OldTrafford написа:После ми приказвайте че тоя шуменски боклук не е подкупен съдия,деба мишока.
и с какво е подкупен,с това,че даде 2 червени картонали(не казвам,че не са реални)решил 2 мин. дал ги
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
OldTrafford написа:После ми приказвайте че тоя шуменски боклук не е подкупен съдия,деба мишока.
gandi написа:GNRforever написа:2 минути продължение ееееееееееееееееееееееееееееее
Млъквайте !!! Дузпаджиии !!!![]()
POPCORN написа:Ей смешковци, какво за съдията бе?Съдията цял мач свири какво ли не за да се насере ЦСКА, нямало такъв подкупоен съдия?Къде е картона за тоя гологлавия от Каварна след влизане срещу Бандата?После влезна и на спас, щеше да стане 10 на 10.Къде беше жълтикят картон за изритване на топката от футболист на калиакра?Много на праведен се правеше и много стриктен, а забрави за тия неща!Мен ми хареса как играха нашите.Случаен гол вкара калиакра.при равни играчи нямат никакъв шанс.А тия каликра акко играят и така срещу другите отбори вместо да ходят на вечеря с тях може и да не се борят за изоставане!
Teo написа:vpnikolov написа:С тази игра нищо добро не ни чака срещу Стяуа...
С човек по-малко, какво искаш да играеме, аман от разбирачи, за това в България има 7 300 000 специалисти
thehellriser написа:POPCORN написа:Ей смешковци, какво за съдията бе?Съдията цял мач свири какво ли не за да се насере ЦСКА, нямало такъв подкупоен съдия?Къде е картона за тоя гологлавия от Каварна след влизане срещу Бандата?После влезна и на спас, щеше да стане 10 на 10.Къде беше жълтикят картон за изритване на топката от футболист на калиакра?Много на праведен се правеше и много стриктен, а забрави за тия неща!Мен ми хареса как играха нашите.Случаен гол вкара калиакра.при равни играчи нямат никакъв шанс.А тия каликра акко играят и така срещу другите отбори вместо да ходят на вечеря с тях може и да не се борят за изоставане!
Играете ли така срещу румънците ще ви напълнят пак кошницата....Не знам какво се оплаквате от съдията .... всичко беше свирено особено точно освен малоумното продължение от 2 минути, на фона на бавенето, намесата на лекарския екип и извършването на 5 смени!
Teo написа:3 мача 9 точки, каквото станало, станало гледаме напред идва мача с Стяуа

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост