Боримиров се бие на детски футболен турнир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Боримиров се бие на детски футболен турнир

- TSHABALALA
- Контакти:
Ем докато Боримиров млатеше един -зеления го атакува странично ,така че не ми говорете в гръб бил атакувал Боримиров и затва бил жена.Виж ,че всеки удря в гръб тука.Още с първия удар го цепна и остана здрав след края ,за мен се представи добре.Пък и се видя ,че заеения първо почна нещо да се пали и да ругае ,е колко интелигентен или женствен трябва да е човек за да стой мирен след такава провокация
crazy_one написа:"Идеален пример за малките деца"! БРАВО
Боримиров е идиот.
видях видеото и съжалих, първо всички дечица, че им беше даден такъв лош пример, и второ всички възрастни там, че им липсва и грам акъл в кухите кратуни!
в края на видеото се вижда как едно от футболистчетата хвърля бутилка по някакъв чичко!!! материала е развален!!! дано някое от тези дечица стигне до големия футбол, но закваската му вече е скопосана! те винаги ще са убедени, че съдията е виновен, и че само с юмруци се "оправят" нещата!

Какво толкова изненадващо има? Той народът ни отдавна го е казал "Пази боже сляпо да прогледне" Да не му е за първи път на мокрия влах да прави простотии криейки се зад полицейски или мутренски гръб?
След този инцидент някои го нарекоха "мишка" .Мисля ,че по-скоро е вид мъжки характер определян като женски полов орган.
След този инцидент някои го нарекоха "мишка" .Мисля ,че по-скоро е вид мъжки характер определян като женски полов орган.
Не одобрявам постъпката на Боримиров, но не мога да се съглася и с големия морал на червените фенове.Когато Стойчо Младенов каза че става шампион на г...... терен, поведението му беше европейско, когато Стоичков насъпи съдията в Испания, пак беше пример за подражание.Вярно е, че Боримиров накрая удари фена на Черно море в гръб, но и той отвърна със същото, гледайте малко по-реално.
-
Боримиров е доказан простак. Обаче разни свински муцуни да се правят на света вода ненапита е пародия. Малко ли простотий знаем ,които са дело на Чорбари? Нима забравяте подвизите на Джеки? Който е и някакъв шеф в Цска даже? Ами криминалните прояви и затвора на единия от собствениците на ЦСка? Ами оня бандит Дучето малко ли изцепки има? Само преди два дни олигофрените от агитката помежду си се биха. Всички свързани с футбола в по-голямата си част са лумпени. Боримиров не прави изключение. Само Левски!
Ако някой фен го направи това, ще го смелят полицаите и после ББ ще държи някакви речи да обяснява как той е бил наркоман и рецидивист, ама за Борето проблеми няма 
пп А Борето просто фен ли е бил на стадиона??? Да вземат да му забранят да посещава мачове

пп А Борето просто фен ли е бил на стадиона??? Да вземат да му забранят да посещава мачове

[center]
[/center]

mfca написа:Gonzi_407 написа:Не типична постъпка по-скоро свинска работа граничеща с чорботията!
Абе пич, стига дели хората по клубни пристрастия е прочие. Нещата на тоя свят могат да се делят на добро и лошо! Колкото повече хора преживеят нещата от живота и разберат кое е истинското и кое не, толкова по-добре ...
И понеже за мен това си е заяжданe (че е безмислено - така е, но си е заяждане), питам те - е, значи ли това че тая муйка е "чорбар" или "свиня"? Камерата показва ли нещата както са? Или понеже така ти е изгодно на теб ... и си виждаш света, просто така изкривен ... изкривен, изкривен ама пък си е изкривен както те и гот на теб!
Всъщност разбираш ли това, което пиша?
Ами тогава нека да анализираме... (без да го приемаш като адвокатстване)
Значи някакъв тип се разправя със съдиите и е прекъснал мача, боримиров отива да се разправя (предполагам да го пита защо го прекъсва) после кой на кого какво казва не е ясно. След което тоя със зелената тениска се сбива с друг и боримиров се намесва доста активно. Това е което показва камерата. А разговора се изкриви от това че видите ли боримиров е ЛЕВСКАР и всички ЛЕВСКАРИ са такива. НЕ не са и това което напарви борето е простотия.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Браво, а после защо подрастващото поколение се биело по стадионите и правело какво ли не...

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Закон за футболното хулиганство е решение за пресичане на простотиите по стадионите.Забрана до живот на Боримиров да посещава мачове или най-малкото обществено полезен труд да мете улиците или нещо подобно.Липсата на домашно възпитание ,явно му пречи доста .