Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Кой ще смята точките?
- Middlesbrough
- Контакти:
- JackPackage
- Контакти:
Middlesbrough написа:Таблицата на Кокича беше уникална : )
+1
Ще имаме ли някакви ограничения за играчите (в смисъл тия от миналата година, които бяхме + още малко на брой, ама сериозни, дето пишат в темата или ще е мазаляк, всичко дето мърда да може да играе

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

- Middlesbrough
- Контакти:
JackPackage написа:Middlesbrough написа:Таблицата на Кокича беше уникална : )
+1
Ще имаме ли някакви ограничения за играчите (в смисъл тия от миналата година, които бяхме + още малко на брой, ама сериозни, дето пишат в темата или ще е мазаляк, всичко дето мърда да може да играе![]()
)
аз съм само за сериозните хора и утвърдените в тоя форум , миналия сезон си спретнахме страхотна игра , смея да твърда най - интерестната от всички : ) 10-15 човека тоя сезон ще е супер , но не поече : )

Офтопик:
- JackPackage
- Контакти:
супер, ама как ще решим кои са сериозните и кои не
Иначе за играта миналия сезон - нямаше такава, почти всички се изредихме да сме начело по някое време, аз бях в дъното, но втория полусезон с много силна игра стигнах до титлата
сега трябва да се защитава
За точките - ще помагам когато мога на кокича и сторм

Иначе за играта миналия сезон - нямаше такава, почти всички се изредихме да сме начело по някое време, аз бях в дъното, но втория полусезон с много силна игра стигнах до титлата

сега трябва да се защитава

За точките - ще помагам когато мога на кокича и сторм

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Аз гарантирам,че съм сериозен играя в доста игри и не съм изпуснал никъде нито кръг 

- Middlesbrough
- Контакти:
Жоржиньо написа:Аз гарантирам,че съм сериозен играя в доста игри и не съм изпуснал никъде нито кръг
да ве ама си фен на интер

Офтопик:
- JackPackage
- Контакти:
Middlesbrough написа:Жоржиньо написа:Аз гарантирам,че съм сериозен играя в доста игри и не съм изпуснал никъде нито кръг
да ве ама си фен на интер
ахахаахахаха

Йоветич и Варгас от Виола са уникални играчи !
Рома не ги виждам с тази манекенска нападателна 2-ка -> Освалдо, Къркич , в смисъл че Бориело/Вучинич ми изглеждат по читави. Мисля си че след 6/7 кръга мъка Луис Енрике изхвърча , не че му го пожелавам де . Лацио опрделено работят много добре и отборът им се очаква да е по-силен от миналата година .Милан и Наполи са фаворити особенно ако Интер не се подсилят до края на трансферният прозорец.
Вярно ли е това че Интер един вид печели 100 млн. Е от това че продава Ето'о - 25.млн Е трансферна сума и спестени 75 млн.Е от заплати на играча по договора му ?
Рома не ги виждам с тази манекенска нападателна 2-ка -> Освалдо, Къркич , в смисъл че Бориело/Вучинич ми изглеждат по читави. Мисля си че след 6/7 кръга мъка Луис Енрике изхвърча , не че му го пожелавам де . Лацио опрделено работят много добре и отборът им се очаква да е по-силен от миналата година .Милан и Наполи са фаворити особенно ако Интер не се подсилят до края на трансферният прозорец.
Вярно ли е това че Интер един вид печели 100 млн. Е от това че продава Ето'о - 25.млн Е трансферна сума и спестени 75 млн.Е от заплати на играча по договора му ?
- JackPackage
- Контакти:
Интер искали Сарате от Лацио под наем, дано го вземат и да не се занимават повече с дон Диего от Атлети