Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo
Иска ми се да видя физиономията на Ганя, като го прочете :D Хората са си напълно прави....или за всички ще има излъчване, или няма да има никакво!
fen na batmanlevski написа:crap написа:За жалост това е стопроцентовата истина. Подобни персони, сред които попадат и гърнетата, са вредни за родния футбол.
Домуса и Ганчев полезни ли са ?
Погледни колко от децата на Ганчев са в националния. След това направи сравнение с тези на Гърнето и Тара. Простата сметка показва, че да, Ганчев е по-полезен за футбола и от двамата. След това напиши в google "гнездо на орли", отвори някоя от страничките, прочети, разгледай снимки и стигни до логичния извод - да Домусчиев е полезен за родния футбол. За жалост, никой не е направил толкова за футбола ни през последните 20 години, колкото направи Домусчиев за една. Всичко останало е плява и злоба. Sad but true.
YA GUNNERS YA
Благодарение на стрийма в Интернет видяхме как се бяха подготвили съдиите за мача.Дали щяхме да бием , ако мача бе скрит?
Иначе на анонимното делиорманско отборче , превзело прабългарския капански край ще му припомня как влезе в А група : с изваждане на няколко отбора от Б групата ; с изваждането им в подходящо време , за да не се зачетат резултатите им;с промяна на регламента в Б група - добавяне на допълнителни кръгове , за да може Лудогорец да настигне конкурентите и т.н и т.н.
Иначе на анонимното делиорманско отборче , превзело прабългарския капански край ще му припомня как влезе в А група : с изваждане на няколко отбора от Б групата ; с изваждането им в подходящо време , за да не се зачетат резултатите им;с промяна на регламента в Б група - добавяне на допълнителни кръгове , за да може Лудогорец да настигне конкурентите и т.н и т.н.

за тв правата си е много прав батков,трябва всеки клуб сам да си продава правата,не може феновете да се заложници на отдавна мъртви отборчета като славия или тепърва появяващи се на сцената като лудогорец
- metodito
- Контакти:
Аз съм "за" такива декларацийки - да си извадят кирливите ризи! С нетърпение очаквам Епизод 3 - Bay Ganyo's Revenge, а също така The Midget's Doggy House of Money и The Tzukalo's Empire Strikes Back.
Такива като Г.Ганчев и онзи с педалското излъчване(президента на Циганския отбор) си перат парите чрез футбол.И Всички в БФСто им лижат задниците.Тея са за затвора ,а не в медиите да ми се правят на месии.Това е единствената държава в която всички престъпници са ВИП.
Какви са тия селкяндури ,че да казват на Батков как да си управлява отбора.Това показва колко са комплексирани и неуки са.
Батков и Стойчо са много прави има нещо което спъва футбола в България и това са "перачите".
Какви са тия селкяндури ,че да казват на Батков как да си управлява отбора.Това показва колко са комплексирани и неуки са.
Батков и Стойчо са много прави има нещо което спъва футбола в България и това са "перачите".
А футбола не е ли за феновете? ? ? Не всеки има възможност ,да обикаля страната и да пътува всяка седмица....
Ако не беше стрийма в сайта на Левски щеше ли да видим съдийството на Йорданов. След изказването на Стойчо вчера повечето фенове на ЦСКА и Славия ще се чудят за какво толкова говори и се оплаква след като са победили с 2:0...А колкото до закона и преди се предаваха някой мачове в други сайтове макар и с много лошо качество , защо не казват за тях , чеса нарушили закона след като предават чужд продукт....
Ако не беше стрийма в сайта на Левски щеше ли да видим съдийството на Йорданов. След изказването на Стойчо вчера повечето фенове на ЦСКА и Славия ще се чудят за какво толкова говори и се оплаква след като са победили с 2:0...А колкото до закона и преди се предаваха някой мачове в други сайтове макар и с много лошо качество , защо не казват за тях , чеса нарушили закона след като предават чужд продукт....
По принцип съм против така наречените декларацийки които постоянно бълват от нашата пресслужба, но Батков прекали.....
Доста верни неща са казани в декларацийката, Батков не е вся и всьо да раздава присъди наляво и надясно.......
Тези думи за "анонимниците" само ще надъхат още повече лудогорци за предстоящото дерби, и очаквам доста нахъсана и резултатна игра от нашия отбор !!
Батков си пати от голямата си уста, първо беше БАТЕ, после Дебрецен и т.н... Венци е същия, голямата уста, но един път лудогорци му сложиха 6, а преди седмица и Литекс пет !!.
Кирил Домусчиев също не е цвете и той приказва понякога повече от колкото трябва, крайно време е за обиди на клубове, съдии, длъжности лица, да има солени глоби !!!
Доста верни неща са казани в декларацийката, Батков не е вся и всьо да раздава присъди наляво и надясно.......
Тези думи за "анонимниците" само ще надъхат още повече лудогорци за предстоящото дерби, и очаквам доста нахъсана и резултатна игра от нашия отбор !!
Батков си пати от голямата си уста, първо беше БАТЕ, после Дебрецен и т.н... Венци е същия, голямата уста, но един път лудогорци му сложиха 6, а преди седмица и Литекс пет !!.
Кирил Домусчиев също не е цвете и той приказва понякога повече от колкото трябва, крайно време е за обиди на клубове, съдии, длъжности лица, да има солени глоби !!!
snakebite написа:По принцип съм против така наречените декларацийки които постоянно бълват от нашата пресслужба, но Батков прекали.....
Да те питам ти от кога си фен на Лудогорец?Много ми е интересно

Играта загрубя. Аз лично предпочитам първенството ни без подобни декларации, макар че винаги съм одобрявал нещата да бъдат наричани с истинските им имена. Защото Тодор Батков не е друг, а дясната ръка на изгонения от България и няколко други държави скандален бизнесмен Майкъл Чорни. Лудогорец дължаха този отговор, защото бяха обвинени, че са фактор в мач между други два отбора. Правеше се и някакъв намек, че печелят непозволено срещите си. В същото време на клубния сайт има видеорепортажи от всички мачове на орлите и всеки може сам да се убеди как са спечелени 8-те поредни победи.
И все пак аз съм за по-премерен тон, никак не съм възторжен от това някой да бъде наричан Бай Ганьо, колкото и да го заслужава и дори да има силна визуална прилика. Мълчанието обаче прави така, хора като Батков и Титаните да векуват начело на най-големите български отбори и да съсипват българския футбол.
И все пак аз съм за по-премерен тон, никак не съм възторжен от това някой да бъде наричан Бай Ганьо, колкото и да го заслужава и дори да има силна визуална прилика. Мълчанието обаче прави така, хора като Батков и Титаните да векуват начело на най-големите български отбори и да съсипват българския футбол.
[center]
[/center]