Levskar_90 написа:Милене голям си, но и много наивен, не съществува възпитана агитка![]()
![]()
![]()
Знам но може да се огараничи простотията си, аз за себе си този проблем го реших. Но не ми е приятно подобни индивиди да бъдат наричани левскари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Милене голям си, но и много наивен, не съществува възпитана агитка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Синьо сърце написа:milen.hristov написа:Понеже ежедневно работата ми е свързана с голям брой сърби, мога да кажа, никой от тях не се съгласи с тази глупост.
Някой бяха и по-крайни казаха, че колкото и да ги мразят не биха написали подобно нещо. Поредната антиреклама на феновете на Левски.
Ете това не мога да го повярвам по 5 причини!
Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.
Синьо сърце написа:milen.hristov написа:Понеже ежедневно работата ми е свързана с голям брой сърби, мога да кажа, никой от тях не се съгласи с тази глупост.
Някой бяха и по-крайни казаха, че колкото и да ги мразят не биха написали подобно нещо. Поредната антиреклама на феновете на Левски.
Ете това не мога да го повярвам по 5 причини!
CHE написа:Тези хулигани от Босна заслужаваха не трансперанти с надписи а здрав бои от нашите фенове. Не може на чужда територия да създаваш безредици ,ако това го направят в Турция или гърция може и да има убити сред тях.
milen.hristov написа:Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.
Това беше, защото агитката им е приятелска
Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.
zlobul написа:Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.
Шиптърите са като коьотите .Когато са много стават изключително нагли и жестоки , но когато са малко са по тихи от агнета . Принципно няма шиптър , който да не се страхува от българин . Просто няма такъв , затова и като се посъберат им идва смелостта и всички комплекси които сме им създали изведнъж се изливат .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта