Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот groti » 26 май 2013 20:39

Teo написа:Както винаги аристократичен фифи-то 8-)
Може да не съм от едно време, но сами разказвали какво е било.
И тука вече почваме да се отклоняваме от темата, така че да се върнем на нея :lol:

ЕЙ БОГУ Везалов, съдиите и другите начини :mrgreen:

Да,де. Всичките червени сте такива. Разказвали са ви за успехите ви от едно време :lol: Как сте били еврогранд и прочие и прочие. Сега обикновено завършвате на последно място от всички отбори в групите на Лига Европа..Когато влезнете де. Това да ви остане - гордостта от черно-белите снимки и записи 8-) А,сега..сега сте ибрикчии на второразредни отборчета,които ви купуват за да останат в А група. Радвайте се сега,че от есента пак ще започне ревът. Обаче как бързо и за 1 ден забравихте Титани,проблеми и прочие. Това може само да ме радва 8-)
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 май 2013 20:43

Това за Гошо Петков и Вуцов са големи простотии.Мен лично щеше да ме е срам,ако ни бяха легнали. Евала и на двамата за това,че бяха мъже и професионалисти. Може би някой ден ще осъзнаете,че това прави футболът велик. А,това че ако не бяха стимулирани от Дормуса нямаше да са толкова навити е друг въпрос и все пак си е наш проблем. Аз пак казвам браво на Славия,че не се надупиха,като ония - "какъв е гъза на маймуната" .
110 години любов!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 20:44

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си :evil: :evil: :evil: :evil:

В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.

Не ми се пишеше, защото меко казано съм ...разочарован.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
НО да чета такива ...неумни мисли ме провокира.
Как е възможно да се пише така?
Какво са ни виновни Вуцов и Петков?
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!

Много добре зная кой е Иван Вуцов. Но живеем в свободна държава и мога да пишя каквото искам. Ще питам какво е съветвал ръководството Иван Вуцов е колко е получавал за това? След като синът му е треньор на отбор в мач с който решаваме титлатата, не ли редно Вуцов старши сам да напусне заради конфликт на интереси? Никой не е над Левски. Легенда е само Аспарухов. Всички останали каквито и заслуги да имат за отбора трябва да са благодарни на съдбата, че са имали честта да носят фланелката на този велиик отбор. Левски може без всеки от тях, но те без Левски са нищо. А Вили и Гошо вратарчето няма какво да се коментират. Те получиха жалкия си реванш за това, че ги изгониха от Левски за некадърност, но загубиха правото да са били част от този отбор. Все едно, че никога не са били тук. Това е. Точка по въпроса.

Пиши каквото си искаш.Това е интернет.Тук всички могат да пишат анонимно и да плюят , каквото и когото си искат.
когато Гошо вратарчето пазеше на четвърт финали и и в Шампионската лига не плю ?
Вили беше уволнен след колко мача , за разлика от идола ви говньо?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 20:45

groti написа:
Teo написа:Както винаги аристократичен фифи-то 8-)
Може да не съм от едно време, но сами разказвали какво е било.
И тука вече почваме да се отклоняваме от темата, така че да се върнем на нея :lol:

ЕЙ БОГУ Везалов, съдиите и другите начини :mrgreen:

Да,де. Всичките червени сте такива. Разказвали са ви за успехите ви от едно време :lol: Как сте били еврогранд и прочие и прочие. Сега обикновено завършвате на последно място от всички отбори в групите на Лига Европа..Когато влезнете де. Това да ви остане - гордостта от черно-белите снимки и записи 8-) А,сега..сега сте ибрикчии на второразредни отборчета,които ви купуват за да останат в А група. Радвайте се сега,че от есента пак ще започне ревът. Обаче как бързо и за 1 ден забравихте Титани,проблеми и прочие. Това може само да ме радва 8-)

Няма да е лошо да преименуват армията на "Стадион продадена невеста". Много ще им отива :) .
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 20:45

groti написа:Това за Гошо Петков и Вуцов са големи простотии.Мен лично щеше да ме е срам,ако ни бяха легнали. Евала и на двамата за това,че бяха мъже и професионалисти. Може би някой ден ще осъзнаете,че това прави футболът велик. А,това че ако не бяха стимулирани от Дормуса нямаше да са толкова навити е друг въпрос и все пак си е наш проблем. Аз пак казвам браво на Славия,че не се надупиха,като ония - "какъв е гъза на маймуната" .

ЧЕРВЕЕЕЕННН и разтворен:lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 май 2013 20:52

MainEventer написа:
Teo написа:
MainEventer написа:Много хора се спукаха да пишат за "другите начини", какво стана сега ?

Слаби актьори имате на терена, щом и чрез начините не стана... ЕЙ БОГУ кой по дяволите накара Везалов да си я забие у вратата :?

Много сте предсказуеми. Повярвай, ако един български отбор реши да спечели с други начини титла, то той ще я спечели.
Какво от това като си вкара автогол ? Имаше 15 мин. Славия да си бутне един гол или пък някой футболист на Левски да падне в нак. поле и съдията да свири дузпа.

Стига с тая директива и други начини. Който използва други начини няма как да не спечели титлата. С другите начини титлата спечели Славия, спечели я Локо Пд, спечели я Литекс - 4 пъти, печелил я е и Левски, половината титли на ЦСКА са спечелени също по-другия начин. Левски тази година игра за честта и достойнството си. Отборите скачаха да играят срещу нас и се разхождаха срещу Лудогорец, точно както беше миналата година с ЦСКА. Ако има директива, тя е в Разград и е очевадна, защото Лудогорец за втора поредна година печели титлата с другите начини, каквито и футболни аргументи да имат, а и те не са много. Защото какво е да даваш огромни премии на даден отбор да се хвърли с всички сили срещу прекия ти конкурент, а срещу теб да не се напрагя. За такова нещо какво се полага може да питате Ювентус.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 май 2013 20:57

От както са в А група срещу ония шампионите,не е свирена дузпа,какво да говорим повече...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 21:01

[b]Ние имаме сини сърца[ , а онези-зачервени з@дници/b] :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 21:02

фифи перото написа:Пиши каквото си искаш.Това е интернет.Тук всички могат да пишат анонимно и да плюят , каквото и когото си искат.
когато Гошо вратарчето пазеше на четвърт финали и и в Шампионската лига не плю ?
Вили беше уволнен след колко мача , за разлика от идола ви говньо?
А помниш ли как пазеше гошо вратарчето срущу Гент тук? А срещу Спортинг там? Ами прословутата му издънка в последната минута със Залзбург? Ами помниш ли кой беше треньорът сложил Гонзо да играе като халф срещу БАТЕ тук? И кой в същлия мач не можа да спре Гонзо да бие дузпата след като за това беше определил друг изпълнител? Какво да говорим? Медалът винаги има две страни. И двамата вече не са в Левски, но никъде не е казано, че вечно трябва да са тук. Играли са, платено им е и толкова. Да, вършат си работата макар, че нямаше да е лошо така да я бяха свършили и с Локо, Ботев вр и Лудогорец. На гошо вратарчето не му отиваше да прави жестовете след мача, а трябваше да се прибере максимално бързо в съблекалнята. А той ни е дразнил и преди да дойде в Левски като вратар на Славия. Що се отнася до ШЛ, без Мъри щяхме всички да я гледаме през крив макарон.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 21:07

Highlander написа: С другите начини титлата спечели Славия.
Тогава те бяха царе по затварянето на противникови футболисти в багажниците на колите от мутрите на СИК една от които е и дебелата свиня Венци Стефанов.

Върни се в “Архив”