Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2011 14:05

bezpanika написа:Тия от Олимпиакос или Панатинайкос , кьорави са били вероятно , да не видят , чудото под носа им.

Това,дето си го пльоснал горе е нещо,на което се предполага,че феновете на Левски трябва да отговорят или просто си чаткаш по клавишчетата... :?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 23 юли 2011 14:15

Айде сега , от 1990 насам , всяка година по един Дембеле идва в България , дето не го видели в чужбина и после е продаден за много пари. Дано е новия Меси ,ама....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2011 14:42

Не са един и двама много добрите играчи идвали в България. Но тук не им е мястото.
Последните за които се сещам са Новакович и един бразилец, който изкара доста време в Порто (или Спортинг. Мисля в Литекс се подвизваше преди няколко години. Халф, ако си спомням добре...). Забравих как се казва... Неи също не се вписваше в милата родна картинка. Личеше си, че му е тясно тук. Радимов бе истинска класа за България, но явно не му се играеше в България. След завръщането си в Русия стана капитан на Зенит.
А в обратния случай, веднага се сещам за Хълк, купен от Порто от... "Токио Верди" ;) . Разбива ти се логиката, bezpanika . Ако всичко бе толкова просто, колкото го нареждаш....
Защо не в Панатинайкос?! Все едно да бяхме продали Жо в ЦСКА. Да не сме луди - с нашите камъни, по нашата си глава.
По същата причина и поради, която Виериня не е в богаташите от Олимпиакос, например. Там няма един град - една държава като у нас, нали се сещаш? Комунизъм при тях е нямало и централизирано стопанство.
А и сигурно ти убягва, но Калво от Арис отива в Парма (под наем), не в "Левски". ;)
117 мача, 92 гола за Арис.
Лично аз много повече се надявам на Райков всъщност. Понеже тоя Калво днес е тук, утре го няма, а аватара ми може да е бъдещето на отбора.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 23 юли 2011 16:42

Абе какви 92 гола ви гонят :) Това да не е инфо от уикипедия? Че и 24 гола в 18 !!! мача за Барса Б, вие вярвате ли, че ако беше вярно нямаше да е твърд титуляр в Барса А? :) инфото е 18 (3) Барса Б, 117 (20) Арис.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2011 16:50

Прав си. Цитирах Уикипедия. И аз се позамислих малко, ма...

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 24 юли 2011 00:47

metodito написа:Прав си. Цитирах Уикипедия. И аз се позамислих малко, ма...

Така, де, той все пак не се казва Герд Мюлер :) а и играе като външен халф/крило ;) Аз ще съм доволен и три гола да вкара, но да ни раздвижи играта по фланговете, защото миналата година това беше голямата мъка, Дани Младенов е страхотен реализатор, но не става за флангови играч, който да прави играта.

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 24 юли 2011 01:25

канарче написа:Смей се, но от фаворитите имате най-слаб състав (след напускането на Дембеле и очертаващото се такова на Тасевски) + гьон за треньор.
Що не си ... гледаш канарчетата?!
Последна промяна от Levski_Valencia на 24 юли 2011 01:41, променено общо 5 пъти.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 24 юли 2011 01:29

metodito написа:Не са един и двама много добрите играчи идвали в България. Но тук не им е мястото.
Последните за които се сещам са Новакович и един бразилец, който изкара доста време в Порто (или Спортинг. Мисля в Литекс се подвизваше преди няколко години. Халф, ако си спомням добре...). Забравих как се казва... Неи също не се вписваше в милата родна картинка. Личеше си, че му е тясно тук. Радимов бе истинска класа за България, но явно не му се играеше в България. След завръщането си в Русия стана капитан на Зенит.
А в обратния случай, веднага се сещам за Хълк, купен от Порто от... "Токио Верди" ;) . Разбива ти се логиката, bezpanika . Ако всичко бе толкова просто, колкото го нареждаш....
Защо не в Панатинайкос?! Все едно да бяхме продали Жо в ЦСКА. Да не сме луди - с нашите камъни, по нашата си глава.
По същата причина и поради, която Виериня не е в богаташите от Олимпиакос, например. Там няма един град - една държава като у нас, нали се сещаш? Комунизъм при тях е нямало и централизирано стопанство.
А и сигурно ти убягва, но Калво от Арис отива в Парма (под наем), не в "Левски". ;)
117 мача, 92 гола за Арис.
Лично аз много повече се надявам на Райков всъщност. Понеже тоя Калво днес е тук, утре го няма, а аватара ми може да е бъдещето на отбора.

Пропуснал си унгареца Петер Кабат.Скоро такъв халф в България няма да дойде.

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 24 юли 2011 20:22

+ Грийн такъв халф скоро в родната " А " група няма да дойде , с маниерите си , поведението , голяма класа е, голям + за първенството ни :)
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 24 юли 2011 22:10

sadface написа:+ Грийн такъв халф скоро в родната " А " група няма да дойде , с маниерите си , поведението , голяма класа е, голям + за първенството ни :)

Съгласен съм за Гриййн,но все пак е дефанзивен халф.А Кабат беше градивен футболист,или както казват коментаторите държеше диригентската палка.Само Наско си знае защо го изгони,но причината със сигурност няма нищо общо с футболните му качества.

Върни се в “Архив”