Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emo

Re: Защо левскарите от татово време са зад малък Тошко

Мнениеот emo » 08 май 2009 09:26

ros написа:Дайте ми логично обяснение защо левскарите от татово време са зад малък Тошко. Май ще се прецака приказката ви кой е комунистически отбор.

само за 1 миг ти успя да сринеш митът за Левски.аз се чувствам омерзен :D :D :D

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 08 май 2009 09:31

Защото те са приятели или симпатизират на ТОДОР, а не на дядото, за разлика от продуцентите на шоуто, в това число и "червения" Н.Кънчев, които са определили като VIP именно внука на бившия комунистически лидер /защото те са го извикали именно като такъв/.

Потребителски аватар
mikata

Новата селекция на ЛЕВСКИ

Мнениеот mikata » 08 май 2009 09:36

Дайте мнения на кой постове трябват нови попълнения.
Според мен трябва да се вземат Даксон и Акалски от Локо пд
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 08 май 2009 09:41

Заради ИВАН Славков бащата на Тодор .Доволен ли си сега.

blue_zara
Контакти:

Re: Новата селекция на ЛЕВСКИ

Мнениеот blue_zara » 08 май 2009 09:46

Първо да видим кои ще напуснат. Според мен има много хора от настоящия отбор, които трябва да си тръгнат през лятото - Бистрон, Лусио, Миро Иванов....
И стига с това пазарене на килограм - новия треньор, според схемата с която ще играе, да си определи на кои постове има нужда от попълнения. А в дубъла и при юношите има добри момчета, които заслужават шанс за изява. Няма нищо по-хубаво от това да играят хора, които са израснали в този отбор и знаят какво значи да носиш синята фланелка и да защитаваш името на ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 май 2009 09:48

ros написа:Дайте ми логично обяснение защо левскарите от татово време са зад малък Тошко. Май ще се прецака приказката ви кой е комунистически отбор.

Ще очаквам и логично обяснение защо серГей, Гоце, Ламбо и т.н. настоящи членове на ВС на БСП са цесекари...Ако имате желание включете и Милко Калев Балев, Добри Джуров, Георги Дамянов, Боян Българанов, Здравко Георгиев, Карло Луканов, Гриша Филипов, Станко Тодоров, Пенчо Кубадински...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 май 2009 09:49

Трябва да се започне от президента...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 08 май 2009 09:49

Двама вътрешни халфове,задължително атакуващи и поне един силен централен нападател тип таран-висок,добре играещ с глава. От това Левски има крещяща нужда.В защита имаме достатъчно хора.Дори Рабех да напусне,оставаме с още 4 човека,достатъчно способни да играят титуляри.Може би трябва да се помисли за ляв защитник,но според мен това не е толкова належащо в момента.Дефанзивните ни халфове са горе-долу стабилни,но атакуващите са пълна трагедия-Да Коща не показа нищо в мачовете до сега,Сърмов освен с някой далечен удар с нищо не помогна на отбора,а Дарко е в слаба форма,въпреки доброто начало на полусезона.В атака освен Гонзо,нямаме друг читав център нападател.Жоро Христов е несигурен и плах,Еньо е трайно контузен(а и нямам особени надежди за него като цяло).Има млади момчета от школата,но те трябва да играят редом до някой с класа и опит,за да наберат самочувствие.За вратарския пост не се притеснявам,защото Петков спокойно може да изкара още 1-2 сезона,а Митрев според мене е отличен талант и с малко повече игра ще натрупа опит и самочувствие.А,трябва ни и нов треньор! :lol: :lol:
Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 08 май 2009 09:52

gpp1981 написа:Заради ИВАН Славков бащата на Тодор .Доволен ли си сега.

Който дълги години беше шеф в синия отбор!
Кокъла пък беше в една компания със сестра му !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Време е да млъкнете!

Мнениеот Old_death » 08 май 2009 09:55

Журналя е любопитна нова дума в българския речник! :o Преди да посочваш каквото и да е прочети малко история! Истинска! За това как,от кого, с каква цел и под чие крило е създаден и поддържан Цска! Е няма да го направи,защото не ти изнася! Отдавна е време да постъпиш като мен! А именно да мислиш автономно. Какво мобеш да научиш от журналистите? Ами на тях работата им е да създават сензаций,за да има кой да ги чете и слуша! Пробвай да минеш на друго ниво! Е ама как като си от Цска! Остави! Пиши си ЖУРНАЛЯ! :mrgreen:

Омръзна ми да повтарям едно и също нещо и винаги да се намери някой тъпоъгълен многоъгълник,който да прави ревизия на празното си промито мозъче тук.Не се мисли за много оригинален.Просто си усвоил добре уроците на Ефрем,Русев,Жаклин и всички други гейове,подвизаващи се в родния ефир :!: Само ти и такива като тебе недейте да говорите за история,защото ще станете по жалки,отколкото сте сега. Истинската ваша история е толкова срамна,че аз бих се срамувал от нея!Само се замисли кой спечели 5 титли и 3 купи вследствие на един указ на БКП за обединението на два отбора,след което с 7 играча на Спартак в титулярния ви състав прекъснахте 12 годишната ви шампионска суша и спечелихте тия отличия!!!Защо не се откажете от тия отличия,които получихте от БКП,след като сте такива яростни антикомунисти :lol: Тая ли история искаш да чета?Аз съм я прочел отдавна,даже съм бил свидетел на част от тия събития,но въпросът е ти къде си бил тогава?И това е само част от историята.Налапал си се с лафове за комунистическото минало на ЦСКА,като пате с топли л****а!А вашето минало какво е!Вие още малко ще се изпишете десиденти и преследвани от власта и милицията,чиито отбор бяхте.Ще ти задам и един последен въпрос.Ти коя година си роден?Ако си роден преди 1989 година, живееш в жилище построено преди тая дата и си толкова принципен,напусни жилището си и се гръмни,защото сте комунистически рожби и изкуствено създадени!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”