Не са един и двама много добрите играчи идвали в България. Но тук не им е мястото.
Последните за които се сещам са Новакович и един бразилец, който изкара доста време в Порто (или Спортинг. Мисля в Литекс се подвизваше преди няколко години. Халф, ако си спомням добре...). Забравих как се казва... Неи също не се вписваше в милата родна картинка. Личеше си, че му е тясно тук. Радимов бе истинска класа за България, но явно не му се играеше в България. След завръщането си в Русия стана капитан на Зенит.
А в обратния случай, веднага се сещам за Хълк, купен от Порто от... "Токио Верди"

. Разбива ти се логиката, bezpanika . Ако всичко бе толкова просто, колкото го нареждаш....
Защо не в Панатинайкос?! Все едно да бяхме продали Жо в ЦСКА. Да не сме луди - с нашите камъни, по нашата си глава.
По същата причина и поради, която Виериня не е в богаташите от Олимпиакос, например. Там няма един град - една държава като у нас, нали се сещаш? Комунизъм при тях е нямало и централизирано стопанство.
А и сигурно ти убягва, но Калво от Арис отива в Парма (под наем), не в "Левски".

117 мача, 92 гола за Арис.
Лично аз много повече се надявам на Райков всъщност. Понеже тоя Калво днес е тук, утре го няма, а аватара ми може да е бъдещето на отбора.