GOLEADOR написа:Keine Lust написа:GOLEADOR написа:Ако ББ вземе 40 процента на изборите,това значи,че почти всеки втори е гласувал за него.За каква история говорите?Разбирасе,ЧЕЗ,ЕОН ,ЕП и руските олигарси от Атомстрой ще направят всичко възможно това да не се случи.Още щом ББ поиска отнемането на лиценза на ЧЕЗ и се спретна кървав митинг,който да предизвика оставката на ГЕРБ.Сега монополите се кефят и пляскат с ръце да избутат още 3 месеца и да дишат спокойно.А ние ще плащаме високите сметки като попове.
Мноо си зле. Първо тия лицензи ББ ги взима още от 2010-11 някъде, УЖ. Тогава в някакво интервю беше казал, че е абсурдно в Чехия да плащат 2 пъти по по-малко за ток от България и ще направи всичко възможно да спре това. Е явно бая се бори човека, вече 2,5г титанична война с монополитеКогато на всички им писна и излязоха на протест срещу монополите големият мъжкар се скри като мишка, а после за по-лесно си подаде и оставка. Как да вдигне ръка срещу господаря човека или пък да покаже какъв е въздухар и рейтинга му да падне до този на Костов.
Ако протеста бе срещу ББ ,защо тогава тези които искат това ,се скриха зад протеста на хората които негодуваха от монополите?Ми да бяха постъпили честно , да го заявят открито и да си направят собствен протест.Сега употребиха протестиращите за свои цели и това доведе до разцепление.Наистина,те постигнаха своите цели,но народа пак остана прецакан. Постигна нещо което не е искал.
П.П.
И ако не си разбрал,репликата ми е за твърдението,че ББ ще вземе 40 процента на изборите и така заминава в историята.За мен това твърдение е абсурдно.Та това е почти всеки втори да е гласувал за теб и няма как при такъв резултат да заминеш в историята.Ако и ти си на мнение,че с при 40 процентен вот на изборите ББ става никой в политиката,то наистина си много зле.![]()
Много добре разбрах какво искаш да кажеш. Ясно, е че няма да е в историята с 40%, но ти твърдиш че това няма да стане благодарение на енергийните монополи