Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот slavia_forever » 13 ное 2011 21:02

lisynger написа:За последно бях в Г на мача с Левски тогава се отвратих как за един мач може да збием помежду поне 4-5 пъти,вчера бях във В и другите мачове ще съм там.

Аз толкова години съм на стадиона, основно в неволи на отбора ни, но не помня бой между нас. Жалка картинка. При това за вас това става само в един мач и то срещу вечния ви съперник. Явно е въпрос на цивилизация и липса на воля за такава.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 ное 2011 21:07

mironi88 написа:Ето към това трябва да се стремим. Не мисля, че всички в сектора с фенове на Байерн М, Борусия Д и останалите показани в статията долу са с едно мислене, но работят заедно в иметто на обичта към отборите си.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=334520[/offtopic]

Интересно защо феновете на Вердер или Айнтрахт не издигнат плакат с надпис "Толкова ли е трудно да прекосиш ЖП линията"?

Жалкото е, че спорът се свежда до някакви пикливи 5 лева разлика в цената на една екскурзия или 2 лева разлика за една пиратка. Проблемът с липсата на фенове е съвсем друг, като на първо място са собствениците на клубове, както и самото БФС. Рибата се вмирисва от главата. А тия фракции са толкова вглъбени в борбите по между си, че виждат враг във всеки, който не е от тях и има различно мнение.
cska_90 би трябвало да разбере, че никой тук, или въобще фен на ЦСКА не му е враг, а напротив. Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии. Това са реалните неща, които с времето изгониха феновете, а не "студа". Ако щеш го приемай за вярно, но добре да се замислиш преди да реагираш първосигнално.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 21:58

sizif написа:
ALEX_D_GREAT написа:
Teo написа:Нямам представа какви са били цените на гостуванията, винаги са ми казвали че с Дучето е било най-евтино :roll:

хахахахахахаха. Ти, братле каза вица на вечерта ! Особено тези в чужбина бяха от най-евтините. :lol:

120 лева до Рим скъпо ли ти се вижда :?: :?: :?:

Еми приположение,че мои познати със същата екскурзия, но малко по-вътрешни хора така да кажа, пътуваха за 90-как ти се струва?
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 ное 2011 22:01

vaskonti написа:cska_90 би трябвало да разбере, че никой тук, или въобще фен на ЦСКА не му е враг, а напротив. Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии. Това са реалните неща, които с времето изгониха феновете, а не "студа". Ако щеш го приемай за вярно, но добре да се замислиш преди да реагираш първосигнално.

Ето това вече е стойностното мнение!
"14"/"Офанзива" бяха тези, осквернили лобното място на Г.Аспарухов на Витиня. Нищо не може да оправдае подобна простотия!

П.С. Димо (cska_90), не ми казвай, че тези, които защитаваш не правят свинщини, от които на всички им се повръща. Естествено, че нормалните хора няма да водят децата си при агитка от момченца, (основно дошли от провинцията, което не е толкова от значение - като теб, призоваващи "Герена да гори") и оскверняващи починали хора и биейки се по между си! Това, което казваш: "деграданти" е най-малкото, което е видно в подобни моменти!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 22:05

sizif написа:Пак не си прав.Цените преди години бяха съвсем поносими:
Пловдив с влак -5 лева.Сливен -8 лева.Бургас-17 лева.Откъде ги измисли тия 25 лева не знам

Пичага-аз никога не говоря наизуст ;) ;) Щом го казвам значи наистина е така!! виждаш ми се свестен-затова и си правя труда да ти отговоря!! И за да не съм голословен-ето:
В неделя от 18.00ч., ЦСКА ще изиграе последния си мач за сезона. Този път дестинацията е Бургас. Сега е моментът всеки от Вас да дойде, да ''излее'' цяло гърло и да подкрепи ЦСКА като за последно. Защото след това следва дълга почивка без нашия любим отбор и времето до първия мач от новата година, ще тече много бавно. Хореография и пиротехника, ще завършат напълно феерията в червено. ВСИЧКИ В БУРГАС !!!

Инвазията организирана от "Клуба на привържениците", ще бъде с влак. В събота(15.05.), в 21.30ч. се събираме под часовника на Централна гара. Цената на пътуването в двете посоки е 12лв. за членове на фен- клуба и 24лв. за всички останали. Всички дами, които се чудят дали да не отскочат до морето, нека не се колебаят. За тях пътуването ще е безплатно.

Влакът от София тръгва в 22.40, а в неделя от Бургас връщането е в 21.15.

Билетите за мача са безплатни, но всеки трябва да си взеве от талоните. Без билет няма да се влиза.

Добре не е 25-24 е -се тая!!! Ето откъде съм си го измислил!!! ;) ;) ;) ;) И сега бам след като се създаде Офанзива-11 лв!!Изоводите са за вас!
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 22:10, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 22:08

lisynger написа:За последно бях в Г на мача с Левски тогава се отвратих как за един мач може да збием помежду поне 4-5 пъти,вчера бях във В и другите мачове ще съм там.

Аз пък съм отвратен как може да пишеш "збием"- :? :? :?
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 22:15

Нещо мисля аз не схващам. По-горе пише 11 лв. в двете посоки, което си е добра цена. 24 за хора, които не са членове. Това е нормално. Предполагам, че и ако аз искам да пътува с някой фенклуб в който не участвам ще трябва да платя повече от всеки друг член. Светни ме кво не зацепвам
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 ное 2011 22:21

cska_90 написа:

Вчера защо бяхте опънали лентички в сектор Г
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 22:22

mironi88 написа:Нещо мисля аз не схващам. По-горе пише 11 лв. в двете посоки, което си е добра цена. 24 за хора, които не са членове. Това е нормално. Предполагам, че и ако аз искам да пътува с някой фенклуб в който не участвам ще трябва да платя повече от всеки друг член. Светни ме кво не зацепвам

Не зацепваш това,че тази година същата ексурзия-пак с влак струваше 11 за ВСИЧКИ -без начение член или не!!! Даже май и билет за мача получаваха, за което не съм много сигурен!!Айде сега ми кажи как едно и също нещо тогава струва 24, сега 11!! :? :? :? :? И къде отиват тия 13 лв!!Защото едва ли сега с тия 11 лв е бил на загуба!! ;)
Последна промяна от cska_90 на 14 ное 2011 11:28, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 22:24

lisynger написа:
cska_90 написа:

Вчера защо бяхте опънали лентички в сектор Г

Вече обясних-но айде пак!!

Днес ще има ленти, с помощта на които да се подредим и да изглеждаме по- стегнато

Нещо неясно??
Изображение

Върни се в “Архив”