727150 написа:Матондо ще ни вкара в Шампионската лига![]()
![]()
.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
727150 написа:Матондо ще ни вкара в Шампионската лига![]()
![]()
.
bono написа:ehh,
Ти можеш да си търпиш който, колкото и каквото поикаш, но като гледам мнозинството фенове вече казаха БАСТА, некадърниците начело на Левски - ВЪН!
Това не е училище за некадърници, които за две години при тези ужасно слаби противници, не могат да станат шампиони!
Левски е момента като игра е едно НИЩО! Голямо НИЩО!
Време е ... някои хора да се омитат
727150 написа:Вижте какво,лошото е че Батков може да изгони Гонзо и Ясен и да ни предложи следваща треньорска двойка-Йовов и Кривия примерно,а според мен проблемът е Батков и колкото повече се запъва като магаре на мост,считайки че едва ли не е женен за отбора,толкова повече ще затъваме!
bono написа:Тука бъркаш много, аз ходя редовно на стаидона, но вече ми писна от некадърници, лъжи и празни приказки!
Ефект от работата на "треньорското ръководство" - НУЛА, ЗЕРО!
Бай, бай!
magga написа:727150 написа:Вижте какво,лошото е че Батков може да изгони Гонзо и Ясен и да ни предложи следваща треньорска двойка-Йовов и Кривия примерно,а според мен проблемът е Батков и колкото повече се запъва като магаре на мост,считайки че едва ли не е женен за отбора,толкова повече ще затъваме!
може и така да е,но без него вече щяхме и ние да сме при Ботевпросто са малко хората които дават пари за футбол така че за сега Батков нека седи пък ако намери куповач нека си ходи
727150 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPWbUWKO_Iw[/youtube] Обърнете внимание на гола на Виктор Генев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта