Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

selby1912
Контакти:

Re: ЕКСКЛУЗИВНО

Мнениеот selby1912 » 19 сеп 2009 09:23

1912BOTEV написа:Няма смисъл да се радваме за нищо! И да има сделка, няма как да се зарадвам, нали виждам какви жабари ни натресоха! Защо не започнаха със школата?! Навремето имахме силен отбор, защото имахме и добра школа, а сега какво? Докато не се започне да се работи професионално, и аз не вярвам на нищо! Всичко останало е гавра с отбора ни! Ако се прави сериозна сделка в ресторант на открито, значи аз от нищо не разбирам! Най-добре е да вкарат Христола в затвора и да му отнемат отбора!

А бе човече,ти угодия нямаш.НЕКА СЕЛСКИЯ ДА ГО НЯМА,пък с какъв отбор ще започнем дали италианци,нигериици,китайци,се едно.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Селския

Мнениеот rump_shaker » 19 сеп 2009 09:24

вхпвхп, да си видял скоро агитките и водачите им изобщо да правят нещо? То няма и как. Ние имам 100000 фенклуба от по 5 човека. Както и да е, това е болна тема за Ботев от много време на сам
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 сеп 2009 09:32

И според мен важното е селския да го няма. В карайна сметка олизитворението на лош бизнесмен е той.

-Селю не плаща заплати
-не инвестира в клуба
-прави далавери
-съсипва и продава всичко което може да бъде продадено
-затри ДЮШ
-не сепчели нито един договор с община или с каквото и да е което да облагодетелства отбора
-не ръководи професионално от бора
-източи хиляди левове спонсортство
-източи най-големият ресурс на Ботев, неговите кадри
-за 10 години не купи никакво оборудване за играчи и треньори
-за 10 години се наслушахме на стотици лъжи, лъжи и пак лъжи!

Това мисля че е модела за най-лош управник. Затова който и да дойде, той нямам как да е по-зле от митю. Но си мисля че няма такива психопати-мазохисти като него да издържат толкоз колкото той!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 сеп 2009 09:37

selby1912 написа:
1912BOTEV написа:Няма смисъл да се радваме за нищо! И да има сделка, няма как да се зарадвам, нали виждам какви жабари ни натресоха! Защо не започнаха със школата?! Навремето имахме силен отбор, защото имахме и добра школа, а сега какво? Докато не се започне да се работи професионално, и аз не вярвам на нищо! Всичко останало е гавра с отбора ни! Ако се прави сериозна сделка в ресторант на открито, значи аз от нищо не разбирам! Най-добре е да вкарат Христола в затвора и да му отнемат отбора!

А бе човече,ти угодия нямаш.НЕКА СЕЛСКИЯ ДА ГО НЯМА,пък с какъв отбор ще започнем дали италианци,нигериици,китайци,се едно.

Така е - на света сигурно са единици уродите като нечовека, и баш на нас ще се падне един - да затъва и да отнася клуба със себе си... Каквито и да са, едни вероятни нови собственици няма да оставят тази агония, наречена ПФК "Ботев 1912 Пловдив" АД да съществува дълго - или ще го оправят, или ще го фалират, но дълбоко се съмнявам да стоят 3-4 години с някакви безумни филми, каквито твори изрода...

