SkArY_9 написа:Голям ми е кеф на мен, да спамя на воля
Скери, прекали моето момче. Ще те банна и ще търсиш проксита за рег!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SkArY_9 написа:Голям ми е кеф на мен, да спамя на воля
collector написа:2OLEGEND написа:RED_FEN написа:И каква звезда е бил този алкохолик и наркоман?Пропаднал тип с олиговренски шофьорски умения.Просто един син боклук!!!!!!!!!!!
Ей,чорбар,не те ли е срам да говориш така за Гунди бе..За човека,който олицетворява футбола,като динамична игра,за човека,който символизира джентълменство
Не случайно великия СЪР Боби Чарлтън е казал:"Той е най-добрият централен нападател,срещу който съм играл"
Ти казваш,че той няма шофьорски умения,но поне е имал умения да говори правилен български език...нещо,което не могат нито Стоичков,нито Димитър Пенев
Целта на футбола до колкото си спомням не е да говориш правилен български език...
nikoko написа:С някой неща съм съгласен, но с други съвсем не! Жоро Христов е добър футболист и има характер, това го запомнете, защото най-вероятно ще го докаже в дербито! Друг е въпроса защо не му се дава шанс, какво ли трябваше да направи човека срещу Пирин, когато целият отбор не искаше да играе?
А такива експерименти да сменяш позициите на футболистите точно преди важен мач ги правеше един червен треньор- бай Тройчо. Резултатите са 6тица от Чехия, две 3ки от Галата и куп резили, като Торпедо и други такива.
Идиотско е да се слага Жоьзиньо като ляв бек, това е човека, който ще реши дербито с извеждаш пас или с пробив, защото, който и да играе за цска отдясно няма да може да опази Жо цял мач!!!
Спрете да обиждате Йовов защо 80 % от всички голове които сме вкарали през пролетния дял са или негови или са след негов пас!
Enravota написа:има няколко човека които не трябва да излизат на терена това са Хичо, Тасевски, Бистрон и Миро! Нека започнем от тук, после експерименти
phd написа:Enravota написа:има няколко човека които не трябва да излизат на терена това са Хичо, Тасевски, Бистрон и Миро! Нека започнем от тук, после експерименти
Абсолютно! Само че Хичо не направи ли доста приличен мач с Беласица, изглежда е във форма, само трябва да има желание. А с ЦСКА - ще има. За Тасевски не знам. Да го извади от състава е не по-малък експеримент от предложените... Миро няма да играе 100 процента. За Бистрон и аз се надявам. А Рабех, как мислиш?
levski_1914 написа:излизаме и бием свинете, тва е без гонзо трябва да покажем левскарски дух и 4орбата да духа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта