Blue_Girl написа:Доволна съм от футболистите, които взехме!
Ако имаш предвид Ваз Те и Алуко към тях само имаме интерес...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Доволна съм от футболистите, които взехме!
Santiago Munezz написа:mistreated написа:Tommi написа:Ваз Те е много добър играч за за нашите стандарти.
Би ли споделил колко мача си му гледал, за да си сигурен в думите си?
А ти защо толко си се притеснил дали Ваз Те достатъчно добър за нашите стандарти?Доколкото знам си фен на ония от Панчарево
Santiago Munezz написа:mistreated написа:Tommi написа:Ваз Те е много добър играч за за нашите стандарти.
Би ли споделил колко мача си му гледал, за да си сигурен в думите си?
А ти защо толко си се притеснил дали Ваз Те достатъчно добър за нашите стандарти?Доколкото знам си фен на ония от Панчарево
mistreated написа:И какво значение има на кой съм фен, не мога да се интересувам от другите отбори във футбола ли?
Santiago Munezz написа:mistreated написа:И какво значение има на кой съм фен, не мога да се интересувам от другите отбори във футбола ли?
Има разбира се,щом си фен на червения отбор значи не се интересуваш толкова от другите отбори в случая Левски,по-скоро ти се иска тоя Ваз Те да се окаже пълен провал.Но си неспокоен,че може пък и да се окаже,че удар правиме с трансфера му.
mistreated написа:Ама толкова съм неспокоен, че чак ми засядат костилките от черешките, дето си хапвам в момента. Все пак страшна голова машина идва в Левски, средно с по 3 гола на сезон!
mistreated написа:
Ама толкова съм неспокоен, че чак ми засядат костилките от черешките, дето си хапвам в момента. Все пак страшна голова машина идва в Левски, средно с по 3 гола на сезон!
Santiago Munezz написа:mistreated написа:Ама толкова съм неспокоен, че чак ми засядат костилките от черешките, дето си хапвам в момента. Все пак страшна голова машина идва в Левски, средно с по 3 гола на сезон!
Точно за това говорех.По-скоро злорадстваш отколкото да се интересуваш от БГ отборите
mistreated написа:Santiago Munezz написа:mistreated написа:Ама толкова съм неспокоен, че чак ми засядат костилките от черешките, дето си хапвам в момента. Все пак страшна голова машина идва в Левски, средно с по 3 гола на сезон!
Точно за това говорех.По-скоро злорадстваш отколкото да се интересуваш от БГ отборите
Ами да, и аз като всички вас
blue avalanche написа:mistreated написа:
Ама толкова съм неспокоен, че чак ми засядат костилките от черешките, дето си хапвам в момента. Все пак страшна голова машина идва в Левски, средно с по 3 гола на сезон!
Друго си е,викаш,да докараш Шеридън по нашите земи,а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта