miro_rz написа:Мрънкачите на Пуул ги няма, ама ние с тези на Челси сме тука.
Нека бъде мърморене.
То кат цяло и нашата фен база е супер лигава и нетърпелива, 90% от нея не са виждали друго, освен успехи и сега им идва в повече. :lol:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Нека бъде мърморене.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
an4o_321 написа:ihtiandar написа:Очаквам Арсенал-Тотнъм да е голово шоу,нещо от сорта 4:3 ,4:2...
Големия въпрос е КОЙ ще вкара толкова за Арсенал? Мачовете с големи очаквания рядко ги оправдават!
rhaegar написа:miro_rz написа:Мрънкачите на Пуул ги няма, ама ние с тези на Челси сме тука.
Нека бъде мърморене.
То кат цяло и нашата фен база е супер лигава и нетърпелива, 90% от нея не са виждали друго, освен успехи и сега им идва в повече. :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
locke написа:
да, от 2004-та все печелим титли и сега сме нервни че не можем да бием дънните риби
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
MuFc1878 написа:Много започва да прилича на сезона, когато Лестър станаха шампиони. Щеше да е интересно вчера НФО да бяха взели победата :lol:
yulkata написа:an4o_321 написа:Големия въпрос е КОЙ ще вкара толкова за Арсенал? Мачовете с големи очаквания рядко ги оправдават!
Не се съмнявам във способностите на Артета да измъкне един равен :)
Нека бъде мърморене.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта