Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Литекс 17.09.11г. 20:30

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2011 21:44

Тревожа се, че този мач както и да го погледнем си е повратна точка :( И това доживяхме да видим, но този път с пълния си "чар": всички отново са супер напрегнати (визирам най-вече играчите) и вместо да стане един хубав мач, едно интрересно дерби ... всичко пак ще е пълен ***ак :( Отново ще се търсят спорните моменти, пак ще има изказвания от типа "организация има, ама няма да ви кажа кой е в заверата ..." и т.н, и т.н... Пак

Защо повратна точка? При една евентуална победа на Литекс, според мен ще станат големи драми, викове "Оставка" и цялата помийка ще се събере в един казан. Недай Боже това да стане ... моралът в отбора ще падне на минимум и до Нова Година забравете за игра, за красота и за футбол изобщо. И малкото останали хора на стадиона ще си изядат абонаментните карти от яд...да не говорим за играчите-Бог знае с какво желание ще тренират и ще спазват някакъв ред и дисциплина.

Ако обаче победим ...става още по-интересно...тука вече ще е черешката на тортата. Ще има широко затворени очи...че видите ли... "напипахме правилната посока", което ще е една огромна заблуда и пак ще гледаме следващия мач със свити сърца. Помнете ми думата ... този мач ще бъде точка в историята на Левски за следващите 1-2 години...точно този мач е кръстовище за бъдещето на Левски - ще видим по кой път ще поемем :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2011 22:43

TristaNNN написа:Тревожа се, че този мач както и да го погледнем си е повратна точка :( И това доживяхме да видим, но този път с пълния си "чар": всички отново са супер напрегнати (визирам най-вече играчите) и вместо да стане един хубав мач, едно интрересно дерби ... всичко пак ще е пълен ***ак :( Отново ще се търсят спорните моменти, пак ще има изказвания от типа "организация има, ама няма да ви кажа кой е в заверата ..." и т.н, и т.н... Пак

Защо повратна точка? При една евентуална победа на Литекс, според мен ще станат големи драми, викове "Оставка" и цялата помийка ще се събере в един казан. Недай Боже това да стане ... моралът в отбора ще падне на минимум и до Нова Година забравете за игра, за красота и за футбол изобщо. И малкото останали хора на стадиона ще си изядат абонаментните карти от яд...да не говорим за играчите-Бог знае с какво желание ще тренират и ще спазват някакъв ред и дисциплина.

Ако обаче победим ...става още по-интересно...тука вече ще е черешката на тортата. Ще има широко затворени очи...че видите ли... "напипахме правилната посока", което ще е една огромна заблуда и пак ще гледаме следващия мач със свити сърца. Помнете ми думата ... този мач ще бъде точка в историята на Левски за следващите 1-2 години...точно този мач е кръстовище за бъдещето на Левски - ще видим по кой път ще поемем :!:

Така,като ти чета изложението,излиза,че и в двата случая губим.Тогава равен???

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2011 22:52

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Тревожа се, че този мач както и да го погледнем си е повратна точка :( И това доживяхме да видим, но този път с пълния си "чар": всички отново са супер напрегнати (визирам най-вече играчите) и вместо да стане един хубав мач, едно интрересно дерби ... всичко пак ще е пълен ***ак :( Отново ще се търсят спорните моменти, пак ще има изказвания от типа "организация има, ама няма да ви кажа кой е в заверата ..." и т.н, и т.н... Пак

Така,като ти чета изложението,излиза,че и в двата случая губим.Тогава равен???

Не предвиждам равен :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 сеп 2011 09:17

Няма равен! Микревската тумба играе само два мача годишно в които надскачат себе си- мачовете срещу нас. Техният гуру и кликата около него акумулират шест месеца цялата злоба и омраза на футболистите си за този мач. Срещу Левски скачат на кило кръв и метър кожа. Разликата между червеното и оранжевото са полутонове. Ще ги видите после срещу панчаревци как ще играят. Двата мача нямат нищо общо. В единият- люта битка. В другият- приятелски мач, дори и 8 : 0 да завърши. Ние трябва да си овладеем нервите и да спечелим мача, въпреки "човекът- слънце" начело. Т Р Я Б В А да ги бием. Те ще скачат, и ние ще скачаме. Те ще се бият, и ние. Само съдийте да не ни порежат. Помните какво стана в Ловеч- на нас ни изгониха Дарко, най- добрият в онзи момент без да е виновен. На тях им изгониха Пл. Николов- най- слабият, който беше на минути от дузпа и червен картон. Или СТР да не объка нещо. Най- добре е да направят като чичо Митко в САЩ- да пуснат футболистите в басейна да разпуснат и те САМИ да определят тактиката за мача. Те са умни е можещи момчета с интересни хрумвания. И имат завършено средно.Искам Левски да победи, защото Левски е по- важен от Гонзо. Той така и така е пътник. Само нека да се изпълни онази част от тайната договорка за която все по- упорито се носи слух. Тара е апаратчик, обучен е добре в тези игри. Когато всичко стане О.К. за него "геният от Столипиново" ще изхвърчи с външен фалц към града на Марица. Прогноза- Левски- Литекс 1 : 0. И поредните грозни 3 точки.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 сеп 2011 09:43

Свърши тя тая с калъфките, нещо в шестицата, ако може и това е .С инж.Иванов това ще е тавана, ами по- добре да се хвърля за купата там с малко организация може и да стане работата.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 сеп 2011 10:47

Аз_съм_Спас написа:и аз това викам....за това съм на мнение, играчите да не си дават зор срещу Литекс-хем да не помагат на цска за титлата, хем Гонзо да си тръгне най-сетне :mrgreen:

Това не може да е мнение на човек, наричащ себе си Левскар :!: Викаш да паднем, за да не може ЦСКА да станат шампиони :o
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2011 13:32

TristaNNN написа:
При една евентуална победа на Литекс, според мен ще станат големи драми, викове "Оставка" и цялата помийка ще се събере в един казан. Недай Боже това да стане ... моралът в отбора ще падне на минимум и до Нова Година забравете за игра, за красота и за футбол изобщо

моралът в отбора ще падне на минимум и до Нова Година забравете за игра, за красота и за футбол

Че то до досега имаше ли добра-красива игра и качествен футбол ?
Как се забравя нещо, което - НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ?? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 сеп 2011 14:06

Аз_съм_Спас написа:ами то е очевадно че ние с Гонзо не можем да се преборим за титла.Дори и да бием някак си Литекс, после ще се оплескаме я в Разград, я в Бургас, я срещу цска.....Не че Литекс са кой-знае колко по-добри от нас, ама те поне имат желязна организация на "тихия фронт"-само те могат да спрат червената чума :mrgreen:

А защо си мислиш, че е задължително да се "оплескаме я в Разград, я в Бургас, я срещу цска"? И не знам защо да е очевидно, че с Гонзо не можем да се преборим за титлата? :roll:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2011 14:20

THE G.A.M.E написа:
TristaNNN написа:
При една евентуална победа на Литекс, според мен ще станат големи драми, викове "Оставка" и цялата помийка ще се събере в един казан. Недай Боже това да стане ... моралът в отбора ще падне на минимум и до Нова Година забравете за игра, за красота и за футбол изобщо

моралът в отбора ще падне на минимум и до Нова Година забравете за игра, за красота и за футбол

Че то до досега имаше ли добра-красива игра и качествен футбол ?
Как се забравя нещо, което - НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ?? ... :roll:

Сори - може би не се изказах правилно. Имах в предвид леките наченки на нещо такова за 10 - 15 мин по време на мачовете.
[offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2011 14:52

Levski 1914 написа:А защо си мислиш, че е задължително да се "оплескаме я в Разград, я в Бургас, я срещу цска"? И не знам защо да е очевидно, че с Гонзо не можем да се преборим за титлата? :roll:

Някои хора са се снабдили с "кристални топки".Ама не казват откъде...

Върни се в “Архив”