Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro bad

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Мнениеот joro bad » 25 авг 2011 16:07

от

Morgause написа:
Нямам търпение да идва мача :X ! Чета по разни сайтове, че стадиона щял почти сигурно да се напълни!!! Ако това стане, мисля, че ще е за пръв път откакто е обновен Васил Левски. ! АТМОСФЕРАТА ще е неповторима!!!! (Имам предвит Васил Левски, не Българска Армия! Армията сме я пълнили мноооооого пъти ).

Няма да е за първи път! Преди няколко години още беше препълнен с рекордна публика на Националният стадион.До ден днешен, но не вярвам, че и днес, този рекорд ще се подобри, а мача беше ЛЕВСКИ-БАРСЕЛОНА Ш.Л.

P.S. Във никакъв случай не искам да ви дразня и провокирам, но за разлика от тогава, лично аз, ще ви стискам палци за добро представяне, а не да хвърлям ракети,фойеверки или пиратки, когато противниковият тим( в случая тогава Барселонана ) вкара гол на Левски . Знам какво е настроението, нетърпението и желанието от страна на феновете преди такъв решаващ мач и с каква надежда и превъзбуда за нещо голямо и велико да се случи на стадиона довечера чакат този миг! Е дано мечтата ви се сбъдне и да изпаднете в екстаз и наслада на стадиона, както многократно ми се е случвало на мен, но за жалост не много скоро :lol: :!:
Успех :)

pfcls
Контакти:

Мнениеот pfcls » 25 авг 2011 22:01

Goooooooooooooooooolllllllllllllllllllll

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 авг 2011 13:53

Заминава в Архив :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”