Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен тема за Луис Суарес
Не ме разбра, къде пише че Тевез иска 100к на седмица?
-
john barnes
wolf написа:Не ме разбра, къде пише че Тевез иска 100к на седмица?
четох го някъде,ще го потърся...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
JalkiSte написа:suareshampion написа:видя ли как щеше да счупи горната греда след пряк свободенвиж сега пак ти казвам ,суарес ще е съвсем друг ако до него примерно е тевес а не плитката ,ако има с кой да играе сигурен съм ,че ще видим много по силен и ЕФЕКТИВЕН суарес,какъвто е в уругвай..разбираш ли ме какво искам да ти кажа ,че с тоя дърводелец дето е всичко друго само не и футболист ..не може един двоен пас да си направи ..ти само го виж колко неправилно бяга и се движи по терена
а със играчи от класата на кавани ,форлан се разбира със затворени очи дето се вика..просто суарес се измъчва в момента ,ако си играл футбол ще ме разбереш..аз лично му съчуствам
и въпреки всичко пак изпъква в мачовете ..но може много повече и той го показва в националния
Говориш така, сякаш аз съм на противоположното мнение и споря яростно с тебТо е ясно, че 1 играч се представя толкова по-добре, колкото по-добри футболисти има до себе си.Разбираемо е Суарес да е по-ефективен в Уругвай, отколкото в Ливърпул, както например Роналдо играе много по-добре за Реал, отколкото за Португалия (не давам пример с Меси, защото в аржентинския национален отбор има много добри футболисти.)
P.S. Суарес отдавна го следя и винаги ми е правило впечатление колко добре изпълнява преки свободни удари.При нас обаче, освен онзи срещу Юнайтед през миналия сезон, всичко останало може да попадне в графата "not even close" и това не мога да си го обясня ... едва ли можем и да обвиняваме Хендо и Керъл
говоря така защото постоянно натъртвате на всяко мнение ,че правил много пропуски и затова ти казвам ,че с други съотборници в нападение ще вкарва
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
venomcho написа:Б.Б.: "Суарез не е голаджия."
Вратаря на Чили: "Б.Б. е мазна, гадна, противна, тъпа и пристрастна свиня"
веднага изключвам звука като чуя тоя футболно неграмотен червей борислав борисов да коментира наши мачове
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:venomcho написа:Б.Б.: "Суарез не е голаджия."
веднага изключвам звука като чуя тоя футболно неграмотен червей борислав борисов да коментира наши мачове
Не знам дали наскоро сте гледали едно предаване, в което зрител се обади и каза "Г-н Борисов, вие разбирате повече от футбол от САФ".Отговорът на Боби беше "Имам леки съмнения, че все още той разбира малко повече от мен"
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- liverpool96
- Контакти:
JalkiSte написа:suareshampion написа:venomcho написа:Б.Б.: "Суарез не е голаджия."
Не знам дали наскоро сте гледали едно предаване, в което зрител се обади и каза "Г-н Борисов, вие разбирате повече от футбол от САФ".Отговорът на Боби беше "Имам леки съмнения, че все още той разбира малко повече от мен"![]()
![]()
![]()
Преди да плюете ББ(съгласен съм че понякога ме дразни със глупостите си) прочетете анализа му, суарес не е типичен голаджия много хора ще го потвърдят.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
smart написа:Преди да плюете ББ(съгласен съм че понякога ме дразни със глупостите си) прочетете анализа му, суарес не е типичен голаджия много хора ще го потвърдят.
аз го чета само, когато няма някакъв друг начин за развеселяване или поне тъпа комедия
сега очаквам превъзбуден анализ след "победата" над испанците - тоя съм сигурен, че изминалия квалиф. цикъл се е попикал от кеф, че ни биха даже и в София...
а колкото до коментара за Суарез - просто беше супер ненавременно включването му, да беше изчакал поне мача с Чили, че така се оака много мощно, което ми направи още по-голям кеф де
-
suareshampion
трябва да съм психично болен да чета анализ на тоя футболен шут ,който никога не е играл футбол..цяла българия му се смее
Имайте впредвид че едно е да играеш срещу защитници от Чили с имена хасан,бонго и тем подобни и друго е срещу защитници като Тери,Фърдинанд,Видич и т.н.Не е и за подценяване факта че едно е да центрираш към Керъл и да чакаш да я ти я свали за удър друго е да си подаваш топката по земя с Кавани.
п.с Прочетете само следното изречение от анализа:решете дали точността на Суарес е достатъчна. Реализирани шансове са едва 9%. Това е ужасно! При Джеко този процент е 34, при Балотели е 28, при Агуеро е 30. Дори и при Рууни е 25. Робин ван Перси има 30%. Всъщност това е единственият недостатък, който намирам в играта на Суарес.
п.с Прочетете само следното изречение от анализа:решете дали точността на Суарес е достатъчна. Реализирани шансове са едва 9%. Това е ужасно! При Джеко този процент е 34, при Балотели е 28, при Агуеро е 30. Дори и при Рууни е 25. Робин ван Перси има 30%. Всъщност това е единственият недостатък, който намирам в играта на Суарес.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."