Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Танко Дяков в ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 04 юни 2011 17:30

cska - maina написа:Не е за нас, не може да изнася топката, а Милен точно това изисква от защитата, иначе е силен в единоборствата и добре се пласира.

като не може ще се научи!Другите да не би да можеха да изнасят топката преди да дойде Радуканов?Ще се научи!Мен пък ме кефи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 юни 2011 17:32

luddeN написа:Стига с тези псевдо играчи, защо ни е тоя ? Пак вземаме играчи за А група, май сме отписали ЛЕ :evil:

стига си пискал бе брато!Като искаш играчи купи ЦСКА и докарай половината от Барселона!Само мрънкате...кои сте вие ,че казвате кой е дървар и кой е футболист?Треньори ли сте, футбол ли сте тренирали!Радуканов си знае кой трябва и кой не
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 04 юни 2011 17:42

POPCORN написа:
cska - maina написа:Не е за нас, не може да изнася топката, а Милен точно това изисква от защитата, иначе е силен в единоборствата и добре се пласира.

като не може ще се научи!Другите да не би да можеха да изнасят топката преди да дойде Радуканов?Ще се научи!Мен пък ме кефи!

По-тази логика и теб може да научи :roll: Нали форума е затова, да може всеки да си каже мнението, а моето е, че не е за нас!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Кашчей » 04 юни 2011 17:44

crap написа:
honda написа:По твоята логика отдавна националните отбори на Испания и Италия трябва да са отишли в канала понеже от много години клубните им отбори залагат основно на чужденци. А то какво се оказва ,че тези 2 страни са последните 2 световни шампиона.

В Интер дори няма италиянци :lol:

Аз бих се учудил, ако в някой италиАнски отбор има италиЯнци ;)

Въпросът е друг обаче:не може да се говори, че с 10 отбора ще се вдигне нивото на националният отбор, защото няма как да стане, ако няма българи в отборите.Точно в любимият на Пармалат Черноморец играеха по8-9, до 10 чужденци.Е, за какво вдигане говорим тогава.В Ботев Пд имаше период, в който играеха 11 италиАнци-това ли е вдигане на нивото?В Челси също имаше период, когато в отбора играеше само 1 англичанин... затова и нямаше играчи на Челси, освен Тери, в Националният им отбор-това дали е вдигнало нивото на Английският национален отбор?

Бога ми, Меси и Роналдо да дойдат в България да играят.. Не те ще вдигнат нивото, а на тях ще им е... майката и ще им смъкнат нивото.Не разбирате ли, че без качествени български играчи няма как да се вдигне нивото на Националният отбор.А за клубовете... при тая беднотия никога няма да дойдат изявени имена, а тези, които тепърва търсят място под слънцето и са наистина добри, ще са временни проблясъци...до първата сериозна оферта, в която има повече от 6 цифри.Понякога и 6 са достатъчни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 юни 2011 17:45

cska - maina написа:
POPCORN написа:

По-тази логика и теб може да научи :roll: Нали форума е затова, да може всеки да си каже мнението, а моето е, че не е за нас!

aз не съм казвал, да не си казваш мнението , просто не е хубавао да се говори така!Вие така плуехте и по Бандаловски какъв смотаняк бил, говедо и сега ние е най-добрият играч!Всеки има право на шанс, а дали ще го защити с игра само може да гадем!Нямаме право да обиждаме и да говорим какъв некадърник е при положение,че не е играл с нас!Както и Шеридън беше голям играч , нямаше един смислен мач!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 юни 2011 17:48

crap бих добавил към тези отбори които си изброил и Ботев Пловдив.Собственикът им е обещал до 2,3 години стадиона да има лиценз за ЕКТ.Ботев ще се борят за евротурнирите като влязат в А група.

Факт ли е трансфера на Тонев?Ако е вярно то това е добра сделка за ЦСКА.Чета днес че Удинезе дава 2 милиона евро за Спас Делев...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2011 17:54

Кашчей написа:
crap написа:
honda написа:По твоята логика отдавна националните отбори на Испания и Италия трябва да са отишли в канала понеже от много години клубните им отбори залагат основно на чужденци. А то какво се оказва ,че тези 2 страни са последните 2 световни шампиона.

В Интер дори няма италиянци :lol:

Аз бих се учудил, ако в някой италиАнски отбор има италиЯнци ;)

Въпросът е друг обаче:не може да се говори, че с 10 отбора ще се вдигне нивото на националният отбор, защото няма как да стане, ако няма българи в отборите.Точно в любимият на Пармалат Черноморец играеха по8-9, до 10 чужденци.Е, за какво вдигане говорим тогава.В Ботев Пд имаше период, в който играеха 11 италиАнци-това ли е вдигане на нивото?В Челси също имаше период, когато в отбора играеше само 1 англичанин... затова и нямаше играчи на Челси, освен Тери, в Националният им отбор-това дали е вдигнало нивото на Английският национален отбор?

Бога ми, Меси и Роналдо да дойдат в България да играят.. Не те ще вдигнат нивото, а на тях ще им е... майката и ще им смъкнат нивото.Не разбирате ли, че без качествени български играчи няма как да се вдигне нивото на Националният отбор.А за клубовете... при тая беднотия никога няма да дойдат изявени имена, а тези, които тепърва търсят място под слънцето и са наистина добри, ще са временни проблясъци...до първата сериозна оферта, в която има повече от 6 цифри.Понякога и 6 са достатъчни.

Интересно защо смятате, че чуждите играчи вдигат или свалят класата на българите? Как успяхте да видите каквато и да е връзка между двете неща? Според мен класата на българите зависи от две неща - добри специалисти, които да ги подготвят още от деца, и добра база, това е! Само че в България няма добри треньори, за бази да не говорим. Чужденците са последните, които имат влияние върху класата на българите...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 04 юни 2011 17:57

POPCORN - Аз съм на мнение, че тук трябва да си коментираме всичко, аз примерно не харесвах Садула и си го казах. А когато си на стадиона-да, пълна подкрепа, никога не съм освирквал футболистите ни, но във форума или на кафе си казвам ;)

п.п. Румен Трифонов също не го харесвам, няма класа за нас.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 юни 2011 18:01

Не знам според мен Танко не ни е нужен, в смисъл той не е по добър и от 2мата ни централни защитници, Акуаро също стои по добре. Моето виждане за нещата е ,че ако взимаме някой той трябва да е по добър от сегашните момче ,а той ако не по слаб, то поне не е по добър .
Аз си мисля ,че трявба да направим 2-3 трансфера, но да са класни играчи
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 04 юни 2011 18:19

ако търсите РЕНДЕ вземайте го веднага - на световно ниво е !!! Тоз е за гонене още от съблекалнята всеки мач !

Върни се в “Архив”