[offtopic]Ти няма да е лошо да спреш да ме коментираш всеки път, когато не ти харесва какво казвам. Лупи с нищо не ми е доказал, че трябва да му се вярва, обеща спонсор още ноември месец, такъв няма, обеща да се осъществят връзки с Евертън, Селтик и т.н., но и такива няма. Поне като нещо не е сигурно да не го обявява, защото след това, като не се получат нещата много хора се настройват против него и има напрежение. Сам си е виновен.[/offtopic]
От Мерсин имаме да прибираме 600 000 евро за Спас Делев, чакаме ги вече втора година, тяхната футболна централа и УЕФА не се ли интересуват от тях?
Днес пък стана ясно, че Томов вчера не е давал никакво интервю за Венци Христов, в такъв случай журналята няма ли закон според който да бъдат съдени, че си измислят интервюта с хора от чийто отговори зависи отношението на много голяма фенска маса към тях?
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Син до гроб_
- Контакти:
onegavon написа:Син до гроб_ написа:PR_CSKA написа:В подуяне от къде идват парите е ясно, но въпроса е защо спряха да идват. Там има една връзка между Главбулгарстрой и Иво Тонев /Разбиарй ББ/. Та предлагам Сектор А да се прекръсти на трибуна Иво Тонев. Може и в цветовете на седалките жълто синьо да му се направи портретче. Да е жив спомена................
Наистина сте тъпи и злобни! Нали се сещаш, че все някога ще е готов стадиона и сектор А....и тогава какво ще направиш? Предлагам да се гръмнеш от яд, за предпочитане е пред рязане на вени, бесене, давене...някак си по-хуманно е. Ще има сектор А, рано или късно, а вие пак ще си играете на развалината "Кочината" ,ще злобеете и пенявите от яд. Знаете го много добре, яде ви отвътре, място не можете да си намерите, но такава е реалността.
Да не вземем да ви изпреварим! С тия темпове на строителство както сте я подкарали ще ви ръждяса арматурата в най- скоро време и ще трябва да бутате и пак отначало.Като един сущий Сизиф образно казано
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Червени_шампиони написа:[offtopic]Ти няма да е лошо да спреш да ме коментираш всеки път, когато не ти харесва какво казвам. Лупи с нищо не ми е доказал, че трябва да му се вярва, обеща спонсор още ноември месец, такъв няма, обеща да се осъществят връзки с Евертън, Селтик и т.н., но и такива няма. Поне като нещо не е сигурно да не го обявява, защото след това, като не се получат нещата много хора се настройват против него и има напрежение. Сам си е виновен.[/offtopic]
От Мерсин имаме да прибираме 600 000 евро за Спас Делев, чакаме ги вече втора година, тяхната футболна централа и УЕФА не се ли интересуват от тях?
Днес пък стана ясно, че Томов вчера не е давал никакво интервю за Венци Христов, в такъв случай журналята няма ли закон според който да бъдат съдени, че си измислят интервюта с хора от чийто отговори зависи отношението на много голяма фенска маса към тях?
Самият Томов ли е опровергал интервюто? Ако е той, на кого вярваш повече
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Червени_шампиони написа:[offtopic]Ти няма да е лошо да спреш да ме коментираш всеки път, когато не ти харесва какво казвам. Лупи с нищо не ми е доказал, че трябва да му се вярва, обеща спонсор още ноември месец, такъв няма, обеща да се осъществят връзки с Евертън, Селтик и т.н., но и такива няма. Поне като нещо не е сигурно да не го обявява, защото след това, като не се получат нещата много хора се настройват против него и има напрежение. Сам си е виновен.[/offtopic]
Няма как да не те коментирам. Уж си от модерната Офанзива, а не си спрял да плюеш по ръководство и треньори. Не искам подрастващите да се водят по писанията ти. Смея да твърдя, че твърденията ти са не в точното време и не за точните хора.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Кировец написа:Червени_шампиони написа:[offtopic]Ти няма да е лошо да спреш да ме коментираш всеки път, когато не ти харесва какво казвам. Лупи с нищо не ми е доказал, че трябва да му се вярва, обеща спонсор още ноември месец, такъв няма, обеща да се осъществят връзки с Евертън, Селтик и т.н., но и такива няма. Поне като нещо не е сигурно да не го обявява, защото след това, като не се получат нещата много хора се настройват против него и има напрежение. Сам си е виновен.[/offtopic]
Няма как да не те коментирам. Уж си от модерната Офанзива, а не си спрял да плюеш по ръководство и треньори. Не искам подрастващите да се водят по писанията ти. Смея да твърдя, че твърденията ти са не в точното време и не за точните хора.
