Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот lisynger » 24 сеп 2011 16:03

Живи да ги запалят дано не колите им мамичката им нечистоплътна :evil:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 24 сеп 2011 16:04

ПО НОВА В МОМЕНТА ЦАР МАНГАЛ ОБВИНЯВА БЪЛГАРИТЕ

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 сеп 2011 16:05

Бруталното убийство на две момчета от Катуница разтресе България през последната вечер. Две момчета, на 16 и 19 годишна възраст, учащи в пловдивски училища, станахa жертви на мафиотизирани цигански структури. Това, което се случи само на няколко километра от Пловдив е израз на своеволие и безнаказаност от страна на шепа цигани, които „колят и бесят“ в този регион. Това е варварщина!

„Господа управници, политици и властимащи в кой свят живеете, че си затваряте очите за подобни изстъпления? Докога ще чакате първо да убият българско дете и после да се самосезирате?“ питаме ние феновете на Ботев Пловдив.

Ние, като граждани на тази страна трябва да защитим децата си от подобни варварски прояви. Децата са ни най-скъпото, което имаме. Искаме тези безчинства да бъдат спрени и виновниците на убийствата на българските деца да понесат най-строги наказания. Затова, ние феновете на най-стария отбор в България призоваваме властимащите да се отнесат сериозно и да не защитават и закрилят тази пасмина, която очерня български семейства.

По време на официалния мач на Ботев днес срещу Доростол бултрасите ще почетат смъртта на двете българските момчета с едноминутно мълчание, след което ще се включат в протеста срещу показните убийства.

Искаме справедливост и ответни реакции.

Обединени фракции БУЛТРАС

П.С. Жителите на Катуница ще подновят протеста си довечера в 20.00 часа.

http://bultras.com/index.php/fenove-bot ... 1%86%D0%B0
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 сеп 2011 16:06

1912chaflio написа:ПО НОВА В МОМЕНТА ЦАР МАНГАЛ ОБВИНЯВА БЪЛГАРИТЕ

И каза че никога няма да се изселят от Катуница... И още нещо... "нека тежи на съвестта на хората, които са на протеста смъртта на момчетата" :(
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

kubik
Контакти:

Re: Позицията на Бултрас: Смърт за убийците в Катуница!

Мнениеот kubik » 24 сеп 2011 16:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kEgqMWSHELY[/youtube]
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 24 сеп 2011 16:08

1912chaflio написа:ПО НОВА В МОМЕНТА ЦАР МАНГАЛ ОБВИНЯВА БЪЛГАРИТЕ

Значи да пукаме на нова.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница, жандармерия пази Цар Киро

Мнениеот marmi52 » 24 сеп 2011 16:11

pomiqrat написа:Ти си много кухо парче. Знаеш ли изобщо кога един полицай има право да стреля и какво ще му се случи, ако стреля?

8-)

В закона ясно е описано кога един полицай има право да използва служебното си оръжие.
Аз твърдя, че при снощния случай е имало поне една правна предпоставка за използване на служебното оръжие.
Два буса са тръгнали да мачкат хората на улицата ! Единият е прегазил момчето и го е влачил над 15 метра !
Другият се е опитал да прегази приятелите на убитото момче и няколко полицая, които се опитали да го спрат.
Да не искаш да ми кажеш, че полицаите не са имали законно право да употребят оръжие в случая ? :evil:
Да ти припомня ли в близкото и по-далечно минало случаи на застреляни от полицаи хора (понякога дори невъоръжени) в далеч по-безобидни ситуации ? :evil:

Пак казвам: Ако тези в бусовете са били българи да са ги простреляли на място ! Ама са били цигани ... и затова полицаите не са посмяли.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Боилад
Контакти:

Мнениеот Боилад » 24 сеп 2011 16:14

"Футболни фенове на „Ботев" и „Локо" тръгват към Катуница, потвърдиха за Дарик от щабовете на агитките на двата отбора. Локо тръгват към селото в 17.00 часа, а ботевистите - след като свърши мачът „Ботев" - „Доростол - Силистра" в 19.00 часа.

Очакват се футболни агитки и от София, които ще пристигнат в Пловдив към 20.00 часа.

Към Катуница са изпратени отряди на Жандармерията от София, Смолян и Стара Загора за въдворяване на реда в селото. "

Даа, да видим какво ще стане.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Позицията на Бултрас: Смърт за убийците в Катуница!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 сеп 2011 16:18

Имайте предвид,че входовете на селото са завардени от полиция и жандармерия и откъм Пловдив и откъм Асеновград :!: Който има видеокамери,фотоапарати да ги взима.Ако куките проявяват насилие - снимайте.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Архив”