Бижутера написа:BGarmy написа: като,Митрев,Михайлов,Кирев и Караджов.Може и да има още.......................не се сещам!!!
Беконов
Той го биваше само в Беоре,незнам защо,явно защото с неговата класа му отива на такъв отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:BGarmy написа: като,Митрев,Михайлов,Кирев и Караджов.Може и да има още.......................не се сещам!!!
Беконов
BGarmy написа:Бижутера написа:BGarmy написа: като,Митрев,Михайлов,Кирев и Караджов.Може и да има още.......................не се сещам!!!
Беконов
Той го биваше само в Беоре,незнам защо,явно защото с неговата класа му отива на такъв отбор
Levskarq_1914 написа:А Пенев колко дари?А Титан АС?Човека толкова дава това е дарение къде пише колко трябва да се дари важен е жеста и 1 лв да е важното е че с тези пари ще помогне на някое детенце или нуждаещ се човек вместо да го аплодирате вие го плюете
novnik написа:Най-важното е, че поне е ДАРИЛ нещо, а вие и един СМС не сте пратили.
BGarmy написа:smash_the_reds написа:Що него,а не Митрев???
Според ме нако Митрев се налага ще стане вратар 2 по-класен от колкото вратарчето,и дано да съм прав,защото се очертава много силна генерация от талантливи вратари като,Митрев,Михайлов,Кирев и Караджов.Може и да има още.......................не се сещам!!!
BGarmy написа:smash_the_reds написа:Що него,а не Митрев???
Според ме нако Митрев се налага ще стане вратар 2 по-класен от колкото вратарчето,и дано да съм прав,защото се очертава много силна генерация от талантливи вратари като,Митрев,Михайлов,Кирев и Караджов.Може и да има още.......................не се сещам!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта