Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот hajitsu » 22 фев 2013 12:01

Няма смисъл да гласувате за Атака по простата причина, че няма да влезнат в парламента или ако го сторят, ще е с минималния брой депутати. Ако наистина сте против БСП (Тройната коалиция), ще дадете своя вот за ГЕРБ, защото единствено те могат да им се противопоставят. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 22 фев 2013 12:02

parvanoff написа:
Keine Lust написа:
Много добре разбрах какво искаш да кажеш. Ясно, е че няма да е в историята с 40%, но ти твърдиш че това няма да стане благодарение на енергийните монополи :mrgreen: Бойко, боецът на монополи :mrgreen: Сега кой, какво, що платени-неплатени, провокатори или буйна натура, но факт е че от цялата тая история най-много спечели партия ъъъъъъъ.....ГЕРБ.

Онзиден сам се чудеше какво си казал в една друга тема. Сега ми пишеш, че субсидиите в земеделието са частни интереси и че не се намирали български култури на пазара, а последно твърдиш, че от цялата тази ситуация печели Герб? Човече, спри с абсурдите... Опитваш се да манипулираш хората ли?

Да,да...Знам какво бях писал. Че при толкова камери някой няма начин и ще изгори в ролята на бушон. Видях къде съм писал и за измиването на ръце. Е явно с оглед последиците съм грешил. Изиграха го много по-добре от колкото може да си го представи един нормален човек. И за да не се хващаш за думата "изиграха" да кажа, че не твърдя че предварително е планирано, а твърдя че от цялата ситуация именно ГЕРБ извлече най-голяма полза, което не можеш да го отречеш.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 12:03

Keine Lust написа:
parvanoff написа:
Keine Lust написа:
В нашият случай - ДА. Първо трудно се намират БГ култури по пазарите или ако има не са на цена по-ниска от внесени такива, което е супер не логично.

Трудно се намират бг-култури по пазарите? Майтап ли си правиш? :shock: Това, което казваш е супер относително и зависи от много неща-когато субсидираш започването на някакъв бизнес, развитието му-защото земеделието бе отвсякъде западнало, както и техниката, та когато инвестираш първоначално в такава скъпа техника е необходимо да бъдеш субсидиран-затова са и програмите. Аз лично познавам хора, които се занимават със земеделие. Естествено и там всеки гледа да прибере повече пари и се опитва да прави някакви схеми-затова се затегна толкова контролът по тези програми. Освен това направи едно такова генерално сравнение, което ти лично трудно би могъл да дадеш. За всички култури ли говориш? За всякакво качество? За всички държави?

Добре, най-общо казано ти къде пазаруваш. Като става въпрос за зеленчукови култури, в кой супер маркет са с произход България, чесън внос от Китай, чушки внос от Турция, домати внос от Македония...Като отидеш на кооперативния в кой да е софийски квартал пък въобще не знаеш с какъв произход са. Качеството е под всякаква критика домати като дъвки. Цяло щастие е да откриеш сочни селски БГ домати. Със житото същата работа изнася се по-качественото, а внасяме пак от на май... си п...ата някакви боклуци, но за сметка на това цената на хляба постоянно расте. Та къде ни е киро на кирия на нас?

Аз не пазарувам пресни зеленчуци в големите хипермаркети! Въпрос на мой избор и разбиране. Не забравяй, че магазините не се изчерпват с големите хипермаркети... Продължаваш да задаваш странните си въпроси-не ставаше въпрос за това какви са доматите и т.н., макар че виждам, че искаш да изместиш темата ще те светна-нормално е доматите да са като дъвки зимата и въобще, когато не им е времето... За теб може да е щастие, но тези като мен, които ядат домати, знаят и откъде да ги купуват-пак да кажа-абсурд е да си купя пресни зеленчуци от хипермаркет... Относно произходът-ако поискаш документ трябва да ти дадат, ако не ти дадат можеш да се оплачеш на комисията на потребителите или да не си купиш. Въпрос на избор, но и това не бе темата. Ти каза, че си бил на протестите 2009-та. Тогава земеделците подкрепиха другите хора-ти подкрепи ли ги?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2013 12:03

LSFC 1914 написа:
ЕМИЛ написа:Аз бих гласувал за Атака ;)

+ ;)

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Припомнете си кой е Ахмед Емин и какво стана с него.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 фев 2013 12:05

we are the champions написа:Атака просто няма друга алтернатива

незнам дали следиш резултатите ама аАтакистите трупат все повече гласове :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 фев 2013 12:07

vaskonti написа:
LSFC 1914 написа:

+ ;)

айде кажи за кого да гласуваме ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 12:11

vaskonti написа:
LSFC 1914 написа:

+ ;)

Ха, откъде го изкопа това?
Бях слушал за нещо подобно, а и от БЕЗСПОРНИТЕ взаимни ползи на ДПС и Атака вътрешно съм убеден, че са в комбина.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 22 фев 2013 12:11

GOLEADOR написа:
Keine Lust написа:

Много добре разбрах какво искаш да кажеш. Ясно, е че няма да е в историята с 40%, но ти твърдиш че това няма да стане благодарение на енергийните монополи :mrgreen: Бойко, боецът на монополи :mrgreen: Сега кой, какво, що платени-неплатени, провокатори или буйна натура, но факт е че от цялата тая история най-много спечели партия ъъъъъъъ.....ГЕРБ.

И какво спечели ГЕРБ,че не разбрах?Това,че сдадоха властта след 25 ранени на митинг срещу тях ли?Айде няма нужда!Пък и не е важно,какво са спечелили или загубили ГЕРБ,важно е,че с искането на една безсмислена оставка (изборите са след 4 месеца),народа се разедини ,а от това българите нямаме нужда.Вместо да насочим енергията си срещу монополите,сега се дърляме за това кой и защо вкара искането за оставка на кабинета в устата на протестиращите срещу монополите в републиката.

Хем питаш какво печели ГЕРБ хем си отговаряш сам. Именно на ББ му е все едно дали ще има правителство още 4месеца или не, той излиза да се готви за избори. Нали не мислиш, че ако това се случваше 4 месеца СЛЕД избори щеше да си подаде оставката поради такава причина :o Отделно с тази оставка хем не влезна в конфликт с ЕРП-тата, хем избяга от отговорност пред протестиращите.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 22 фев 2013 12:14

Да идват изборите април месец и си връщаме Бойко !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2013 12:14

ЕМИЛ написа:айде кажи за кого да гласуваме ?

Ами нека гледаме реално на нещата - всичките до един са крадци и мафиоти. Ама до един, без изключение. Въпросът е кой от тях има акъл да върши и нормалната държавна работа. Кой от тях покрай кражбите върши и нещо полезно. Знам, че звучи примиренчески и може би цинично, но не виждам какъв избор имаме. Колкото и да се протестира, ще е все тая - който и да дойде ще гепи. Поради тази причина аз пак ще гласувам за Бойко, освен ако новата синя коалиция на Костов не набере достатъчно сила, че да има шанс да спечели. Не си правете илюзии, че Волен и Карачанаков са по-различни. Те просто се заиграват на тънката струна на национализма, но истината е, че са един дол дренки като останалите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”