Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот Sofia_1914 » 16 юни 2013 19:42

джони написа:къде беше тоя Плевналиев ,когато задържаха 400 000 бюлетини,защо се беше скрил като мишка,защо не даде извънреден брифинг?и още един въпрос,как господин Плевналиев избра министрите на служебния кабинет,имаше ли тогава прозрачност? затова подкрепям ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!

Папгали, срам се за България. Дадохте си задните части на ДПС за да се мазните на Цецо Василев.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 19:43

Всички герберасти от форума са на протест и няма кой да защити Плевнята .

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 19:44

grasiani написа:Всички герберасти от форума са на протест и няма кой да защити Плевнята .

Как бе, аз го защитих (донякъде) а не съм дори гербераст
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 19:45

Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !
Последна промяна от dunavfc на 16 юни 2013 20:03, променено общо 1 път.

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 16 юни 2013 19:46

ПЛЕВНЕЛИЕВ - ТОВА Е ФАЛШИВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ!
НА ГЕРБАДЖИИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО ЧЕ ВОЖДЪТ ИМ Е БИТА КАРТА. ПОЛОЖЕНИЕТО МУ Е КАТО В ХАРЕМ. ЯСНО Е КАКВО ЩЕ СТАНЕ, ВЪПРОСЪТ Е КОГА?! ЧАКА ГО СЪДБАТА НА ЛУКАНОВ. ПРИСЪДАТА МУ Е ПОДПИСА В БРЮКСЕЛ И ОДОБРЕНА В МОСКВА С МЪЛЧАЛИВОТО СЪГЛАСИЕ НА ВАШИНГТОН. КОЛОНИЯЛНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ РЪКОВОДИ И ОТ ЛИДЕРА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ. И ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДАСПЕЧЕЛИ БЕЗ МВР И ПЕЧАТНИЦИТЕ ЗА БЮЛЕТИНИ. ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ СМЕ МНОГО ПРОСТ НАРОД. ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО НАПРАВИХА СЕЛЯНИТЕ ХОРА НО НЕ ГИ НАПРАВИХА БЪЛГАРИ. НИЕ КАТО НАЦИЯ НЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СТАТУКВОТО И ПАК ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ КАЗАЦИ ДА НИ ОСВОБОЖДАВАТ.

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот valiooooo » 16 юни 2013 19:46

Синьо сърце написа:
eddie написа:Протестират нещо там хората.. знаят, че им е кофти, но не знаят какво да поискат..

Тотална декомунизация е изхода - вън от властта на всички имали някога партийни книжки и връзки с ДС :!:

Абсолютно точно. Събрали се 5-6 000 човека, на които не им харесва резултатът от изборите и " Оставка!". То така става тая работа. И на мен не ми харесваха преди 4 години, ама това е животът... кабинетът още не се е сформирал, заместниците не са си по местата-излезли ми некви лелки и викат:" Това не се търпи вече!" ??? Кое не се търпи, не е ясно. Кадрова грешка- и веднага оставка? Че то предното правителство трябваше 200 пъти да подаде оставка на тази логика. Всеки може да събере 5 000 недоволни, но ако някой си мисли, че те ще диктуват условията, много се е объркал. Искате нови избори-ами ще ги имате. Пак ще гласуваме анти ГЕРБ и пак няма да има кабинет. Нямаме дясна формация, за жалост-няма за кого да гласуваме, има само против кого. Това е положението. Всеки има право на протест, демокрация е. Гледайте малко по-сериозно на нещата. С аху-иху не става. Достатъчно сме зле и бездруго. Доста теми с глупости се изписаха, това е спортен форум все пак.

Какви 5 000 бе ,фес.Ти да не гледаш телевизията на Воленага ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 19:48

Каква доблест бе :? Я не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП 8-) Наясно ли си кой и какъв е този ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 19:49

CTAHKO написа:Каква доблест бе :? Я не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП 8-) Наясно ли си кой и какъв е този ;)

Новият шеф на БСП
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2013 19:50

Изображение
Последно, това протест на ГЕРБ ли е? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 19:50

CTAHKO написа:Каква доблест бе :? Я не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП 8-) Наясно ли си кой и какъв е този ;)

Изобщо не ме интересува какъв е и,дали е популист или не...Аз виждам един човек,който се осмели и е сред хората в момента,ЕДИНСТВЕН !

Върни се в “Архив”