Славия - Левски - 2:1 (КС)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Славия-Левски контрола

Мнениеот shotgun blues » 25 мар 2011 16:21

727150 написа:Матондо ще ни вкара в Шампионската лига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: без него този отбор е загубен
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 16:24

bono написа:ehh,

Ти можеш да си търпиш който, колкото и каквото поикаш, но като гледам мнозинството фенове вече казаха БАСТА, некадърниците начело на Левски - ВЪН!

Това не е училище за некадърници, които за две години при тези ужасно слаби противници, не могат да станат шампиони!

Левски е момента като игра е едно НИЩО! Голямо НИЩО!

Време е ... някои хора да се омитат :idea:

много си прав,но това мнозинство не е на стадиона,защото знае,че не си заслужава ;) а там на стадиона са онези уж фенове които са като коне с капаци и само викат е не гледат мача и не търпят критика ;) те пазят Гонзо и изгониха и Кокала и Вуцов,а сега не се сещат и за Боримиров ,който ни радваше до преди 3-4 години

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 мар 2011 16:26

Вижте какво,лошото е че Батков може да изгони Гонзо и Ясен и да ни предложи следваща треньорска двойка-Йовов и Кривия примерно,а според мен проблемът е Батков и колкото повече се запъва като магаре на мост,считайки че едва ли не е женен за отбора,толкова повече ще затъваме!
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 25 мар 2011 16:27

Тука бъркаш много, аз ходя редовно на стаидона, но вече ми писна от некадърници, лъжи и празни приказки!
Ефект от работата на "треньорското ръководство" - НУЛА, ЗЕРО!
Бай, бай!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 16:28

727150 написа:Вижте какво,лошото е че Батков може да изгони Гонзо и Ясен и да ни предложи следваща треньорска двойка-Йовов и Кривия примерно,а според мен проблемът е Батков и колкото повече се запъва като магаре на мост,считайки че едва ли не е женен за отбора,толкова повече ще затъваме!

може и така да е,но без него вече щяхме и ние да сме при Ботев :( просто са малко хората които дават пари за футбол така че за сега Батков нека седи пък ако намери куповач нека си ходи :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 16:30

bono написа:Тука бъркаш много, аз ходя редовно на стаидона, но вече ми писна от некадърници, лъжи и празни приказки!
Ефект от работата на "треньорското ръководство" - НУЛА, ЗЕРО!
Бай, бай!

все още ходиш,но до кога :( аз лично мислех дори карта да си вадя,но просто няма смисъл поне за мен

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 мар 2011 16:31

magga написа:
727150 написа:Вижте какво,лошото е че Батков може да изгони Гонзо и Ясен и да ни предложи следваща треньорска двойка-Йовов и Кривия примерно,а според мен проблемът е Батков и колкото повече се запъва като магаре на мост,считайки че едва ли не е женен за отбора,толкова повече ще затъваме!

може и така да е,но без него вече щяхме и ние да сме при Ботев :( просто са малко хората които дават пари за футбол така че за сега Батков нека седи пък ако намери куповач нека си ходи :lol:

Той НЕ ИСКА да намери купувач,не го ли разбра това,иначе мераклии за Левски има много.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 мар 2011 16:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPWbUWKO_Iw[/youtube] Обърнете внимание на гола на Виктор Генев.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 мар 2011 16:35

727150 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPWbUWKO_Iw[/youtube] Обърнете внимание на гола на Виктор Генев.

Ми докато няма кой да ги научи как да застават и какво да правят при статични положения така ще е.Два гола от две статични положения :( :shock:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 16:39

може и така да е,но без него вече щяхме и ние да сме при Ботев :( просто са малко хората които дават пари за футбол така че за сега Батков нека седи пък ако намери куповач нека си ходи :lol:[/quote]
Той НЕ ИСКА да намери купувач,не го ли разбра това,иначе мераклии за Левски има много.[/quote]

ми нека бъдем като в Испания-избори,мандати и всичко е ок

Върни се в “Архив”