Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:54

Levskar_90 написа:Милене голям си, но и много наивен, не съществува възпитана агитка :) :) :) :)

Знам но може да се огараничи простотията си, аз за себе си този проблем го реших. Но не ми е приятно подобни индивиди да бъдат наричани левскари

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 юли 2012 22:54

Levskar_90 написа:Милене голям си, но и много наивен, не съществува възпитана агитка :) :) :) :)

Че няма възпитана агитка, прав си...Но по-добре да бяха спретнали някое меле из града, можеше и аз да се включа (да начешем крастата), отколкото да подмятат рулата "тапети" и да ми драскат със спрейове глупости. Малко им четем толкова време "Справедливост за Любо и Ицо" и др. подобни умотворения...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот flo » 21 юли 2012 22:54

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:Понеже ежедневно работата ми е свързана с голям брой сърби, мога да кажа, никой от тях не се съгласи с тази глупост.
Някой бяха и по-крайни казаха, че колкото и да ги мразят не биха написали подобно нещо. Поредната антиреклама на феновете на Левски.

Ете това не мога да го повярвам по 5 причини!

Я ги кажи ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:55

Казвам нещо като в другата тема и приключвам! Преди година гаменската синя агитка издигна плакат за фен на Търнава. С хората-като с хора! С навлеците и провокаторите-като с боклук! Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:57

Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.

Това беше, защото агитката им е приятелска

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 23:01

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:Понеже ежедневно работата ми е свързана с голям брой сърби, мога да кажа, никой от тях не се съгласи с тази глупост.
Някой бяха и по-крайни казаха, че колкото и да ги мразят не биха написали подобно нещо. Поредната антиреклама на феновете на Левски.

Ете това не мога да го повярвам по 5 причини!

Имам сръбска жилка, ми както виждаш не мраза босненци, хървати и всички от бивша Югославия. Точно обратното всички са ми адски симпатични и ние също (изключение македонците към нас). В Сърбия всички са много мили.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 23:02

CHE написа:Тези хулигани от Босна заслужаваха не трансперанти с надписи а здрав бои от нашите фенове. Не може на чужда територия да създаваш безредици ,ако това го направят в Турция или гърция може и да има убити сред тях.

но на собствена територия тези същите фенове могат да създават ПЪТИ по-големи безредици.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 23:08

milen.hristov написа:
Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.

Това беше, защото агитката им е приятелска

Не-беше нормална реакция на човешка трагедия. Те не са приятели, но са фенове като нас и не са дошли да рутят София и ... Не ми се говори повече!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 юли 2012 23:12

Шиптърите са като коьотите .Когато са много стават изключително нагли и жестоки , но когато са малко са по тихи от агнета . Принципно няма шиптър , който да не се страхува от българин . Просто няма такъв , затова и като се посъберат им идва смелостта и всички комплекси които сме им създали изведнъж се изливат .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 юли 2012 23:17

zlobul написа:

Шиптърите са като коьотите .Когато са много стават изключително нагли и жестоки , но когато са малко са по тихи от агнета . Принципно няма шиптър , който да не се страхува от българин . Просто няма такъв , затова и като се посъберат им идва смелостта и всички комплекси които сме им създали изведнъж се изливат .

С една дума - цигани, щото и циганите са същите ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”