Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Майкъла: Левски като бие ЦСКА, все едно бие Ливърпул
Е не съм казал, че вие сте виновни, нито че е незаслужено(въпреки, че "заслужено" е доста относителен термин - колкото "заслужено" влязохте, толкова и "заслужено" можехте да отпаднете). Казах - споходил ви е луд късмет, възплозвали сте се - лошо няма! Просто не го забравяй другия път когато пак споменаваш за този ви "подвиг". ЦСКА в нито един момент не е имал и малко подобен късмет. А за стопените 7 точки ти предлагам хич да не подхващаме тема, че улетехме надалеч.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Re: Интересно
Добре, дай да се разберем- това как ще реагираш в една или друга ситуация си е твой избор. Както сам заключи преди малко- тук е пълно с простотия- какво правим? Търчим след всеки и му казваме колко е тъп ли? Не, че е лошо като идея, ама не помага, от личен опит знам.
Аз казах само, че не ме интересува истината за Левски, ЦСКА или който и да е било друг отбор. Гледам си настоящето, а то никак не е розово. Проблема при теб е, че си червен до болка, ти никога няма да признаеш някаква слабост на твоя отбор, по- скоро бих казал, че си от хората, които повече мразят Левски, отколкото да обичат ЦСКА, поне аз с такова впечатление съм останал, дано да бъркам.
Аз казах само, че не ме интересува истината за Левски, ЦСКА или който и да е било друг отбор. Гледам си настоящето, а то никак не е розово. Проблема при теб е, че си червен до болка, ти никога няма да признаеш някаква слабост на твоя отбор, по- скоро бих казал, че си от хората, които повече мразят Левски, отколкото да обичат ЦСКА, поне аз с такова впечатление съм останал, дано да бъркам.
Re: Да почетем Георги Минчев днес
Sword Coast Boys написа:Що за дивотия да честитш на покойник именния ден?
Абе, хора има си празници и дати за тия работи!
Аман от изгъзици!
Случайно да прочете думата "почетем" в заглавието? Истината е, че хора като Гошо не биват да бъдат забравени, и всяка такава тема е мнократно по- смислена, от 100 теми колко велик е Левски, ЦСКА или някой друг отбор.
- slavia_forever
- Контакти:
mike28 написа:Sword Coast Boys написа:Що за дивотия да честитш на покойник именния ден?
Абе, хора има си празници и дати за тия работи!
Аман от изгъзици!
Случайно да прочете думата "почетем" в заглавието? Истината е, че хора като Гошо не биват да бъдат забравени, и всяка такава тема е мнократно по- смислена, от 100 теми колко велик е Левски, ЦСКА или някой друг отбор.
Да прав си, че винаги трябва да се сещаме и да почитаме Българите, които не бива да бъдат забравяни и това, което са ни оставили след себе си. Никой не му че "честитил имения ден" на Г.Минчев, а в деня когато се празнува празика на името му, освен че празнуваме празника с живите именяци, се сещаме и отдаваме заслужената почит и на тези, които не са вече между нас, но заслужават това, както е в случая.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Интересно
Добре, дай да се разберем- това как ще реагираш в една или друга ситуация си е твой избор. Както сам заключи преди малко- тук е пълно с простотия- какво правим? Търчим след всеки и му казваме колко е тъп ли? Не, че е лошо като идея, ама не помага, от личен опит знам.
Тук пак грешиш.Ако твоите съмишленици престанат да се занимават с ЦСКА,а това се отнася и до казионните журналисти,хич нямаше да ми пука какво става с Левски!Повярвай ми че точно заради тях съм изучил историята и на двата клуба,просто защото някои работи се преекспонират безсрамно.За това съм се постарал да се подкова с фактология,защото не искам да бъда неаргументиран и да падам на нивото на опонентите си.Настоящето наистина не е розаво.И двата отбора са слаби в момента,и за съжаление титлата ще отиде в по малко слабия,а не при по силния отбор

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Олелел, боже! Прости им за невежеството!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Re: Време е да млъкнете!
от blue lagoon на 06 Май 2009 19:21
Old_death написа:
Няма как да забравите Гонзо! Ясно е защо! Докато сте живи ще ви стряска и насън! Ето затова Гонзо е икона за Левски! Ето защо и слиповете си да опъне на гредата на вратата ви,вече сте загубили! Защото сте страхливи комплексари! И защото Гонзо е мъжкар до мозъка на костите! Треперете си,отива ви! Треперете си,това е съдбата ви! Само Левски!!!
И да искаме не ни се дава възможност да забравиме за Гонзо и другите циркови персонажи в отбора ви.Поразрови се в последните новини на Гонг или Ринг и ще ме разберешОчаквам в скоро време там да видя и новина за трудовото ежедневие на чистачката на Герена,леля Пенка
![]()
![]()
За това две мнения няма! защото Левски е ИНСТИТУЦИЯ! Защото Левски е РЕЛИГИЯ! Това го доказва и факта,че и ти се вреш във форума на Левски! Няма с комунистическата издънка Цска да се занимава обществеността! Как да се интересуваш от отбор без име!
Това беше глупаво!Религия търси индивид,който иска да избяга от действителността

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Батков връща Сираков. Преговаря с Муслин
puhisamolevski написа:a boy named goo написа:Един Стефан Грозданов в екип с Наско Сираков би ви свършил доста по-добра работа, отколкото Славолюб Муслин, пък и Грозданов ще ви излезе доста по-евтин.
мм да, и аз така мисля. Аз така и не мога да си обясна защо Локото го изгониха човека. Стефан Грозданов би ни оправил, не веднъж е доказвал, че е кадърен треньор
Да ве Да, не ни трябва никакъв ти Бай Гроздан, с тоз Треньор като излезнем в Европа да играем някой по-важен мач и смятай ще запечата целия ни отбор в малката пеналтерия и ще се моли до 90тата минута отбора му да издържи, па после на реваншо квото стане. Е не, те такива треньори изобщо не ги уважавам. ЛЕВСКИ е отбор, който играе Нападателен Футбол!
Re: Майкъла: Левски като бие ЦСКА, все едно бие Ливърпул
Приятелю Левски тогава бяха сред 16-те поставени отбора по време на жребия.От непоставените най силни отбори бяха Киево и Осасуна,така че не ни и споходил луд късмет а напротив.Ако Рома играеха те също щяха да бъдат поставени така че няма начин да играем с тях.
- delqnski47
- Контакти:
Re: Да не забравяме !
ДО ВСИчКИ чЕРВЕНИ ФЕНчЕТА,КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ФЕНОВЕ НА ЦСКА И СРАМЯТ ИМЕТО НА ТОЗИ ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ:ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦСКА!!!!!!!!!!!!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.