ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2011 10:10

vaskonti написа:Имаме прекалено много нападатели, така че дори двама да продадем, няма да се усети. Особено ако единият е Делев. Смятам, че Костов и Карачанаков имат повече потенциал от всички останали нападатели взети заедно.

Там е работата, че Иванов казва "Продаваме при добра оферта", без да споменава дали нападатели, халфове или защитници.Само М` Боли не можете да продадете.Доста зависи и какво се разбира под добра оферта.Реално погледнато никой от отбора, който е играл и една минута в тези два мача не може да бъде използван тази година в ЕКТ и се съмнявам, че ще има точно толкова добра оферта, колкото биха искали шефовете ви, освен от отбор, който няма повече амбиции в Европа за този сезон.Но и след представянето на отбора, като цяло, а и като единици, в мачовете със Стяуа....надали са вдигнали цената на някого.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 10:14

Кашчей написа:Там е работата, че Иванов казва "Продаваме при добра оферта", без да споменава дали нападатели, халфове или защитници.Само М` Боли не можете да продадете.Доста зависи и какво се разбира под добра оферта.Реално погледнато никой от отбора, който е играл и една минута в тези два мача не може да бъде използван тази година в ЕКТ и се съмнявам, че ще има точно толкова добра оферта, колкото биха искали шефовете ви, освен от отбор, който няма повече амбиции в Европа за този сезон.Но и след представянето на отбора, като цяло, а и като единици, в мачовете със Стяуа....надали са вдигнали цената на някого.

Не съм много сигурен в това, че не може да играе в друг турнир, тоест ШЛ. Ако не се лъжа може.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 авг 2011 10:17

Предпочитам ЦСКА да играе с юношите и да ни няма никакви 2-3 години , отколкото да се пъчим и после да ни бият кат маче у дувар !
Навремето Д.Пенев така направи два пъти - от юношите излязоха - Емо,Ицо, Любо . По-късно - Стилиян ,Мартин и Бербатов .
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 авг 2011 10:24

di4o написа:Предпочитам ЦСКА да играе с юношите и да ни няма никакви 2-3 години , отколкото да се пъчим и после да ни бият кат маче у дувар !
Навремето Д.Пенев така направи два пъти - от юношите излязоха - Емо,Ицо, Любо . По-късно - Стилиян ,Мартин и Бербатов .

навремето нямаше чалга :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 авг 2011 10:34

Така е ! Комунизъм и Лепа Брена !
Той Димитър Пенев ,знаеш как мрази един град дето има много студенти ... :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 авг 2011 10:37

South_Park написа:
di4o написа:Предпочитам ЦСКА да играе с юношите и да ни няма никакви 2-3 години , отколкото да се пъчим и после да ни бият кат маче у дувар !

:lol:
Абе имаше, ама к**ите не бяха толкова много...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 26 авг 2011 10:42

bigbonusprize написа:
South_Park написа:

:lol:
Абе имаше, ама к**ите не бяха толкова много...

... и не ставаха "футбалери" ... 8-)

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 26 авг 2011 10:45

Невъзможно е да прочета цялата тема, но от общия преглед по страниците й се натрапват няколко вярни неща: Първото е, че ЦСКА не игра добре. Не съм треньор или футболен анализатор за да правя разбор на този факт, но като цяло е нелогично с оглед на нелошите изпълнители играещи в отбора. До тук ще спра със спортно техническата част на темата. Другото, което се натрапва от страниците на темата е възторжения патос, който струи от изтерзаните сини душици... В това обаче няма нищо чудно с оглед на огромното количество треперене и резил, който им се събра още от жребия на ЕКТ това лято, премина през Варна и Търнава (но не с. Търнава, област Враца) и очертаващото му се продължение тази есен. И накрая няма да завърша с анализ на погубващите терзания на сините привърженици а ще предам една мисъл на един наш уважаван журналист: " ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЕВРОИДИОТ. ЗАЩОТО ОТПАДАЙКИ ОТ СТЯУА, ТОВА СТАВА ОТ БИВШ НОСИТЕЛ НА КЕШ А НЕ ОТ ФУТБОЛНА ЛЕШ"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2011 12:05

ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЕВРОИДИОТ. ЗАЩОТО ОТПАДАЙКИ ОТ СТЯУА, ТОВА СТАВА ОТ БИВШ НОСИТЕЛ НА КЕШ А НЕ ОТ ФУТБОЛНА ЛЕШ"

Значи, като те ритне Росинант боли по-малко, отколкото от магарето на Санчо Панса?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 26 авг 2011 12:19

gembala написа:Невъзможно е да прочета цялата тема, но от общия преглед по страниците й се натрапват няколко вярни неща: Първото е, че ЦСКА не игра добре. Не съм треньор или футболен анализатор за да правя разбор на този факт, но като цяло е нелогично с оглед на нелошите изпълнители играещи в отбора. До тук ще спра със спортно техническата част на темата. Другото, което се натрапва от страниците на темата е възторжения патос, който струи от изтерзаните сини душици... В това обаче няма нищо чудно с оглед на огромното количество треперене и резил, който им се събра още от жребия на ЕКТ това лято, премина през Варна и Търнава (но не с. Търнава, област Враца) и очертаващото му се продължение тази есен. И накрая няма да завърша с анализ на погубващите терзания на сините привърженици а ще предам една мисъл на един наш уважаван журналист: " ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЕВРОИДИОТ. ЗАЩОТО ОТПАДАЙКИ ОТ СТЯУА, ТОВА СТАВА ОТ БИВШ НОСИТЕЛ НА КЕШ А НЕ ОТ ФУТБОЛНА ЛЕШ"

А евроидиота за поредна година има повече точки в ЕКТ от евробоеца.......

Как не ви е срам да говорите все едни и същи неща не знам?! Вече си мисля че ако Левски са евроидиоти,ЦСКА са си просто идиоти,след като фактите показват че "евроидиотите в последните 10 г ( а и не само 10 г) имат повече спечелени точки в ЕКТ от ония които ги наричат евроидиоти.....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Архив”