Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Everton, Fulham, Ipswich, Palace, Bournemouth-3 точки от 15, голямо спасение на точката.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Мен ме дразни как за 4-ти или 5-ти път се свири с охота спорна дузпа срещу Челси. Миналия мач срещу Палас имаше чиста дузпа срещу Нето, около 77-ма минута при резултат 0:1 за Челси, която странно защо беше подмината и след две минути падна изравнителен гол. Иначе проблемите в играчите са ясни, ината на Мареска също (копие на Пеп), ама тия положения дето се свирят по различен критерий вече не знам колко пъти, много започнаха да ме дразнят
CHELSEA
ihtiandar написа:Очаквам Арсенал-Тотнъм да е голово шоу,нещо от сорта 4:3 ,4:2...
Големия въпрос е КОЙ ще вкара толкова за Арсенал? Мачовете с големи очаквания рядко ги оправдават!
Ще е голям резил ако не си вземем мача. Бива ли след толкова подаръци!?
glarus_ds написа:Мен ме дразни как за 4-ти или 5-ти път се свири с охота спорна дузпа срещу Челси. Миналия мач срещу Палас имаше чиста дузпа срещу Нето, около 77-ма минута при резултат 0:1 за Челси, която странно защо беше подмината и след две минути падна изравнителен гол. Иначе проблемите в играчите са ясни, ината на Мареска също (копие на Пеп), ама тия положения дето се свирят по различен критерий вече не знам колко пъти, много започнаха да ме дразнят
Pickford's challenge on Gusto went unpunished
Ipswich got a penalty despite Delap diving
Not getting a penalty after Neto got fouled inside the box at Palace
Brooks not sent off for smacking Cucurella in the face
В последните няколко мача резачката е брутална, а ние още не сме отбор, който да компенсира такова нещо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мареска да си стяга куфарите и да си тръгва заедно с купчината излишни футболисти, които имаме. Явно е че няма да го бъде при нас
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Мрънкачите на Пуул ги няма, ама ние с тези на Челси сме тука.
Нека бъде мърморене.
Нека бъде мърморене.
На Сити кармата им го връща за титлите в последната минута.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:Мрънкачите на Пуул ги няма, ама ние с тези на Челси сме тука.
Нека бъде мърморене.
Е вие пък за какво. Довечера биете и взимате титлата от ръцете на Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Много започва да прилича на сезона, когато Лестър станаха шампиони. Щеше да е интересно вчера НФО да бяха взели победата :lol: