AN71 написа:и това по темата ли е
Кое не е по темата, освен последното ми изречение?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AN71 написа:и това по темата ли е
mistreated написа:Много ви е мъчно нещо за нас ли? Какво за Конкордия искате да знаете? Аз например, като пиша нещо във вашия форум, то е по темата. Вашите мнения и въпроси за мача какви са не разбрах?
BLUE CHAMPIONS написа:Гледам стартовия състав 11 човека и 4 резерви. Другите що не са в групата, нали бяха 18 човека на лагера?
Udoji90 написа:[offtopic]Абе, такива диалози не може ли да си ги водите на ЛС случайно? Не се заяждам - само питам.[/offtopic]
mistreated написа:ЦСКА играе с трима от титулярния състав от есента, както и с няколко момчета, които за първи път обличан червената фланелка. Мачът е горе долу равностоен, но идеята да играем с трима в защита не разбрах каква е.
Дечев е ужасно слаб, всички пробиви на румънците стават през неговата зона. Ако тръгне Крачунов да му помага веднага се получава дупка в центъра на отбраната, защото нямаме втори централен защитник.
В нападение направихме някои доста хубави неща, главно чрез Карачанаков. Аз поне нищо не видях от Анисе, даже не разбрах колко пъти пипна топката.
Ясно е, че това няма нищо общо със състава, който ще играе в първенството, но все пак е притеснителен резултата.
Интересно ми е как ще изглеждаме с Диого (ако все пак дойде), Бандаловски, Мораеш, Платини (ако остане) и Присо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта