Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Re: Всичко е измама!

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 22 сеп 2009 19:26

niki_96 написа:
LOKO_PD_FAN написа:Хм още като дебелият италианец даваше интервю,ми се стори мътна работата ,тъй като уж са съдружници с Митето а му нямаше грам уважение та това ме навежда на мисълта,че има заговор за замазване на напрежението.Митето ще дърпа конците в сянка от сега нататък ,това е самата истина.

Ти пък :mrgreen: Кво са притисни за Ботев

Не съм се притеснил,просто си изказвам мнението ,имам си достатъчно притеснения с моя отбор.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 19:42

ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ,СТИГА С ТИЯ ПОСТОВЕ ,ЩОТО ЩЕ ПОЛУЧА ИНФАРКТ.................

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 20:07

Бях на дубъла за инфо. За екипировката го потвърждават всичките ми агенти. Също и за 12-14 апартаменти в Центъра , които се търсят чрез известна фирма за дългосрочно ползване. Има назначени леки ремонти по съблекални и помещения на Колежа. Малу беше на мача с Пичоне , до тях някаква нова "черна перла"... :roll: Най-важното - утре се очаква някакво развитие по БОТЕВ. Спирам до тук.... Иначе Дубъла игра равностойно до 60 мин , след което рухна тотално и резултата бързо стана от 1-1 до 1-4 :oops:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 20:14

vhpvhp написа:Бях на дубъла за инфо. За екипировката го потвърждават всичките ми агенти. Също и за 12-14 апартаменти в Центъра , които се търсят чрез известна фирма за дългосрочно ползване. Има назначени леки ремонти по съблекални и помещения на Колежа. Малу беше на мача с Пичоне , до тях някаква нова "черна перла"... :roll: Най-важното - утре се очаква някакво развитие по БОТЕВ. Спирам до тук.... Иначе Дубъла игра равностойно до 60 мин , след което рухна тотално и резултата бързо стана от 1-1 до 1-4 :oops:

ГОВОРИ БЕ HV............

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 20:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:
vhpvhp написа:Бях на дубъла за инфо. За екипировката го потвърждават всичките ми агенти. Също и за 12-14 апартаменти в Центъра , които се търсят чрез известна фирма за дългосрочно ползване. Има назначени леки ремонти по съблекални и помещения на Колежа. Малу беше на мача с Пичоне , до тях някаква нова "черна перла"... :roll: Най-важното - утре се очаква някакво развитие по БОТЕВ. Спирам до тук.... Иначе Дубъла игра равностойно до 60 мин , след което рухна тотално и резултата бързо стана от 1-1 до 1-4 :oops:

ГОВОРИ БЕ HV............

Не искай точно от мен да бия тъпаните ,пич... :) Не и аз. Но потвърждавам и се подписвам под твърдението си ,че има предварителен договор за покупка на БОТЕВ :!: Т.е . - докарали сме я до ситуацията от преди една година ,когато имаше и предварителен договор с Кръстева. Дали кантара ще наклони към СВОБОДАТА или НЕ... може би ще стане ясно още утре.Другото ,което е факт и го признавам - хората /италианците/ са реални персони , а Малу все още е тука, което е добър прогностичен белег /трябвало е да бъде на някакво младежко първенство , но си е отложил пътуването/ . Негъра е футболна личност ,прерових подробно сайтовете - вдъхва доверие. .... НО :evil: Засега , към момента - да не забравяме ,че все още сме собственост на Селяка. :oops:

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 20:26

Друго - лекарското тяло около БОТЕВ е ангажирано с прегледи в София на нови играчи , за да получат разрешително за игра. Нещата се вършат със желание и от двете страни.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 20:31

vhpvhp написа:Друго - лекарското тяло около БОТЕВ е ангажирано с прегледи в София на нови играчи , за да получат разрешително за игра. Нещата се вършат със желание и от двете страни.

Давай,давай говори....Не се притеснявай ,ако митю издъни нещата АЗ СЪМ СЕ ПОДПИСАЛ ПОД смъртната му присъда.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 20:36

PLOVDIV PEE 1912 написа:
vhpvhp написа:Друго - лекарското тяло около БОТЕВ е ангажирано с прегледи в София на нови играчи , за да получат разрешително за игра. Нещата се вършат със желание и от двете страни.

Давай,давай говори....Не се притеснявай ,ако митю издъни нещата АЗ СЪМ СЕ ПОДПИСАЛ ПОД смъртната му присъда.

Утре съм на линия . :) Лека нощ ! ;)

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 20:52

А за екипировката - сега се поръчва или вече се чака?

Дубъла в Пловдив24 пише, че след като италианеца излязъл се пропукала защитата?

182000
Контакти:

Мнениеот 182000 » 22 сеп 2009 21:56

Fallen_Angel докога ще си рекламираш умрелия саит

Върни се в “Архив”