Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Да почетем Георги Минчев днес

Мнениеот slavia_forever » 07 май 2009 11:54

SkArY_9 написа:Голям ми е кеф на мен, да спамя на воля :mrgreen:

Скери, прекали моето момче. Ще те банна и ще търсиш проксита за рег! :twisted:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

nikoko
Контакти:

Re: Жо ляв бек, Боян Табаков титуляр?

Мнениеот nikoko » 07 май 2009 11:57

С някой неща съм съгласен, но с други съвсем не! Жоро Христов е добър футболист и има характер, това го запомнете, защото най-вероятно ще го докаже в дербито! Друг е въпроса защо не му се дава шанс, какво ли трябваше да направи човека срещу Пирин, когато целият отбор не искаше да играе?
А такива експерименти да сменяш позициите на футболистите точно преди важен мач ги правеше един червен треньор- бай Тройчо. Резултатите са 6тица от Чехия, две 3ки от Галата и куп резили, като Торпедо и други такива.
Идиотско е да се слага Жоьзиньо като ляв бек, това е човека, който ще реши дербито с извеждаш пас или с пробив, защото, който и да играе за цска отдясно няма да може да опази Жо цял мач!!!
Спрете да обиждате Йовов защо 80 % от всички голове които сме вкарали през пролетния дял са или негови или са след негов пас!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Да не забравяме !

Мнениеот slavia_forever » 07 май 2009 12:00

collector написа:
2OLEGEND написа:
RED_FEN написа:И каква звезда е бил този алкохолик и наркоман?Пропаднал тип с олиговренски шофьорски умения.Просто един син боклук!!!!!!!!!!!

Ей,чорбар,не те ли е срам да говориш така за Гунди бе.. :x За човека,който олицетворява футбола,като динамична игра,за човека,който символизира джентълменство :!: Не случайно великия СЪР Боби Чарлтън е казал:"Той е най-добрият централен нападател,срещу който съм играл" 8-) Ти казваш,че той няма шофьорски умения,но поне е имал умения да говори правилен български език...нещо,което не могат нито Стоичков,нито Димитър Пенев :evil:

Целта на футбола до колкото си спомням не е да говориш правилен български език...

Да се изразяваш правилно на Български език, според мен не се прави само с футболна цел, а е приоритет на всеки, уважаващ себе си Българин.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

levski_1914
Контакти:

Re: Гонзо все пак излиза срещу ЦСКА за едно полувреме?????

Мнениеот levski_1914 » 07 май 2009 12:05

излизаме и бием свинете, тва е без гонзо трябва да покажем левскарски дух и 4орбата да духа

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 07 май 2009 12:09

има няколко човека които не трябва да излизат на терена това са Хичо, Тасевски, Бистрон и Миро! Нека започнем от тук, после експерименти :D

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 май 2009 12:13

nikoko написа:С някой неща съм съгласен, но с други съвсем не! Жоро Христов е добър футболист и има характер, това го запомнете, защото най-вероятно ще го докаже в дербито! Друг е въпроса защо не му се дава шанс, какво ли трябваше да направи човека срещу Пирин, когато целият отбор не искаше да играе?
А такива експерименти да сменяш позициите на футболистите точно преди важен мач ги правеше един червен треньор- бай Тройчо. Резултатите са 6тица от Чехия, две 3ки от Галата и куп резили, като Торпедо и други такива.
Идиотско е да се слага Жоьзиньо като ляв бек, това е човека, който ще реши дербито с извеждаш пас или с пробив, защото, който и да играе за цска отдясно няма да може да опази Жо цял мач!!!
Спрете да обиждате Йовов защо 80 % от всички голове които сме вкарали през пролетния дял са или негови или са след негов пас!

Да се разчита, че Жо ще може да направи нещо без подкрепа ми се струва доста нереалистично. Пускат му я в коридор и го оставят да се оправя с двама-трима. Никой не помага, Минев рядко минава центъра, а Лусио ако го мине не може да се върне... Затова предлагам подкрепа за лявото крило.
За Йовов - не зная къде го виждаш в състава. Зад нападателя?! Там е Тасевски или Да Коща. Дясно крило? Абсолютно безполезно. Ляво? Има двама, които имат много повече скорост. Централен? Не, този филм сме го гледали, най-много да изкара някой удобен фал.
Експеривентите - да наистина често водят до погроми. Но отборът е толкова безсилен в момента, че трябва да му се влее кръв по някакъв начин. Идеята с Жоазиньо е с такава цел. Ако Велев не може да ги надъха, поне да пусне свежи играчи, готови да умрат на терена. Табаков ми изглежда от този сорт.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 май 2009 12:17

Enravota написа:има няколко човека които не трябва да излизат на терена това са Хичо, Тасевски, Бистрон и Миро! Нека започнем от тук, после експерименти :D

Абсолютно! Само че Хичо не направи ли доста приличен мач с Беласица, изглежда е във форма, само трябва да има желание. А с ЦСКА - ще има. За Тасевски не знам. Да го извади от състава е не по-малък експеримент от предложените... Миро няма да играе 100 процента. За Бистрон и аз се надявам. А Рабех, как мислиш?

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 07 май 2009 12:21

phd написа:
Enravota написа:има няколко човека които не трябва да излизат на терена това са Хичо, Тасевски, Бистрон и Миро! Нека започнем от тук, после експерименти :D

Абсолютно! Само че Хичо не направи ли доста приличен мач с Беласица, изглежда е във форма, само трябва да има желание. А с ЦСКА - ще има. За Тасевски не знам. Да го извади от състава е не по-малък експеримент от предложените... Миро няма да играе 100 процента. За Бистрон и аз се надявам. А Рабех, как мислиш?

Сигурен съм че теб да те бяха пуснали срещу Беласица и ти щеше да направиш приличен мач...
Рабех за мен е най-голямото разочарование! Няма го в нито 1 голям мач...а толкова му треперехме дали ще напусне...
Генев Рабех за мен е централната двойка!

niki_rs

Мнениеот niki_rs » 07 май 2009 12:24

Най – безотговорния футболист играл някога по българските терени, тичащият като обезомял бик след полов контакт с луда крава, подскачащ като необуздан кон из прериите на Тексас, надут, проскубан паун, но въпреки това с феноменално самочувствие. Футболистът с огромното его по когото въздишат застаряващи мутреси, футболистът не успял да си пробие път по западните терени въпреки огромния си хъс и манталитет на победител.
Там, по истинските футболни терени не става само с желание изискват се и умения. По тези места ударите с лакти, блъскането на противников състезател и влизанията отзад се санкционират, дори когато се изрепчеш на съдията ти показват картон. Когато не си галеник на съдийската гилдия най – добре се виждат истинските ти умения, а неговите умения след пункта Калотина бяха разкрити, уменията му беха сведени до нула. Разбра се, че идолът на синята агитка ще си остане само техен идол, поради простата причина, че качествата му позволяват да играе на едно единствено място – България.
Този иначе толкова голям футболист не се подчинява на заповеди на треньори. Той е Най – Големия, а в едно телевизионно предаване видяхме какво се случва с Най – Големия когато не се подчинява на правилата: изритват го като мръсно коте. Да, той беше изритан от новото място където попадна, защото там номерата не минават. Минават само тук. Както е известно тук е мястото на безпринципността.
Същия този син идол опропасти отбора си през авгуските жеги срещу един така наречен „изкуствен отбор от изкуствена страна”. Той е мъж, той не може да си позволи да се скрие и е готов да се нагърби с най – опасните мисии без да е подготвен за подобна цел и разбира се тогава се проваля. Той се пожертва в една безмислена мисия и остави батальона си без водач в най – важната им битка.
Истинските мъже се подчиняват на заповеди. Те се вслушват в околните, а не действат под ефекта на адреналина. Благодаря на Господ, че не сме във военно положение, защото именно подобни псевдо мъже са готови на всичко за своя медал за храброст, готови да жертват живота на околните за своята минутка слава.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 07 май 2009 12:28

levski_1914 написа:излизаме и бием свинете, тва е без гонзо трябва да покажем левскарски дух и 4орбата да духа

......говедото си остава говедо - дори когато се опитва да пише на български :D :D :D

Върни се в “Архив”