Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот Teo » 16 май 2013 18:15

ralka_levskarka написа:
Teo написа:превъзмогнахте ли загубата от вчера, да обърнеш мача с 10 човека и Силва който можеше да ви прати в космоса от еуфория в 119-та минута... секунди след това да паднете от дузпи като 3 от топките бяха намерени от НАСА.. Батков и Тонев не могат сигурно да си намерят място на земята от яд, че толкова много работа свършиха да ви добутат до финала... така става когато се говори за ''други начини'' и ''всички да помагат на Левски'' :!:

Ти, който говореше за дубъл - искам те тих ;)

Roger that !
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 18:20

Така ли си и на живо? Ти затова си с вътрешни информатори, те, като те видят и настръхват.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2013 18:26

Мачът беше зверски, също както и атмосферата.

На така развил се двубой много трудно може да се направи анализ, още повече, че трябва да се гледа и запис, ама не вярвам някой левскар да има нерви за това.
Ще напиша само, че финалите са особен вид мачове ... Видяхме го и на Сити - Уигън за "FA KUP".

И 2-та отбора заслужават поздравления за 120 минутната битка, подплатена на моменти и с хубав футбол.
Не съм чел мненията назад, но предполагам че след 3-тият гол Левски е бил отписан от Левски-мразците ... :lol:
Няма друг български тим, който да може да се върне във финален мач, губейки го с 2 гола разлика ... И при това, с човек по-малко.

Разбира се ... Само адмирации и за Берое !
Напълно заслужиха Купата, като в по-голяма част от срещата бяха по-добре играещият отбор.
Честито на феновете им !
Сред тях има много свестни пичове ... А тези, дето злобеят по Левски, момчета, няма смисъл.
По-добре се радвайте на успеха си, вместо да хейтвате.

В заключение ...
Доволен съм от получилото се зрелище, но не и от крайният изход на същото. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2013 18:33

THE G.A.M.E написа:Мачът беше зверски, също както и атмосферата.

На така развил се двубой много трудно може да се направи анализ, още повече, че трябва да се гледа и запис, ама не вярвам някой левскар да има нерви за това.
Ще напиша само, че финалите са особен вид мачове ... Видяхме го и на Сити - Уигън за "FA KUP".

И 2-та отбора заслужават поздравления за 120 минутната битка, подплатена на моменти и с хубав футбол.
Не съм чел мненията назад, но предполагам че след 3-тият гол Левски е бил отписан от Левски-мразците ... :lol:
Няма друг български тим, който да може да се върне във финален мач, губейки го с 2 гола разлика ... И при това, с човек по-малко.

Разбира се ... Само адмирации и за Берое !
Напълно заслужиха Купата, като в по-голяма част от срещата бяха по-добре играещият отбор.
Честито на феновете им !
Сред тях има много свестни пичове ... А тези, дето злобеят по Левски, момчета, няма смисъл.
По-добре се радвайте на успеха си, вместо да хейтвате.

В заключение ...
Доволен съм от получилото се зрелище, но не и от крайният изход на същото. :|

В кръга на шегата са бъзиците от мен, но наистина беше интересен мача и отдавна нямаше толкова много голове във финален мач, съдията даже не се забеляза на терена и остави по свободна игра, което ми хареса, мислех че ще има финален край като мача от 2005 (Ливърпул-Милан), но стана обратното ;)

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 16 май 2013 19:03

Green Jedi написа:Вчера , като си тръгвах от мача попаднах на фенове на Левски. Вместо да ме псуват и да ме потрошат , те ми показаха Изображение

Джедай, да не имаш предвид, когато се събрахме двете колони на излизане от града ?

Потребителски аватар
Green Jedi
Контакти:

Мнениеот Green Jedi » 16 май 2013 19:17

Dog написа:
Green Jedi написа:Вчера , като си тръгвах от мача попаднах на фенове на Левски. Вместо да ме псуват и да ме потрошат , те ми показаха Изображение

Джедай, да не имаш предвид, когато се събрахме двете колони на излизане от града ?

Близо до изхода за Плевен/София. На идване обаче , имаше доста грозни жестове и реплики от страна на феновете на Левски. Ден като вчерашния , трябваше да е футболен празник в Ловеч. Да си пием биричката заедно преди и след мача , без грозни сцени. Все пак това не е Левски - ЦСКА или Партизан - Цървена звезда.

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 16 май 2013 19:19

Ние засякохме две коли от Зара и ги поздравихме точно така, даже искахме да спрем да ни черпят Загорки ..... :mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 май 2013 19:23

Подкрепям зеления колега. Винаги съм била противник на всякакъв вид комплексарски истории, мятане на камъни, побоища и други подобни, които, за съжаление, се срещат във всяка една агитка.
Като счупиш нещо, няма да ти порасне половият орган, нито ще станеш по-готин, освен може би в очите на някоя простовата малолетна пикла.
Истинската борба трябва да се води по трибуните - кой ще пее повече, кой ще има по-добра хореография. Всичко друго са простотии.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 16 май 2013 19:35

Поне за мен празникът се получи и искахме да се видим с фенове на зелените, за да им покажем уважение..... 8-)

Потребителски аватар
Green Jedi
Контакти:

Мнениеот Green Jedi » 16 май 2013 19:36

Dog написа:Ние засякохме две коли от Зара и ги поздравихме точно така, даже искахме да спрем да ни черпят Загорки ..... :mrgreen:

Май не съм бил аз :) Тези момчета , които ме поздравиха , после се качиха на едно такси. Може да е било и жълта кола, не видях добре.

Върни се в “Архив”