесни имаме си ЦСКА 1923, отиваме в Радомир и пак ще ви изпреварим.Защото Тара ще ви докара и вас дотам и ще трябва тепърва да си правите регистрации или да се молите на Пешо Кучето да ви даде оригиналната емблема и неговия Левски.Да не говрим,че и някой провинциален отбор трябва да намерите за лиценз.Ние вече ще сме в Б група дотогава
.
Харесва ли ти тоя сценарий?
Хареса ми, хубав виц.Както виждаш, Батков се разпростира според възможностите си, а не поддържа изкуствено завишен стандарт. Когато има пари - има, когато няма спира се строежа на стадиона, продават се добри играчи, за да влязат свежи пари, взимат се свободни агенти, купуват се играчи от по-малки отбори, правят се опити да се налагат юноши и др. Между другото, за времето, в което Батков е при нас вие сменихте няколко собственика и все сте по-зле.
А въпроса за емблемата се реши по съдебен път преди повече от 7 години, нещо си изостанал с информацията.
Чакай малко, нали парите за стадиона идваха от друго място, не от Батков и съответно Левски?
Аз лично не знам от къде идват, но от където и да идват явно ги няма към момента и ремонтът спира.