Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот delpi » 09 юни 2010 13:07

Tommi написа:Петраш е много класен играч и трябва да съжаляваме, че ще го изпуснем. За Щърков не мога да коментирам, но е ясно, че ще играе в краен случай. Бензукан е добър като цетрален защитник, но сега Ясен ще е задължен да пусне Иво Иванов на негово място.

Какво значи задължен??? Ако покоже по-добра форма ще играе, ако не... на пейката. За това е подготовката и контролите - за да се види кой как е...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Левски взе и Дембеле, представя го днес

Мнениеот kokic1986 » 09 юни 2010 13:07

Adramelech написа:20 Май 2010: Батков: Европа ще види силен Левски, подготвям трансферни удари.

Да са ни честити трансферните удари, за които говореше ония с мустаците. Нали Гонзо бе казал, да изчакаме до 9-ти Юни? Е стана 9-ти, а резултатите от т.нар. селекция са повече от плачевни (не че съм очаквал друго де).

А вие како искате бе - Догба , Рибери и Видич ???? Това са реалностите , а това , че Батков е обещал да прави гръмки трансфери са на спортала съчиненията . Ревахте цяла есен за Иво Иванов , Дембеле и Дани Георгиев - ето ви ги ? Сега пък била скапана селекцията ? На вас не може да се угоди - както каза Гонзо - ако ще и Моу да дойде .

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 09 юни 2010 13:07

Трябва да пуснат 10-15 човека разузнавачи из Бразилия ,Аржентина и от Африканските страни,нима там няма добри играчи Жо и ЗЕ са примери и изобщо не са скъпи ;)
Последна промяна от vladitol на 09 юни 2010 13:34, променено общо 1 път.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 09 юни 2010 13:08

el pipita написа:
Adramelech написа:20 Май 2010: Батков: Европа ще види силен Левски, подготвям трансферни удари.

Да са ни честити трансферните удари, за които говореше ония с мустаците. Нали Гонзо бе казал, да изчакаме до 9-ти Юни? Е стана 9-ти, а резултатите от т.нар. селекция са повече от плачевни (не че съм очаквал друго де).

е ти какво искаш да купим? Лео Меси, Уейн Рууни, Майкон, за треньор да вземем Рафа Бенитес.Смятам че селекцията върви добре, не сме правили такава селекция от 1-2 сезона!

Разбира се, че няма да вземем звезди, но поне да не бяха обещавали толкова много. Сами си вкараха авто гол с този прословуто "ще видите на 9-ти!".

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 юни 2010 13:08

Не знам, страх ме е от това "атомно" нападение - Ицо Йовов + Гошо Христов.

мале мале
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 юни 2010 13:10

Blue Monster написа:...
Колкото и да не ми е приятно да го призная, но тук си пише самата истина. То не бяха гръмки обещания за този 9ти юни, то не бе чудо, а накрая какво....Щъркела :shock:

Май верно и Вие незнаете какво искате... :twisted:
Трябва да се радваме на тази селекция, при положение, че връщаме и няколко преостстъпени ако вземем още нови без да продадем някой ще стане голяма група играчи и забарвете младите да получат шанс да играят...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 юни 2010 13:11

Blue Monster написа:...
Разбира се, че няма да вземем звезди, но поне да не бяха обещавали толкова много. Сами си вкараха авто гол с този прословуто "ще видите на 9-ти!".

Е колко много са ти обещали??? Какво значи обещаха много...???

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 юни 2010 13:12

Pro-European написа:Не знам, страх ме е от това "атомно" нападение - Ицо Йовов + Гошо Христов.

мале мале

Ти пък ако не подхванеш темата "Йовов" няма да се казваш про-юропиън :lol: :lol: :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 юни 2010 13:15

Pro-European написа:Не знам, страх ме е от това "атомно" нападение - Ицо Йовов + Гошо Христов.

мале мале

И аз искма нападението Роналдо, Меси, обаче ги няма. За разлика от повечето фенове на отбора, аз смятам, че и двамата могат да бъдат много полезни, стига да се разположи правилно отбора и да не ги емваме от първата минута. А и виж голмайсторите на отбора в последните два сезона. Стига с тези глупости като се нарочи някой и край. Специално за Йовов не знам какво е това мърморене, вярно е че има камара уникални пропуски, но поне излиза на 2-3 голови положения на мач и на тази възраст все още го прави, понякога ги и вкарва. Такъв дето вкарва 1 от 2 няма да дойде, забравете.

Върни се в “Архив”