Левски София - ФК Заря | 05.02.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - ФК Заря | 05.02.2012
Хех айде Анди! Да ги смачкаш! На кафезите вкарваш и от центъра
АНДИ АНДИ!

http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
- gonzo-1914
- Контакти:
Дано като почне сезона да не изглеждаме така че нещо не съм много уверен в отбора за мое голямо сажеление!!!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Остър пас в полето на Левски, Али не успя да изчисти топката и Лъки Идахор вкара отблизо за 1:0 с плътен удар.
можем спокойно да му кажеме чао
можем спокойно да му кажеме чао
-
PFK_Levski
- Контакти:
Тоя е по-слаб от Главата и Милиев взети заедно !
25LVSC написа:Хех айде Анди! Да ги смачкаш! На кафезите вкарваш и от центъра![]()
![]()
АНДИ АНДИ!
Тоя какъв спорт е практикудал преди да дойде на проби
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- gonzo-1914
- Контакти:
hazza написа:25LVSC написа:Хех айде Анди! Да ги смачкаш! На кафезите вкарваш и от центъра![]()
![]()
АНДИ АНДИ!
БОКС :Д
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Nestor Mahno
- Контакти:
Този Мохамедчо да се мята на камилата с която е дошъл и да поема към родната пустиня.Все си мисля ,че на Йордан ще влезе в желаната от Костов форма
Левски 1914,West Ham United
hazza написа:25LVSC написа:Хех айде Анди! Да ги смачкаш! На кафезите вкарваш и от центъра![]()
![]()
АНДИ АНДИ!
Той си е футболист бе... аз го познавам покрай Боби и Ради Цоневи. Беха един път в кв. Стрелбище (София) и играх с тях и още някфи юноши на Левски. Аз понеже живея близо до Стрелбище и пролет, лято и есен хода да си ритам там с приятели.

ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
- messi7
- Контакти:
Aз бавни защитници не ща, Милиев, макар и да го уважавам, няма място в Левски. Трябва ни некъв тип Ибрахима Гай или пък тип Юсеф Рабех. Поне така си мисля, може и да не съм прав. 

gonzo-1914 написа:hazza написа:25LVSC написа:Хех айде Анди! Да ги смачкаш! На кафезите вкарваш и от центъра![]()
![]()
АНДИ АНДИ!
БОКС :Д
Ти разбра ли за кой става въпрос?????? [offtopic]За Антонио Вутов[/offtopic]
Айде честито да ни е 1:1
Последна промяна от 25LVSC на 05 фев 2012 18:32, променено общо 1 път.