DidoManUtd написа:Чудя се още нещо :
Защо го обявяват това решение в извънработно време ? Цял ден какво правиха ?
Отговорът е : за да не може да има ответна реакция и просто да мине и този кръг така..
е добро утро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DidoManUtd написа:Чудя се още нещо :
Защо го обявяват това решение в извънработно време ? Цял ден какво правиха ?
Отговорът е : за да не може да има ответна реакция и просто да мине и този кръг така..
DidoManUtd написа:Не исках тема със заяждания, в момента не мисля нито за Беверен и Олимпия, нито за Симитли, просто ми е тъпо за Тошко Янчев и Румен Трифонов /за Коце Стоянов не толкова/защото те са жертвите на тъпата война и в казуса си мисля че са прави. Имаше предостатъчно време и за БОК и за БФС, но типично по български оставихме всичко за най-накрая и си намерихме жертви /за съжаление не тези които трябва/.
nikoko написа:Предварително се извинявам, че пиша в тема за Цска, по принцип избягвам да го правя.
Първо единственото, което това решение казва е, че молбата за прекратяване на наказанието трябва да бъде подадена не от клуба, а от всеки футболист по отделно. Мисля, че няма нищо по логично, тъй като нали Цска не беше наказан отборно /което според мен не беше правилно, но както и да е/, наказа ни са отделни футболисти, а не клуба.
Второ вие чували ли сте за друг случай на хванат с допинг спортист, който да не изгори минимум за една година?!?
Стига с този рев щото ставате жалки.
dodo7271 написа:Аз разбрах две неща - принципно ЦСКА са прави в този спор. Няма как при изтекло наказание, да не дават на футболистите да играят (друг е въпросът, че наказанието е смешно и нелепо - само 3 месеца). И второто е, че т. нар. юридически отдел на ЦСКА е доста смешен. Просто са дали шанс БФС да си прави т....ак с "червените". Ако бяха малко по-умни, нямаше да го направят.
mastikas написа:След шампионат 2005/2006 е обявено, че Захари Димитров е дал положителна допинг проба след мача Левски - Берое от пролетния полусезон. Димитров е наказан за 2 години лишаване от състезателни права.смятате ли,че 3 месеца е правилно наказание?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта