Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Държавата на полицията

Мнениеот RedeviL » 19 фев 2013 22:29

Theos написа:
RedeviL написа:Айде стига с тези евтини пропаганди! Значи същите тези хора им платиха през 2009-та да правят безредици и сега пак, така ли? :o

Разбира се! Ако се поразровиш малко повече ще чатнеш за какво става въпрос, че тия хора се ползват за марионетки.
Не забравяй къде живеем. Парата е основен двигател за някои хора...

Каква е логиката от БСП да им плащат, за да участват в протест, който бе насочен срещу тях самите? Говоря за 2009-та..

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот BOCA. » 19 фев 2013 22:30

Adramelech написа:
Theos написа:
Keine Lust написа:Полицията е орган назначен за да пази. Някой може ли да ми обясни от подкрепящите полицията какво точно пазеше по софийските улици тая вечер?

Нарушаване на обществения ред, безредици...достатъчно ли е?
Имаше ли регламентиран протест? Нямаше...в България има закони, а това ,че не ти се иска да се спазват е друга тема на разговор.

Е то по тази логика и 97-ма събитията бяха продиктувани от лумпени, които погазват закона, нали?

Помниш ли я 97-ма?Тогава се тръгваше от студентски град и месечната заплата стигна до 1.5$.Един долар и 50 цента!!!
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 фев 2013 22:31

Theos написа:
Keine Lust написа:Полицията е орган назначен за да пази. Някой може ли да ми обясни от подкрепящите полицията какво точно пазеше по софийските улици тая вечер?

Имаше ли регламентиран протест? Нямаше...в България има закони, а това ,че не ти се иска да се спазват е друга тема на разговор.

Имаше ли регламент за Априлското възстание? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 22:32

Adramelech написа:Нали се сещаш, че в неделя няма да са 50 отрепки (или около 1000 човека, като цяло), а ще са доста повече? Още повече, че в неделя ще идват хора от другите градове?

Каква е разликата? И тогава и сега има закони. И тогава и сега хората замеряха полиция и чупеха каквото видят и сега го правят. Та кажи ми каква е разликата?

Тук не съм съгласен, никой не замерва полицията тогава с каквото и да било, незнам на колко си години но тогава пред парламента бяха изкарани едни 18 годишни момчета от вътрешни войски като щит пред хората.
Тогава на протест бяха студенти, интелектуалци и граждани...моля те, никой не беше с качулка, факла и бомбичка. Двете неща са много различни едно от друго!
Колкото до това колко ще има в неделя...ами да има, нека протестират, но без вандализъм!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 19 фев 2013 22:33

BOCA. написа:
Adramelech написа:
Theos написа:

Е то по тази логика и 97-ма събитията бяха продиктувани от лумпени, които погазват закона, нали?

Помниш ли я 97-ма?Тогава се тръгваше от студентски град и месечната заплата стигна до 1.5$.Един долар и 50 цента!!!

Че сега да не е по-различно бе пич? След, като си платиш ток, вода, парно, телефон, кабелна, интернет и още сума ти сметки пари почти не остават. За това те питам, каква е разликата от тогавашните протести и сегашните? И в двата случая те са насочени срещу мизерията в страната. А както е тръгнало събитията от тогава, като нищо ще се повторят и сега.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 19 фев 2013 22:33

Theos написа:

Първо няма такова животно "регламентиран протест". Това са 2 взаимно изключващи се думи. Самата дума протест означава неподчинение, а неподчинението не може да бъде регламентирано.

Да питам за втори път? Какво пазеше полицията на улицата? Асфалта, кофите за боклук или да не би случайно да не отлетят орлите от Орлов мост?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Държавата на полицията

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 22:33

RedeviL написа:
Theos написа:
RedeviL написа:Айде стига с тези евтини пропаганди! Значи същите тези хора им платиха през 2009-та да правят безредици и сега пак, така ли? :o

Разбира се! Ако се поразровиш малко повече ще чатнеш за какво става въпрос, че тия хора се ползват за марионетки.
Не забравяй къде живеем. Парата е основен двигател за някои хора...

Каква е логиката от БСП да им плащат, за да участват в протест, който бе насочен срещу тях самите? Говоря за 2009-та..

2009 им платиха други партии, срещу бсп.

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 19 фев 2013 22:34

фифи перото написа:
Theos написа:

Имаше ли регламент за Априлското възстание? :lol:

ЕЕЕЕЕЕ.Уникален.Браво Фифи-браво перцето!!!!
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 22:35

Keine Lust написа:
Theos написа:

Първо няма такова животно "регламентиран протест". Това са 2 взаимно изключващи се думи. Самата дума протест означава неподчинение, а неподчинението не може да бъде регламентирано.

Да питам за втори път? Какво пазеше полицията на улицата? Асфалта, кофите за боклук или да не би случайно да не отлетят орлите от Орлов мост?

Регламентиран протест беше протеста срещу Акта, давам ти го като пример. Имаше сборен пункт маршрут и крайна точка сългасуван с разрешение от общината!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 19 фев 2013 22:38

Theos написа:
Adramelech написа:Нали се сещаш, че в неделя няма да са 50 отрепки (или около 1000 човека, като цяло), а ще са доста повече? Още повече, че в неделя ще идват хора от другите градове?

Каква е разликата? И тогава и сега има закони. И тогава и сега хората замеряха полиция и чупеха каквото видят и сега го правят. Та кажи ми каква е разликата?

Тук не съм съгласен, никой не замерва полицията тогава с каквото и да било, незнам на колко си години но тогава пред парламента бяха изкарани едни 18 годишни момчета от вътрешни войски като щит пред хората.
Тогава на протест бяха студенти, интелектуалци и граждани...моля те, никой не беше с качулка, факла и бомбичка. Двете неща са много различни едно от друго!
Колкото до това колко ще има в неделя...ами да има, нека протестират, но без вандализъм!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VUacgOhFERA[/youtube]

Не знам, на мен ми изглеждат доста еднакви нещата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”