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 19 сеп 2009 09:38

vhpvhp написа:Който малко разбира от материята , ще се съграси :arrow: Това е т.н. "имиджова акция" ... Някоя по-умна глава е дала инструкции на крумовския галфон какво да прави. Ножът му е опрял до кокала. Яйцето му се пече на гъзъ... Публика и фенове са нстръхнали срещу него , съдят го десетина ищци , дори медиите вече не са толкова благосклонни и го подиграват постоянно. Очаква се /най-сетне/ и Държавата да вземе мерки срещу бандита Христолов , който укрива задължения в особено големи размери :idea: ............................. И точно в този момент Селският започва да разиграва N-то издание на фарса "Прудавъм утборъ , мумчета..." :evil: Тъй като фарсът вече е игран и преиграван много пъти и е втръснал на болшинството фенове , селският буклук и постановчиците му придават нови сюжетни линии , слагат нови декори и статисти ,нови фигуранти... белким поне част от феновете клъвнат. ;) Това е и единствената цел на селско-италианската мафия. Да се всява кол****ие сред феновете ,да се печелят нови и нови БАЛЪЦИ , вярващи на глупостите за продажба , светло бъдеще и милиони евро инвестиции в полумъртвия "БОТЕВ" . Целта ,както правилно е посочил Urbano , е да се печели време :!: Жалко е ,че макар и да са малцинство ,сред нас още има фенове ,готови да се хванат на селските лъжи - като удавници за сламка. :oops: Разбирам го добре . На всички ни е дошло да гуша от 11 години селски срам и резили. Всички искаме да видим края на този кошмар. Но той ще дойде и тогава , когато НИЕ , ФЕНОВЕТЕ , последният наличен актив на ФК "БОТЕВ" , започнем да се държим и да действаме адекватно на ситуацията. Истината трябва да се гледа в очите. Проджба няма в момента няма , няма и да има в понеделник , вторник и следващите дни и седмици... Кредети на още доверие са абсолютно неприемливи :!:

Най-точното мнение тук :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 19 сеп 2009 09:43

Селският и италианците са двете страни на една и съща монета ! Селският е лицето /по-скоро гъзъ/ зад пред България. Италианците са истинските кукловоди. Всичко , което стана в БОТЕВ за 11 години пропадане се дължи както на Селския , така и на престъпниците от Милано които му дърпат конците. Голяма заблуда и наивност е да се вярва ,че Селският и Италиянците са две различни неща :!: Дори да измислят юридически трик /не виждам как ще стане това/ с формално прехвърляне собствеността на Клуба от Христолов на някакъв италианец , подставено лице , това няма да промени абсолютно нищо . Пак оставаме във владение на същите хора. А Селският мазно ще се измъкне от народния гняв... Това и мисля ,че ни кроят... :evil:

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 19 сеп 2009 10:00

100 % sdelka nqma da ima v ponedelnik ,zashtoto nqma kade da prehvurlqt akciite i parite i da se opravqt drugite dokumenki po prostata pprichina che e oficialen pochiven den.Drugoto e che ima zapor na akciite dori i da dade pari na debelata nqma kak da se premahne zapora sas vulshebna pruchka iska se pak chez sadia iizpulnitel,sud i togava pada zapora a ne dava parite i gotovo moje da prehvurlq taka che slezte ot oblacite na selskiq mu ostava oshte malko darjavata qko go e zahapala nqma murdane po dobre da go obqvat vav falit i da zakriqt otbora i da se poeme ot sindik vav V grupa togava moje da izkochi i Bakalcheto i da se pochne sas sholata tereni i t.n. i do 2-3 god. da sme pak v a grupa.tova e spored men sorry za nachina po koito pisha ama nesam haker i nishto ne chatkam ot komputri tova go pisha veche 35 min. :)

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 19 сеп 2009 10:08

Това с "печеленето на време" от Селския, хич не се вързва. Който го съди, ще продължи да си го съди. Ако са му доказали далавери, какво - ще кажат "айде, човека продаде отбора, приключваме". За феновете отдавна му е през оная. Пак не виждам за какво да вади пари, вместо да си плати лизинга, да прави циркове. Летища, самолети, хотели, ресторанти и прочие. За какви "прехвърляния на акции" става дума. Има много начини да са вземе контрол и да се заобиколи запора. Нали за това има адвокати.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 сеп 2009 10:18

Не търсете логика в действията на Селю. Той отдавна се е доказал като най-нелогичния човек в България.

Върни се в “Архив”