ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
И аз искам новините, ако е възможно. 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Мъка,мъка.............Не ни очаква нищо добро под ръководството на "пловдивския гениий".За мое съжаление :има пълен "карт бланш" и се учи и се прави на треньор.Къде са резултатите !?
ОК.Няма пари за селекция,а къде е отборния дух?Къде е мотивацията?Къде е желанието за победа ?Какви са целите на треньора /обиграване,класиране или каквото и да е /? Някой знае ли ? Някой чувал ли е нещо ?
П.С. До сега оправдания колкото си искате,а насреща.....????????? Няма какво да се заблуждаваме : ние сме от малкото финансово стабилни отбори, в които не се налива,а се търси реален баланс между възможности и реалност
ОК.Няма пари за селекция,а къде е отборния дух?Къде е мотивацията?Къде е желанието за победа ?Какви са целите на треньора /обиграване,класиране или каквото и да е /? Някой знае ли ? Някой чувал ли е нещо ?
П.С. До сега оправдания колкото си искате,а насреща.....????????? Няма какво да се заблуждаваме : ние сме от малкото финансово стабилни отбори, в които не се налива,а се търси реален баланс между възможности и реалност

Ако не може да се постне инфото за стадиона открито и аз ще чакам на РМ, моля.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
blue avalanche написа:ShooterMan написа:.
Паломино още никъде не е отишъл,ти вече му "намести" парите.А,ако си остане в отбора-откъде пари за "нападател,крила,плеймейкър"?
Няма да открия Америка като кажа, че влизаш тук само за спорта да се заяждаш и дразниш с нас. Но пък и не си прост човек, би тр сам да си отговориш. Кога Генов, а още по-малко някой от официалното ръководство на отбора ни е давал официална информация по управление на отбора, цели, селекция и т.н.? Щом Генов го е изпуснал пред журналисти, значи има много сериозна оферта и колелетата са се завъртели. Мисля, че трансфера е на 90% факт. Дано поне е финансово изгоден, защото от доста време чакаме класни попълнения и когато се появи един приличен център-нападател, след 6 месеца го продаваме.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
ей и аз искам инфо за стадиона бе...........
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
И аз.Както и сигурно 90% от пишещите в нашия форум.
- ralimavridov
- Контакти:
Iceberg написа:greenpeak написа:Iceberg, имаш ли някакво инфо за ремонта на стадиона?
Да[offtopic]Ще ти пиша на лични[/offtopic]
И аз искам инфо???

Върховна глупост да се продава Паломино! 2 години търсим класен нападател и след като го намерихме-веднага решиха да го продават,за да си създадат същия проблем- отново търсене на класен нападател.
А,друг класен нападетел на ниска цена няма да намерят.Отделен е въпроса,че Паломино още нищо не е дал за Ч море, за да бъде продаван - 8-10 мача и едва 3 гола
А, да освободиш талант като Тошко Колев-си е чисто престъпление срещу клуба 

- Ron Jeremy
- Контакти:
Рогчето е абсолютно право !!!Не бързайте има времеblue avalanche написа:ShooterMan написа:Съгласен съм,че е дървар,а още повече и малко вкарва!На нас ни трябва голаджия,20 мача 15 гола,30 мача 22 гола,нещо от тоя сорт.Гледам,че пак Сър-а е под прицел...Точно Гравесена пък е напълно заслужено освободен.Нищо...едно пълно нищо сравнен с играта на Камазола,еми моля ви се?Искал да играе - еми стани по-добър от Камазола и играй,но Гравесена освен безумни и грешни пасове и тотален разрушител на терена друго не умее.Вписва се в идеите на Прическата,но не и в тези на Сър-а.Мисля,че ние трябва да подкрепим Сър-а,все пак той си гради отбора,той е треньора,той определя,кои са му нужни и кои не.Чисто статистически е освободил абсолютни фигуранти...и човека изгони Веселин Марчев,забележете,дето все му подвикват,че имал протежета!Показа ПРИНЦИПНОСТ.Съжалявам за Тошко Колев,пожелавам му да разгърне качествата си в нов отбор и да се върне на Тича.Кончо Атанасов затри точно момента в който искахме и очаквахме Тошко да е титуляр!ФАКТ.Първо куция Адемар,после Дани Г и Ели Маркес,после Кончо - все дърводелци,все такива,които НЕ останаха в Черно Море(или няма да останат),а ядяха мястото на Тошето!Ето това е безумието и затова роптая,защото те нищо не дават на клуба,играят бездарно година-две и си заминават,а Тошко на 16 години в контролите развинтваше мъжете и имаше невероятен потенциал!Дано това безумие не се стовари и върху Виктор Митев,чийто футболни качества са прилични,със сигурност не е по-лош от Дончо...но след Юруков не съм виждал друг такъв левичар!Корнери,преки(близки и далечни),това момче е роден фаладжия с убийствена левачка,Юрука както и да играеше само с фалове и ъглови в някои мачове ни беше най-добрия,сега от това страдаме,няма кой един фал да бие като хората,Жоро има само 1 добре изпълнен(гол),а за левичари пък-абсурд,изобщо нямаме....А парите от Паломино е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се вложат в играчи-нападател,крила,плеймейкър,защото атаката за 2013 започва от сега.Ако някой малоумник в ръководството си мисли,че лятото ще купи 2-3 и ще стане отбор за 2 месеца конкурентен на челниците е в много жестока заблуда.
Паломино още никъде не е отишъл,ти вече му "намести" парите.А,ако си остане в отбора-откъде пари за "нападател,крила,плеймейкър"?

ex Popeye
Ron Jeremy написа:Рогчето е абсолютно право !!!Не бързайте има времеblue avalanche написа:Паломино още никъде не е отишъл,ти вече му "намести" парите.А,ако си остане в отбора-откъде пари за "нападател,крила,плеймейкър"?
Имат опит с Дембеле

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"