Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 дек 2012 18:51

хора тук нестава въпрос за заплата, отпадане от ЕК,или с какъв брой играчи сме разполагали в даден период. нека погледнем фактите, три кръга преди края на миналия шампионат имаме преднина 5 точки пред милионерите. всички знаем какво се случи. за колко мача на примависта се сещате последната година в които ние надиграваме с ИГРА противника ни. играе ли ЦСКА СЪВРЕМЕНЕН европейски футбол. без да се смятам специалист това са точките по които аз преценям става ли този човек или нестава. благодаря
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 19 дек 2012 19:33

Милионерите.. с двойно по-малкия бюджет от нашия.. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 дек 2012 19:38

Според мен заплатите в другите отбори на треньорите не са по-ниски от тази на Стойчо, разликата е, че няма плъхове, които да ги ивадят на бял свят. В ЦСКА това се прави умишлено! Но пък от друга страна ръководството има пълното право да ореже заплатите му, щом не е изпълнил ангажиментите си по договора, ако наистина има такива клаузи, а пък Стойчо има право от своя страна да си тръгне, щом ръководството не му е плащало възнаграждението, колкото и пари да взима, те са се съгласили да му ги плащат, така че проблема си е техен. Имам друг въпрос, докога феновете на отбори ще си врем носа в неща, които най-малко ни касаят? :) Вярно, интересува ни съдбата на любимия клуб, но пет пари не давам каква е заплатата на Стойчо в ЦСКА, тази Илиан Илиев в Левски или пък сега на Гонзо в Черно море, хората са сметнали, че услугите им струват еди колко си и т.н. Все едно аз да си сменя училището в което да преподавам и да давам сметка на учениците си в предишното или новото училище, е откъде накъде! Това са си лични неща, а феновете не ги касае заплатата на този или онзи треньор, освен ако не са собственици на отбора и дават парите. Да речем качествата на треньора Стойчо Младенов са добри за нашите стандарти, даже повече от добри, но се виждат и много пропуски и при него, а и резултатите говорят най-много за един треньор. Имам и още един въпрос: вие ще имате ли мотивация за работа, ако не сте си взели 2,3 или повече месеци заплатата? Едва ли, само че той си я имаше тази мотивация и ЦСКА е в играта все още напук на душманите, а през този полусезон бяха многобройни според мен- от самото начало се пречеше всячески с всякакви средства отвътре, отвън, отвсякъде, дори и коментарите са излишни. Важното е да вярваме в Стойчо Младенов и футболистите на ЦСКА! :)
Аз им вярвам, повярвайте им и вие! :)[offtopic]Да взема да вляза в политиката мама му стара, поне ЦСКА ще има поне един червен гръб! :) Внимайте, че съм амбициозен...като ми е на кеф, ама ся още не ми е. Петък иде все пак, нормално, а на другия ден живи и здрави кажете по едно "Наздраве!" и за моя милост, не само, че сме прескочили трапа. Все пак веднъж на един свят се случва да имаш имен ден след края на света и началото на новия, Така че ще имаме двоен повод да се напием охолно! :D[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 дек 2012 19:38

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:хора тук нестава въпрос за заплата, отпадане от ЕК,или с какъв брой играчи сме разполагали в даден период. нека погледнем фактите, три кръга преди края на миналия шампионат имаме преднина 5 точки пред милионерите. всички знаем какво се случи. за колко мача на примависта се сещате последната година в които ние надиграваме с ИГРА противника ни. играе ли ЦСКА СЪВРЕМЕНЕН европейски футбол. без да се смятам специалист това са точките по които аз преценям става ли този човек или нестава. благодаря

Според мен е много важно с какъв материал разполагаш и какво постигаш с него.Няма как да сравняваш ЦСКА през есента на 2011 с ЦСКА след разпродажбата на звездите си през 2012.Наистина през 2011 мачкахме с игра всичко живо и с този отбор лесно бе да станем шампиони,но.....!Кой ти е очаквал,че Титан ще разпродадат звездите на отбора ( + наказаните за допинг).Абсолютно предателски ход.И оставиха отбора с една контузена звезда (Мораес) и всичко друго бе сплав от млади играчи,хора които се връщаха в отбора след дълга контузия или футболисти с лимитирани възможности.А като добавим и войната на БФС срещу отбора и корумпираното съдийство спечелването на титлата се очертава като мисия невъзможна.Мисля,че Стойчо измъкна 100 процента от възможностите на този отбор на ЦСКА и бе на 3 греди разтояние да спечели титлата.За това аз преценявам дали един човек става за треньор на ЦСКА по това с какво качество като футболисти е разполагал и дали е успял да накара тези футболисти да дадат 100 процента от себе си за отбора.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 дек 2012 19:45

