Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/

Мнениеот dindan » 21 авг 2011 22:21

OldTrafford написа:После ми приказвайте че тоя шуменски боклук не е подкупен съдия,деба мишока.

и с какво е подкупен,с това,че даде 2 червени картонали(не казвам,че не са реални)решил 2 мин. дал ги
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 авг 2011 22:22

3 мача 9 точки, каквото станало, станало гледаме напред идва мача с Стяуа 8-)

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 21 авг 2011 22:23

gandi написа:
GNRforever написа:2 минути продължение ееееееееееееееееееееееееееееее

Млъквайте !!! Дузпаджиии !!! :) :)

Айде сега дузпаджиите са виновни, че нищо не играете :)))

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2011 22:23

Ей смешковци, какво за съдията бе?Съдията цял мач свири какво ли не за да се насере ЦСКА, нямало такъв подкупоен съдия?Къде е картона за тоя гологлавия от Каварна след влизане срещу Бандата?После влезна и на спас, щеше да стане 10 на 10.Къде беше жълтикят картон за изритване на топката от футболист на калиакра?Много на праведен се правеше и много стриктен, а забрави за тия неща!Мен ми хареса как играха нашите.Случаен гол вкара калиакра.при равни играчи нямат никакъв шанс.А тия каликра акко играят и така срещу другите отбори вместо да ходят на вечеря с тях може и да не се борят за изоставане!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 21 авг 2011 22:28

POPCORN написа:Ей смешковци, какво за съдията бе?Съдията цял мач свири какво ли не за да се насере ЦСКА, нямало такъв подкупоен съдия?Къде е картона за тоя гологлавия от Каварна след влизане срещу Бандата?После влезна и на спас, щеше да стане 10 на 10.Къде беше жълтикят картон за изритване на топката от футболист на калиакра?Много на праведен се правеше и много стриктен, а забрави за тия неща!Мен ми хареса как играха нашите.Случаен гол вкара калиакра.при равни играчи нямат никакъв шанс.А тия каликра акко играят и така срещу другите отбори вместо да ходят на вечеря с тях може и да не се борят за изоставане!

Играете ли така срещу румънците ще ви напълнят пак кошницата....Не знам какво се оплаквате от съдията .... всичко беше свирено особено точно освен малоумното продължение от 2 минути, на фона на бавенето, намесата на лекарския екип и извършването на 5 смени!

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 21 авг 2011 22:29

Teo написа:
vpnikolov написа:С тази игра нищо добро не ни чака срещу Стяуа...

С човек по-малко, какво искаш да играеме, аман от разбирачи, за това в България има 7 300 000 специалисти :lol:

Да де, след като го написах коментара се замислих, че няма как да играем добре с 10 човека... :oops:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2011 22:29

thehellriser написа:
POPCORN написа:Ей смешковци, какво за съдията бе?Съдията цял мач свири какво ли не за да се насере ЦСКА, нямало такъв подкупоен съдия?Къде е картона за тоя гологлавия от Каварна след влизане срещу Бандата?После влезна и на спас, щеше да стане 10 на 10.Къде беше жълтикят картон за изритване на топката от футболист на калиакра?Много на праведен се правеше и много стриктен, а забрави за тия неща!Мен ми хареса как играха нашите.Случаен гол вкара калиакра.при равни играчи нямат никакъв шанс.А тия каликра акко играят и така срещу другите отбори вместо да ходят на вечеря с тях може и да не се борят за изоставане!

Играете ли така срещу румънците ще ви напълнят пак кошницата....Не знам какво се оплаквате от съдията .... всичко беше свирено особено точно освен малоумното продължение от 2 минути, на фона на бавенето, намесата на лекарския екип и извършването на 5 смени!

поне няма да паднем от търнава нали а от стяула.и тебе какво те бърка ние какво ще правим със стяуа?Кажи за картона на ония и за изритване на топката?и там ли съдията беше прав?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 21 авг 2011 22:30

Teo написа:3 мача 9 точки, каквото станало, станало гледаме напред идва мача с Стяуа 8-)

+1 Как играха нашите че неможах да гледам мача :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2011 22:30

и как искате с 10 и в последствие с 9 да играем добре, като и четвъртък сме имали мач?вие малко мислите ли или само дайте да говорите глупости?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

MONK1TO
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Мнениеот MONK1TO » 21 авг 2011 22:31

Получи се мач с положения. Голове това е малко груп играта има кой да я кументира. Само това може да се каже ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Върни се в “Архив”