Левски - Славия - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Re: Левски - Славия - / 18.05.2011 / 18:00

Мнениеот kaloyanker » 18 май 2011 19:42

kartago написа:
NIKSANA написа:
demoon777 написа:Хахаха слаби ли? Несъм съгласен че са слаби.
Ще ги видиш за финала за купата

Направо ще убият лъва... отнасят тройка от ЦСКА
Никак не е раздвижена играта ни... единици (йовов, кривия) играят с кеф, самочувствие.. яд ме е, че днес Гара повече на крилото играе от колкото да е централен.. а ми се искаше да вкара още 1 гол.. както и да е!
Браво на Йовов.. но докага той :( ?

Преди малко ми хареса коментара как Гара подминал като малка гара двама защитници! Такива "бисери" ръсят понякога! :lol: :lol: :lol:

Ха-ха-ха ! Направо уникални са понякога ! : :lol: :lol: :lol:
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 май 2011 19:43

Да, за съжаление на "белите" фенове отборът толкова си може тази година :| А не знам защо трябва да се залъгваме и да се съмняваме, че белите са полегнали на ЛЕВСКИ и т.н.... Просто Славия са трагични през целия сезон! Още като им видях първия кръг с Калиакра и ми стана ясно какъв фактор ще са и тази година в родното ни първенство... така че гледайте реално на нещата и не говорете глупости ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2011 19:45

TodorT написа:Да, за съжаление на "белите" фенове отборът толкова си може тази година :| А не знам защо трябва да се залъгваме и да се съмняваме, че белите са полегнали на ЛЕВСКИ и т.н.... Просто Славия са трагични през целия сезон! Още като им видях първия кръг с Калиакра и ми стана ясно какъв фактор ще са и тази година в родното ни първенство... така че гледайте реално на нещата и не говорете глупости ;)

Абе обичаме си ние да търсим под вола теле! Даже е малко това 3-0, поне това, което аз гледам!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 18 май 2011 19:46

kartago написа:[
Преди малко ми хареса коментара как Гара подминал като малка гара двама защитници! Такива "бисери" ръсят понякога! :lol: :lol: :lol:

Да бе ама го гледат от англия и Германия в момента.. даже с колата на абатков дошли едните скаути... и ми се искаше да блесне с 1 2 гола да му вземем повечко :) Не че не показа отборна игра.. но той си е нападател!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2011 19:48

NIKSANA написа:

Да бе ама го гледат от англия и Германия в момента.. даже с колата на абатков дошли едните скаути... и ми се искаше да блесне с 1 2 гола да му вземем повечко :) Не че не показа отборна игра.. но той си е нападател!

Пич, знаеш, че не съм левскар, но се старая да бъда обективен! Гара си направи мач, но, днес най, като че ли бяха Йовов ( да не повярва чак човек), егати погледа показа на моменти и Гаджев, струва ми се, че от Янков сте нямали такъв опорен халф! И, ако можете да ми обясните, защо накрая се разиграхте?! Къде беше тази игра, в началото на пролетния полусезон??????...

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 18 май 2011 19:50

kartago написа:
NIKSANA написа:

Пич, знаеш, че не съм левскар, но се старая да бъда обективен! Гара си направи мач, но, днес най, като че ли бяха Йовов ( да не повярва чак човек), егати погледа показа на моменти и Гаджев, струва ми се, че от Янков сте нямали такъв опорен халф! И, ако можете да ми обясните, защо накрая се разиграхте?! Къде беше тази игра, в началото на пролетния полусезон??????...

не е му е тука мястото.. ама например подготовката може да ни е такава.. не мгоа да говоря без да съм следил тренировачният процес.. но зад авлизат в форма накрая.. трябваха им 3 4 мача за да покажат играта си.. значи не са готвени интензивно за първите кръгове..затова пък ЦСКА започнаха удрно но не занм дали ще смогнат например на едни 120 мин за купата...Според мен идва от подготовката
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 18 май 2011 19:50

kartago написа:
NIKSANA написа:

Не беше ли Ричи :?: :roll:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 май 2011 19:50

tatusindo написа:Славия и този сезон нищо не показаха като игра,добре че поне с голяма доза късмет се класираха за финала за купата,та да не е нулев сезона.....
Победа с 3:0 :!:

:geek: :geek: :geek:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 май 2011 19:51

СЛАВИЯ са мега зле
ентусиазмът на МАРМИ май беше разбит ,никакъв шанс на финала 3/4 на 0 за ЦСКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 18 май 2011 19:52

от kartago на 18 Май 2011 17:48

И, ако можете да ми обясните, защо накрая се разиграхте?! Къде беше тази игра, в началото на пролетния полусезон??????...

За това трябва да се питат двамата "специалиста",така наречените треньор и директор.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Архив”