Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Първо зимно попълнение в БОТЕВ

Мнениеот Flash1912 » 04 яну 2012 13:50

Ае я малко да мирясате и да оставите хората да си вършат работата. Накрая се гледат резултатите и тогава се съди кой крив кой прав.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 яну 2012 15:34

Ето и малко видео от Ицо Телкийск:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FAE-notySPs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XNldVnwHGhk&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WHBl5eiG2kg&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Юноша на Локо подписа с Ботев

Мнениеот 1912 » 04 яну 2012 15:49

"Избрах да премина в Ботев, защото това е един от най-големите клубове в България, на всички е известно каква история и какви фенове има този отбор. За мен няма значение, че ще играя в "Б" група, по-важното е, че клубът има високи цели и тук се работи сериозно. Въпреки, че прекарах много време в Гърция, следя редовно пловдивския футбол и знам как се представяше отбора през есента. Предстои ни много работа през пролетта, за да влезем в елита. Не се притеснявам от факта, че съм юноша на Локомотив. Аз съм професионалист и смятам, че избрах най-доброто място, на което да продължа кариерата си", заяви Христо Телкийски минути, след като парафира договора си с "Ботев" Пловдив.

hetfield
Контакти:

Re: Юноша на Локо подписа с Ботев

Мнениеот hetfield » 04 яну 2012 15:55

Познаваме се от деца.Скромно,добро момче е и никога дори и като деца не е имало дори и шеговити дразги на тема Ботев-Локо.Без да засягам него и споменатия наскоро " бивш голаджия на Сливен" се питам това ли ще е селекцията?Свободни агенти над 30?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2012 18:29

Нищо не знаете за него,а се отнасяте толкова скептично?Самия факт че е играл толкова дълго време в Гърция e показателен,че има качества.Чел съм новини за него че играе силно там.Все пак какви футболисти искате да дойдат в Б група?Никoй силен футболист чужденец не би се съгласил.Като влезете в А група тогава може да се очаква нещо по-добро.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 04 яну 2012 19:01

Parmalat написа:Нищо не знаете за него,а се отнасяте толкова скептично?Самия факт че е играл толкова дълго време в Гърция e показателен,че има качества.Чел съм новини за него че играе силно там.Все пак какви футболисти искате да дойдат в Б група?Никoй силен футболист чужденец не би се съгласил.Като влезете в А група тогава може да се очаква нещо по-добро.

Остави ги да мрънкат. Някои хора за това живеят. Може да го съдим чак като го видим в игра, сега се доверяваме на ръковоството и това е.

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Re: Първо зимно попълнение в БОТЕВ

Мнениеот baigeorgi » 04 яну 2012 19:08

Месершмит написа:Тоя пък къв е? :shock:

Много добър футболист е,може да играе като ляв външен халф както и като ляв бек. Мисля,че би ни свършил работа,а това че е юноша на Локото не трябва да ни притеснява,той никога не им е бил фен ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 яну 2012 21:10

Parmalat написа:Нищо не знаете за него,а се отнасяте толкова скептично?Самия факт че е играл толкова дълго време в Гърция e показателен,че има качества.Чел съм новини за него че играе силно там.Все пак какви футболисти искате да дойдат в Б група?Никoй силен футболист чужденец не би се съгласил.Като влезете в А група тогава може да се очаква нещо по-добро.

Добре де играл е в Гърция ама в в отбори дето не ги знаем дори. Вотра дивизия и асансьори от първа. А там класата не е знае колко по-голяма. В крайна сметка в Ботев искаме играчи които да дадат класа на отбора, а не да попълним фиктивно състав годен за Б ?!?!?!?!??! За мен този трансфер е пълно недоумение.
ИзображениеИзображение

eagle23
Контакти:

Мнениеот eagle23 » 04 яну 2012 21:11

Някой може ли да ми каже,дали има някаква роднинска или друга връзка между двамата-ХРИСТО и ДИМИТЪР
ТЕЛКИЙСКИ?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2012 21:34

rump_shaker написа:Добре де играл е в Гърция ама в в отбори дето не ги знаем дори. Вотра дивизия и асансьори от първа. А там класата не е знае колко по-голяма. В крайна сметка в Ботев искаме играчи които да дадат класа на отбора, а не да попълним фиктивно състав годен за Б ?!?!?!?!??! За мен този трансфер е пълно недоумение.

Б група на Гърция е по-силна от нашата А група.Гара Дембеле от къде го взе Локо Пловдив?Точно от Б групата на елините.Звездата на ФК Копенхаген НъДаие също я купиха от тяхната Б група.Там играят много качествени играчи.А ако очакваш да вземе български отбор от силните в Суперлигата им забрави.Нямаме отбор който да изкара такива пари за заплати в България.А да не говорим да плаща и трансферни суми.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”