ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Mourinio » 21 фев 2012 11:17

Ганджо :mrgreen: съмнителното при него е, че не си е намерил отбор досега, а почти всички първенства започнаха и започват, но пък нека първо да го видим на живо какво представлява ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 фев 2012 12:09

yavorescu написа:
wolf написа:Много са ми съмнителни такива нападатели които могат да играят и крила.

Крейг Белами, Дирк Каут, Джонатан Уолтърс, Йохан Елмандер, Питър Одемвинги, Тиери Анри... списъкът е дълъг. (Естествено, не очаквам румънеца да се доближава и на милиметър до тях.)

Ще споделя с вас нещо еретично.На мен не ми заприлича на никой от гореизброените.Единствено ми напомни за една друга голяма румънска звезда от близкото минало-Георге/Джика/ Хаджи.Същата убийствена левачка,същото отлично изпълнение на пряк свободен удар с много-почти невъзможно добро фалциране на топката.Зная че подобна подборка може да се направи на много играчи,но в това момче си личи таланта.Но за да стигне до Черно море,значи има някакви други кусури.Пиене,к.урви,неспазване на режим,скандалджия,несериозно отношение към тренировките...списъчето може да нарастне с още много други кусурчета.Според мен или рано се е помислил за звезда,или има нещо много по сериозно.Какво е то,навярно ще разберем съвсем скоро,ако го привлечем.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 фев 2012 17:26

Ганджо как игра?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 фев 2012 17:28

много голям мач, тоя румънеца си личи класата отдалече, ще надмине георги хаджи ако му дадем шанс за развитие.... толкова идейна игра в нападение не съм гледал от години, особено преди да пуснат паломино.... впечатлен съм, ако не се преборим за евротурнирите ще е голяма изненада за мен :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 21 фев 2012 17:40

На мен също ми хареса днескашния мач имаше хубави работи от всеки по нещо както се казва Сашко Александров беше фурия днес незнам какво храните Божилов ама днес си беше един от най добрите на терена.... Спиране,Овладяване,пас незнам какво повече искате от момчето.Румънеца ми хареса паса му има хляб във него от 60-70 минути немога да дам заключение но доло горе като за 1ви мач момчето се постара можеше даже и да отбележе но се видя ,че е страхлив още не се е приспособил със отбора.Хубаво включване на Виктор ... Просто много жалко ,че няма да го пуска във мачовете а ще играе някой друг.Има много талант във него!

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 21 фев 2012 18:45

...незнам какво храните Божилов ама днес си беше един от най добрите на терена....

Ама разбира се! Беше най-добрия който лежа по терена! При всяко леко бутане пада и лежи по 2 минути,постоянно се лъже вместо да подава,след 70та минута му свършиха батериите! Стига сте обсъждали тоя дървар,само за търкане на пейката става ;)

Моето мнение за румънеца е,че днес се представи много зле! Дали защото не е тренирал,дали зареди страх и тн или толкова си може не знам!

За мача: както контролата с Несебър,първото полувреме много заспало,второто полувреме по-добре! Но това 2-ро полувреме беше много по-слабо от онова с Несебър! Миналия път играха Паломино и Миро в нападение и Фернандес зад тях,а сега само Паломино и Фернандес по крилата! Според мен "Малкия" трябва да играе зад нападателя а не да се мъчи по крилата където го изолират и не пипа топката!

Днес се сбъдна една мечта - цял мач без Кончо! ЧУДОООООООООООООООО ! :) ;) :)

Три греди,сумати пропуски...особено последния на Румен Николов когато бяха 4ма срещу вратаря 0.о Това не трябва да се случва дори на контрола! ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 фев 2012 18:47

ShooterMan написа:Мога само да кажа - Фернандес на крилото - най-големия статист....Фернандес зад нападателя - смъртоносно оръжие.Второто полувреме направо ги счупи отвсякъде с пасове,отигравания,трикове.Този играч има една позиция на която блести,а как се справи отбора с Божилов и Дончо мисля,че всички видяхме много добре.Също и определям опита за Сашо ляв бек и Янчо титуляр в дясно като катастрофа.Изобщо формацията от първите 45 минути с изключения на вратаря,Росен,Камазола и Паломино изобщо не бива да се появяват като титуляри.Хич даже,а Фернандес или играе зад нападателя или по-добре да не играе,по фланговете е абсолютно безполезен.Онова момче Радев не е готово за мъжки футбол,Слави Сталев-по-добре,става вече.При тази ситуация вляво не виждам защо бе освободен Тошко Колев,вдясно също не сме добре,най-добрите отигравания там ги направи Паломино в редките случаи,когато отиваше там,смятайте

Не и такова мнение, Ратников номер 2 :o :( :mrgreen: все едно ти чета писанията за естонския Меси :lol:

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 21 фев 2012 19:24

Защо ми се струва че никой от вас не е бил днес на стадиона..?? Какво харесахте от играта на Морето не разбрах.??? Просто в този момент според мен сме много зле в защита, ама много зле....Значи ако нещо не се направи до мача с Лефскито...ще ни обуят с 3-4 гола.. Напълно съм сериозен. Днес разбрах защо в Турция не сме взели победа. Ами с тази защитна формация няма как да стане. Днеска по едно време имах чувството че момчетата от защитния вал се виждат за първи път....??? Ако днес не беше малкия Сашко отзад....сериозно..отиваше на зле. И стига сте плюли по Божилов. Момчета в момента нямаме по-добър футболист от него. И като факт ви подсещам че само той е повикан в Национала. Значи за мен Миро вече е изчерпан за този отбор. Станал е голям егоист и не иска да контактува с другите на терена. Ромънчето.... личи си че е добър но не на тази позиция която го слага Генов. Искам пак да кажа...имаме голям проблем с Треньора.. човека много ми прилича на Раниери от Интер. Може да вдигне отбора за 6-7 мача но после е НУЛА. Купуваме играчи на постове които не ни трябват. За мен Генов е мишка. Няма мнение за нищо в този отбор. Иначе малкото Венецуелче......ГОЛЯМ -МАЛЪК човек...Много ме кефи само дето някой трябва да му пусне клип на Барса как тренират да падат за дузпи и ще бъде ВЕЛИК. Много е добър. Това е от мен. Просто погледнете фактите и разберете едно....слаби сме за сега..много слаби да се мерим с другите над нас.

Пс: За пръв път виждам на контрола на Моряците да се съберем около 500-1000 души. Поклон пред нашите фенове..

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 фев 2012 19:43

Patriot написа:Пс: За пръв път виждам на контрола на Моряците да се съберем около 500-1000 души. Поклон пред нашите фенове..

Това говори много зле за безработицата във Варна...

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 21 фев 2012 19:59

ето мойте оценки на игралите днес.Съставът на Черно море: Пламен Колев-нямаше работа много- С. Александров-просто голям и напред и назад покриваше мамалигата в доста ситуации, Ал. Александров както винаги стабилен, Ив. Янев, Камазола не игра добре днес, Илиев-навсякаде , Росен Колев много напредва в играта, Фернандес-добър е но можеби зад нападателя ще е по добре но има си тренер , Ганджовеану МНОГО СЛАБ КАКВО МУ ХАРЕСАХТЕ ако е заради подготовката добре но мисля че сие зле , Божилов-добър мач, Манолов слабичък и много алчен ми се вижда и е станал много груп МОЕ МНЕНИЕ(Денчев, Паломино ТОВА Е ЧОВЕКА, Атанасов-хареса ми , Попов, Николов ТОЗИ Е МНОГО СЛАБ ПОВЯРВАИТЕ , Капитанов, Митев-много добро включване брво, Лазаров, СталевСимеонов )
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Върни се в “Архив”