голеадор примерите за отбори печелили купи на клубно и национално ниво без звеси са много бате. уважам твоето мнение но аз се разграничавам от това. няма как да отречем че стойчо разполагаше с 15 човека полувин сезон, но главно него виня за пропусната титла миналата година, отпадането в европа от отбор с 4 мача в ЕК и посредствената игра в деветдесет процента от мачовете ни тук
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 дек 2012 19:56

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:голеадор примерите за отбори печелили купи на клубно и национално ниво без звеси са много бате. уважам твоето мнение но аз се разграничавам от това. няма как да отречем че стойчо разполагаше с 15 човека полувин сезон, но главно него виня за пропусната титла миналата година, отпадането в европа от отбор с 4 мача в ЕК и посредствената игра в деветдесет процента от мачовете ни тук

Всеки има право на мнение,но си мисля,че ако Стойчо бе виновен за отпадането на ЦСКА от Мура,то зрителите на стадиона щяха да освиркват него,а не да викат "Вън боклуците от ЦСКА".Айде,да речем аз не разбирам от футбол,но няма как да излъжеш феновете и техните искания за "Стадион,школа,адекватно управление"!Мисля,че проблема на ЦСКА е Титан и те трябва да се вслушат в исканията на армейците,защото докато нямаме "Стадион,школа,адекватно управление" ЦСКА няма да стане шампион или ако стане,то това ще се дължи на някакъв луд късмет и кански усилия от страна на треньор и футболисти.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 дек 2012 20:14

Според мен заплатите в другите отбори на треньорите не са по-ниски от тази на Стойчо, разликата е, че няма плъхове, които да ги ивадят на бял свят. В ЦСКА това се прави умишлено! Но пък от друга страна ръководството има пълното право да ореже заплатите му, щом не е изпълнил ангажиментите си по договора, ако наистина има такива клаузи, а пък Стойчо има право от своя страна да си тръгне, щом ръководството не му е плащало възнаграждението, колкото и пари да взима, те са се съгласили да му ги плащат, така че проблема си е техен. Имам друг въпрос, докога феновете на отбори ще си врем носа в неща, които най-малко ни касаят? :) Вярно, интересува ни съдбата на любимия клуб, но пет пари не давам каква е заплатата на Стойчо в ЦСКА, тази Илиан Илиев в Левски или пък сега на Гонзо в Черно море, хората са сметнали, че услугите им струват еди колко си и т.н. Все едно аз да си сменя училището в което да преподавам и да давам сметка на учениците си в предишното или новото училище, е откъде накъде! Това са си лични неща, а феновете не ги касае заплатата на този или онзи треньор, освен ако не са собственици на отбора и дават парите. Да речем качествата на треньора Стойчо Младенов са добри за нашите стандарти, даже повече от добри, но се виждат и много пропуски и при него, а и резултатите говорят най-много за един треньор. Имам и още един въпрос: вие ще имате ли мотивация за работа, ако не сте си взели 2,3 или повече месеци заплатата? Едва ли, само че той си я имаше тази мотивация и ЦСКА е в играта все още напук на душманите, а през този полусезон бяха многобройни според мен- от самото начало се пречеше всячески с всякакви средства отвътре, отвън, отвсякъде, дори и коментарите са излишни. Важното е да вярваме в Стойчо Младенов и футболистите на ЦСКА! :)
Аз им вярвам, повярвайте им и вие! :)[offtopic]Да взема да вляза в политиката мама му стара, поне ЦСКА ще има поне един червен гръб! :) Внимайте, че съм амбициозен...като ми е на кеф, ама ся още не ми е. Петък иде все пак, нормално, а на другия ден живи и здрави кажете по едно "Наздраве!" и за моя милост, не само, че сме прескочили трапа. Все пак веднъж на един свят се случва да имаш имен ден след края на света и началото на новия. Така че ще имаме двоен повод за радост! :D[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 19 дек 2012 20:21, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 дек 2012 20:16

Кой по дяволите пуска по медиите, че Стойчо напуска ЦСКА :evil: .. подуяне като къртици ровите из Армията да намерите нещо с което да правите напрежение, СТОЙЧО НЯМА ДА НАПУСКА ЦСКА БЕ!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 дек 2012 20:26

Teo написа:Кой по дяволите пуска по медиите, че Стойчо напуска ЦСКА :evil: .. подуяне като къртици ровите из Армията да намерите нещо с което да правите напрежение, СТОЙЧО НЯМА ДА НАПУСКА ЦСКА БЕ!!!
Добре го каза. Кратко и ясно! Честно казано и аз побеснях по същия начин като видях, че от рано почнаха! :evil:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 дек 2012 20:32

абе има нещо, и факта че се заговори стабилно за смяна след последния мач и преди паузата както се вика може да имаме новина
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”