Да си спомним!67г от преврата на 9.9

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Да си спомним!67г от преврата на 9.9

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:37

Нямало е как да нападнем Германия. Те прегазват всичко. Странна идея споделяш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 21:37

daniel875 написа:Там е работата, че си заблуден демократ и мислиш, че има преход. Повече от двайсет години ни управляват НЕУДАЧНИЦИТЕ.

Управляват ВИ бивши комунисти и потомците им.
Аз съм НЕУПРАВЛЯЕМ :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:38

фифи перото написа:
daniel875 написа:Там е работата, че си заблуден демократ и мислиш, че има преход. Повече от двайсет години ни управляват НЕУДАЧНИЦИТЕ.

Управляват ВИ бивши комунисти и потомците им.
Аз съм НЕУПРАВЛЯЕМ :lol: :lol:

Управляват ни НЕУДАЧНИЦИТЕ. Тоест бояджиите от времето на социализма.
Те нарекоха периода ДЕМОКРАЦИЯ. Което е абсолютна лъжа.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 сеп 2011 21:40

Даниеле,уважавам те заради това,че привърженик на Милан,радвам се,че пишеш от оригиналния си ник...Да,по политически убеждения съм демократ.Преход има и той е факт.Политическата,икономическата система и външно-политическата ориентация са сменени.Съвсем различен е въпросът,че всички власти са в ръцете на същите комунистически гниди,в чиито бяха и преди.Преходът,до голяма степен(особено в началото)беше режисиран,бяха внедрени хора в опозицията,бяха създадени групировките,бяха назначени бизнесмени и т.н.Това всеки го знае.Това,което искам да кажа е,че необходимият преход от икономическа и вътрешно- и външно-политическа гледаа точка беше осъществен.Начинът,разбира се,беше опорочен до голяма степен и то от любимите ти другари.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2011 21:40

daniel875 написа:
Thsmith написа:
stannn написа:Имам един въпрос към мразещите историята на държавата ни. Колко от избитите от народния съд са избити невинни? По времето на комунизма е имало закон който забранява да се говори против управлението. Това, че някой си е позволявал да нарушава законите колкото и абсурдни да са не означава, че е невинен. Тези които наистина са били невинни са много по малко от дадената бройка.

По същата логика КП е забранена и тези гниди са действали като терористични групи... Но понеже сме имали много добър и жалостив Цар вместо да ги изтебва като хлебарки каквито са били той ги е помилвал, а те отново са се връщали към терористичната дейност. Цар Борис ако е искал след атентата в черквата е можел да ги изчисти до един за 1-2 месеца...

Ти май си чувал само за "червения" терор за въпросното време? А чувал ли си за "белия" терор? Нещо да знаеш за Александър Българоубиец?

Не ми говори за бели терори... "Белите" са спомогнали за освождението на България, а червените са я поробили и затрили. А тия прякори които си измисляш можеш да ги сервираш някъде другаде. Белите са част от законната власт и нейните представители над Руската Империя изхвърлени от собствената си страна от същити гниди като наще комунисти...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 сеп 2011 21:41

Защо повечето от вас говорят за "Комунизъм"?! В България никога не е имало комунизъм,разберете го!
А относно 9.09....Една от най-черните дати в българската история! Дата,която предопределя съдбата на България и ето,че днес 67 години по-късно, страната ни е:Най-бедната в ЕС,българите са най-болни в ЕС,българите са най-неграмотни в ЕС,българите сме най-озлобеният народ в ЕС!!...С една дума Бедни,Болни,Неграмотни и Зли!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:42

acmilan написа:Даниеле,уважавам те заради това,че привърженик на Милан,радвам се,че пишеш от оригиналния си ник...Да,по политически убеждения съм демократ.Преход има и той е факт.Политическата,икономическата система и външно-политическата ориентация са сменени.Съвсем различен е въпросът,че всички власти са в ръцете на същите комунистически гниди,в чиито бяха и преди.Преходът,до голяма степен(особено в началото)беше режисиран,бяха внедрени хора в опозицията,бяха създадени групировките,бяха назначени бизнесмени и т.н.Това всеки го знае.Това,което искам да кажа е,че необходимият преход от икономическа и вътрешно- и външно-политическа гледаа точка беше осъществен.Начинът,разбира се,беше опорочен до голяма степен и то от любимите ти другари.

Аз имам само един ник. От малкото съм май, които имат само един. Момче, запомни - Днес ни управляват НЕУДАЧНИЦИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2011 21:42

smoothc написа:Защо повечето от вас говорят за "Комунизъм"?! В България никога не е имало комунизъм,разберете го!
А относно 9.09....Една от най-черните дати в българската история! Дата,която предопределя съдбата на България и ето,че днес 67 години по-късно, страната ни е:Най-бедната в ЕС,българите са най-болни в ЕС,българите са най-неграмотни в ЕС,българите сме най-озлобеният народ в ЕС!!...С една дума Бедни,Болни,Неграмотни и Зли!

И това е резултат от т.нар. ДЕМОКРАЦИЯ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 сеп 2011 21:43

KategorieC написа:5-тата колона в действие. Айде товарищи матросовци, докажете прелестите на комунизЪМА, ленинизма и макрсизма! Ах , забравих даже джуджето Медведев вчера призна крахът на марксизма, въх кво ще правите сега? Бе я идете до руската амбасада и чуйте кво ще ви дадът като инструкции!
За всички чугуни и дамгосани по задника с петолъчка е тази песен:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=31d2n1GvGRU[/youtube]

Това не са ли същите тези юнаци при Сталинград?
Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 сеп 2011 21:44

[center]Наистина се "подкрепяше" изкуството преди 89-а!!!

Изображение

Най-често с "бадеми"...[/center]
Последна промяна от milan199440barca на 09 сеп 2011 22:40, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Архив”