Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот honda » 11 юни 2012 15:44

Оттносно селекцията според мен ще бъде направена прилична селекция за българските условия , ще дойдат не лоши футболисти. Дали ще се постигнат резултати и доколкото ще бъдем доволни от тях времето ще покаже. Ако някой си мисли ,че ще дойдат играчи ,които директно да ни вдигнат класата и за които да бъдат броени милиони евро, просто няма да стане - не е реално. Според мен Левски ще има отбор ,който ще има всички шансове да стане шампион в България и без особени шансове за нещо особено в ЕКТ но там много зависи и от жребия.
За мен най-добрия вариант е за треньор на първия отбор да бъде назначен някой италианец ,някой от втора дивизия би ни бил напълно по джоба, повярвайте ми този би бил по отношение на тактиката доста над който и да е треньор в нашето първенство. Не случайно в момента почти всички най-актуални треньори в света са италианци, просто при тях работата в тактическо отношение е издигната в култ и определено си разбират от работата. Гледам футбол от много години - бих казал че за около 35 години съм виждал италианския национален отбор да бъде категорично надигран много рядко- на СП-86 от Франция с 0:2 като италианците играха с един престарял и преситен отбор, на ЕП-88 от СССР с 0:2 като италианците играха на практика с младежкия си национален отбор.
Също така според мен би било много добре и за треньори в школата да бъдат назначени италианци и да се работи по тяхната методика- определено нашите имат нужда от тактическа работа . И отделно досега се опитват да налагат холандската методика , но без особен успех , може би и защото просто холандците са доста по- атлетични и дисциплинирани от нас като нация. Докато италианците са с приблизително същия манталитет и физика като нас.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2012 15:50

Sleepwalker написа:Не съм чел предни твои постове, но щом твърдиш, че "познаваш" или по-точно казано имаш достъп до сигурна информация, кажи какво да чакаме в четвъртък около селекцията, та да проверим дали "познаваш". :) Смисъл, има малко време, писаното от теб няма да се забрави, а и ще ни дадеш малко храна за размисъл и обсъждане, че липсата на новини ни кара да се занимаваме с глупости и да се гаврим с цесекари. :lol: :lol:

П.С. Това го пиша съвсем добронамерено и без цел заяждане или подигравка. ;)

Съжалявам но за селекцията знам колкото и ти. Контактите ми са с хора,който не са директно свързани с Левски. Знам че може да ти прозвучи много удобно ,но е така. А и прогнозите ми имат успеваемост , когато се отнасят за неща ставащи извън терена и с отношение към други неща много по-сериозни от чисто футболната страна, а не на терена или вътре в отбора.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 11 юни 2012 16:49

honda написа:За мен най-добрия вариант е за треньор на първия отбор да бъде назначен някой италианец ,някой от втора дивизия би ни бил напълно по джоба, повярвайте ми този би бил по отношение на тактиката доста над който и да е треньор в нашето първенство. Не случайно в момента почти всички най-актуални треньори в света са италианци, просто при тях работата в тактическо отношение е издигната в култ и определено си разбират от работата. Гледам футбол от много години - бих казал че за около 35 години съм виждал италианския национален отбор да бъде категорично надигран много рядко- на СП-86 от Франция с 0:2 като италианците играха с един престарял и преситен отбор, на ЕП-88 от СССР с 0:2 като италианците играха на практика с младежкия си национален отбор.
Също така според мен би било много добре и за треньори в школата да бъдат назначени италианци и да се работи по тяхната методика- определено нашите имат нужда от тактическа работа . И отделно досега се опитват да налагат холандската методика , но без особен успех , може би и защото просто холандците са доста по- атлетични и дисциплинирани от нас като нация. Докато италианците са с приблизително същия манталитет и физика като нас.

Има логика в това което казваш.Но освен тактически един италиански треньор ще научи българските футболисти и на най-слабото им качество - да се защитават!Масово явление в момента е всички български защитници да се лутат като мухи без глави.При корнер и въобще всякакви видове центрирания не знаят къде и как да застанат.Борба за първа топка,шпагат,игра с глава всички това ни липсва.Футболист който не може да играе с глава е половин футболист.Всяко центриране в наказателното ни поле беше голово положение за противника.Когато се научиме да се защитаваме тогава и ще заприличаме на отбор.Тук проблема не е само да се купи някой добър футболист,а и да се работи на тренировките с него.Целият отбор на Реал Мадрид да вземеме когато треньора е слаб е все тая.Нямам нищо против ИИ в Берое свърши страхотна работа,а и ми беше любимият футболист в началото на 90-те в Левски,просто казвам кои са плюсовете на италиански треньор на мъжете или в школата.

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 11 юни 2012 16:53

ЛЕВСКИ” ВЗИМА СОБСТВЕН ПАЛАЧ

Роман Прохазка от Спартак (Търнава) на 99% при “сините”

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 11 юни 2012 16:58

levski_shampion написа:ЛЕВСКИ” ВЗИМА СОБСТВЕН ПАЛАЧ

дано да е така, според мен е добър играч

http://football.sportal.bg/news.php?news=369457
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2012 17:00

В английската версия на Wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Proch%C3%A1zka още днес по обяд някой го е едитнал
Последна промяна от PFC Litex на 11 юни 2012 17:03, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 юни 2012 17:01

emilio написа:

дано да е така, според мен е добър играч

http://football.sportal.bg/news.php?news=369457

http://gong.bg/view_article.php?article_id=276369

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 юни 2012 17:02

А честито...почна се! :)
Нямам наблюдения но дано да е добър Прохазка :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2012 17:06

Той също е казал, че преминава в Левски, така че може да го пишем като второ попълнение.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 юни 2012 17:07

Мисля, че това е добър трансфер, момчето е на 23, а е един от основните играчни на "Спартак". Ще играе на позицията на Тасевски.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”