Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот Empty » 07 окт 2012 14:17

Иска ми се да видя физиономията на Ганя, като го прочете :D Хората са си напълно прави....или за всички ще има излъчване, или няма да има никакво!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 окт 2012 14:20

fen na batmanlevski написа:
crap написа:За жалост това е стопроцентовата истина. Подобни персони, сред които попадат и гърнетата, са вредни за родния футбол.

Домуса и Ганчев полезни ли са ?

Погледни колко от децата на Ганчев са в националния. След това направи сравнение с тези на Гърнето и Тара. Простата сметка показва, че да, Ганчев е по-полезен за футбола и от двамата. След това напиши в google "гнездо на орли", отвори някоя от страничките, прочети, разгледай снимки и стигни до логичния извод - да Домусчиев е полезен за родния футбол. За жалост, никой не е направил толкова за футбола ни през последните 20 години, колкото направи Домусчиев за една. Всичко останало е плява и злоба. Sad but true.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 окт 2012 14:26

Благодарение на стрийма в Интернет видяхме как се бяха подготвили съдиите за мача.Дали щяхме да бием , ако мача бе скрит?
Иначе на анонимното делиорманско отборче , превзело прабългарския капански край ще му припомня как влезе в А група : с изваждане на няколко отбора от Б групата ; с изваждането им в подходящо време , за да не се зачетат резултатите им;с промяна на регламента в Б група - добавяне на допълнителни кръгове , за да може Лудогорец да настигне конкурентите и т.н и т.н. :evil:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 07 окт 2012 14:27

за тв правата си е много прав батков,трябва всеки клуб сам да си продава правата,не може феновете да се заложници на отдавна мъртви отборчета като славия или тепърва появяващи се на сцената като лудогорец

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2012 14:28

Аз съм "за" такива декларацийки - да си извадят кирливите ризи! С нетърпение очаквам Епизод 3 - Bay Ganyo's Revenge, а също така The Midget's Doggy House of Money и The Tzukalo's Empire Strikes Back.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 07 окт 2012 14:34

Такива като Г.Ганчев и онзи с педалското излъчване(президента на Циганския отбор) си перат парите чрез футбол.И Всички в БФСто им лижат задниците.Тея са за затвора ,а не в медиите да ми се правят на месии.Това е единствената държава в която всички престъпници са ВИП.
Какви са тия селкяндури ,че да казват на Батков как да си управлява отбора.Това показва колко са комплексирани и неуки са.
Батков и Стойчо са много прави има нещо което спъва футбола в България и това са "перачите".

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 окт 2012 14:35

А футбола не е ли за феновете? ? ? Не всеки има възможност ,да обикаля страната и да пътува всяка седмица....
Ако не беше стрийма в сайта на Левски щеше ли да видим съдийството на Йорданов. След изказването на Стойчо вчера повечето фенове на ЦСКА и Славия ще се чудят за какво толкова говори и се оплаква след като са победили с 2:0...А колкото до закона и преди се предаваха някой мачове в други сайтове макар и с много лошо качество , защо не казват за тях , чеса нарушили закона след като предават чужд продукт....

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 окт 2012 14:37

По принцип съм против така наречените декларацийки които постоянно бълват от нашата пресслужба, но Батков прекали.....
Доста верни неща са казани в декларацийката, Батков не е вся и всьо да раздава присъди наляво и надясно.......
Тези думи за "анонимниците" само ще надъхат още повече лудогорци за предстоящото дерби, и очаквам доста нахъсана и резултатна игра от нашия отбор !!
Батков си пати от голямата си уста, първо беше БАТЕ, после Дебрецен и т.н... Венци е същия, голямата уста, но един път лудогорци му сложиха 6, а преди седмица и Литекс пет !!.
Кирил Домусчиев също не е цвете и той приказва понякога повече от колкото трябва, крайно време е за обиди на клубове, съдии, длъжности лица, да има солени глоби !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 07 окт 2012 14:39

snakebite написа:По принцип съм против така наречените декларацийки които постоянно бълват от нашата пресслужба, но Батков прекали.....
Доста верни неща са казани в декларацийката, Батков не е вся и всьо да раздава присъди наляво и надясно.......
Тези думи за "анонимниците" само ще надъхат още повече лудогорци за предстоящото дерби, и очаквам доста нахъсана и резултатна игра от нашия отбор !!
Батков си пати от голямата си уста, първо беше БАТЕ, после Дебрецен и т.н... Венци е същия, голямата уста, но един път лудогорци му сложиха 6, а преди седмица и Литекс пет !!.
Кирил Домусчиев също не е цвете и той приказва понякога повече от колкото трябва, крайно време е за обиди на клубове, съдии, длъжности лица, да има солени глоби !!!

Да те питам ти от кога си фен на Лудогорец?Много ми е интересно :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 окт 2012 14:40

Играта загрубя. Аз лично предпочитам първенството ни без подобни декларации, макар че винаги съм одобрявал нещата да бъдат наричани с истинските им имена. Защото Тодор Батков не е друг, а дясната ръка на изгонения от България и няколко други държави скандален бизнесмен Майкъл Чорни. Лудогорец дължаха този отговор, защото бяха обвинени, че са фактор в мач между други два отбора. Правеше се и някакъв намек, че печелят непозволено срещите си. В същото време на клубния сайт има видеорепортажи от всички мачове на орлите и всеки може сам да се убеди как са спечелени 8-те поредни победи.
И все пак аз съм за по-премерен тон, никак не съм възторжен от това някой да бъде наричан Бай Ганьо, колкото и да го заслужава и дори да има силна визуална прилика. Мълчанието обаче прави така, хора като Батков и Титаните да векуват начело на най-големите български отбори и да съсипват българския футбол.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”