Някои хора във форума се вживяват в ролята на Сталин-само тяхната истина е вярна и точна.Всичко различно от тяхното
мислене е вредно и неточно.Забравете за това!Ако си роптал срещу титан е девидент и похвално.Ако роптаеш срещу
лупи-осъдително и погрешно.Защо питам аз?Всички тези-титан,лупи,стойчо,майкъл и т.н за мен са никой.Най-важен
е клуба ЦСКА.Така,че сега лупи щом прави щуротии ще си го казвам без никакво притеснение.Той за мен обича със
сигурност няколко неща-парите,далаверите,врътките,мъглата и лъжата.Понеже това по никакъв начин не кореспондира с моя характер и начин на мислене ще го упреквам.С последното си изпълнение пак хвърли сянка и кал
и в без това не доброто име,с което се ползва ЦСКА.Ако е върху неговото-не ми пука/то и без това е достатъчно компрометирано,не без основание/Това го мисля без значение на реакцията на някой после.
- Red Warrior
- Контакти:
Ще си публикувам мнението си от другата тема: Трябва да дадем картбланш на ръководството до края на сезона да пусне акциите. Томов каза, че ще излязат до месец, но имайки предвид казуса с Венци Христов, аз му давам краен срок до края на шампионата. Също така трябва да се преговаря с "ЦСКА Завинаги", тъй като бяха казали, че могат да намерят състоятелни собственици на ЦСКА. Дано само това да не е пак Цветан Василев, че като им гледам дарителските сметки са към неговата банка. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Червени_шампиони
- Контакти:
Цветан Василев може само да си го мечтаем, построи на Ботев база за над 10 милиона лева, сега стадион им прави, даде за селекция много пари, забрави го. Ако ЦСКА Завинаги доведат някой бизнесмен със сигурност няма да е познато име във футболните среди, тоест такъв, който досега не се е занимавал със футболен клуб.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
- Red Warrior
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Цветан Василев може само да си го мечтаем, построи на Ботев база за над 10 милиона лева, сега стадион им прави, даде за селекция много пари, забрави го. Ако ЦСКА Завинаги доведат някой бизнесмен със сигурност няма да е познато име във футболните среди, тоест такъв, който досега не се е занимавал със футболен клуб.
Аз изобщо не си го мечтая Цветан Василев. Толкова го мразя, че като видях сметките на "ЦСКА Завинаги" към неговата банка отказах да преведа пари. Пускам само СМС-и когато се сетя. В България всички са навързани като свински черва, така че не е зле някой да пита Сашо Чакмаков за това нещо. Толкова ли нямаше други банки, че се са спрели на КТБ?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
petko.h.markov
- Контакти:
Red Warrior написа:Ще си публикувам мнението си от другата тема: Трябва да дадем картбланш на ръководството до края на сезона да пусне акциите. Томов каза, че ще излязат до месец, но имайки предвид казуса с Венци Христов, аз му давам краен срок до края на шампионата. Също така трябва да се преговаря с "ЦСКА Завинаги", тъй като бяха казали, че могат да намерят състоятелни собственици на ЦСКА. Дано само това да не е пак Цветан Василев, че като им гледам дарителските сметки са към неговата банка.
Задава те ли си въпроса"Защо Чакмаков успя да обедини около себе си някои хора с пари,а лупи не"Според мен всичко
опира до доверието в дадения човек.Тук доста хора нямат доверие в лупи без да са имали пряк контакт с него в разговор
или бизнес дела.Тогава хората с повече пари имат възможност пряко или чрез бизнес партньори да имат много точна
представа що за човек е той.Това според мен е обяснението защо никои от състоятелните хора не му повярва.И другия
човек-Чакмаков,защо успя.Защото сигурно е точен и коректен.
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Мисля,че десетки път споменах това с акциите е за баламите.Търгувам с акции,индекси,петрол от 2-3 години и знам как стоят нещата.Когато едно предприятие постоянно трупа негативи и затъва все повече,акциите неимоверно падат и самите акции губят своята стойност.Тоест искаш ли да ти кажа какъв е замисъла на лупи?Замисъла е да получи кеш пари от балъците и после вероятно ще си плюе на петите от Армията,като преди това вероятно ще имитира някакво разплащания с вашите пари,това нещо ми стана ясно още на пресконференцията,която даде в присъствието на Стойчо и Митата.Разбирам,че много ти се иска всичко да е окей и да сме оптимисти обаче със такъв ''идеолог'' просто няма как да оцелееме още дълго.Незнам слепи ли сте?Обещаваха прозрачност,а дори незнаеме как се финансира клуба?Обещаваха 51 бизнесмени?Няма такива дори дума не се обелва,но тук и продажната гилдия е виновна.Като допълнение искам да ти кажа,че въпросът с Венци Христов е принципен,това беше тест за Томов и аз до последно все си мислех,че все пак ще плати и няма да излъже,не е проблемът проваленият трансфер а поредните му лъжи в неделята се разтапяше пред Краси Минев,едва ли не всичко е цветя и рози.Чакаме плащания окей,но защо трябва да обещаваш,като знаеш,че има огромна вероятност да не стане????За капак сега ще ни съдят за компенсация,а доколкото разбрах от сериозни хора пак ще има напливи от дела за неизплатени заплати към футболисти,мениджъри,служители.Да,боклуците са виновни са огромна част от тези дългове,но част от тях са предизвикани точно от Томов и Младенов.