Лагерът в Турция :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: ЦСКА-Металург Донецк
ЦСКА ще мачка!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Ще спечелим,дано покажем по-голяма креативност в атака и още повече затвърдим и макар че играем с не толкова добри отбори не допускаме гол,което е радващо.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
cskao1948 написа:КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА ЗА ЦСКА С 2:1
И МНОГО ПРОПУСНАТИ ПОЛОЖЕНИЯ![]()
![]()
кое му е категоричното на 2:1 :D:D
Иначе мисля, че мача ще завърши 0-0
Re: ЦСКА-Черноморец Одеса
Хубаво е че спечелихме,но нямаше креативност в атака,това че защитата не се пропука е добре,но наистина другите контроли са с по-класни съперници и там ще се види в действителност на какво ниво ни е защитата.Лошото е,че оставаме без чист нападател.Без да имам претенции да съм разбирач-Димитър Илиев и Муши вече ги няма,Мишел е контузен,а Шеридън ще започне да тренира след седмица-две.Спас не е чист нападател,но на него ще се разчита.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
VelBujd написа:cskao1948 написа:КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА ЗА ЦСКА С 2:1
И МНОГО ПРОПУСНАТИ ПОЛОЖЕНИЯ![]()
![]()
кое му е категоричното на 2:1 :D:D
Иначе мисля, че мача ще завърши 0-0
Aми ще видиш във вторник попеда с 2:1
и теритерялно предимство
владеене на топката удари по-малко грешки това е!!!
- vladitol
- Контакти:
1:2
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
vladitol написа:1:2
в грешка си левскарче 2:1 и победа за ЦСКА
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
vladitol написа:1:2
едвали ще ни вкарат 2 гола при положение,че в последните
5-мача нямаме допуснат гол
ама всичко си има краи знае ли човек.

Re: ЦСКА-Черноморец Одеса
gogo_cska написа:Хубаво е че спечелихме,но нямаше креативност в атака,това че защитата не се пропука е добре,но наистина другите контроли са с по-класни съперници и там ще се види в действителност на какво ниво ни е защитата.Лошото е,че оставаме без чист нападател.Без да имам претенции да съм разбирач-Димитър Илиев и Муши вече ги няма,Мишел е контузен,а Шеридън ще започне да тренира след седмица-две.Спас не е чист нападател,но на него ще се разчита.
Ами ще му подпомагат костов,садула,йовчев.трекаричи,тонев споко
много зависи какъв състав ще пусне милен. лошото е че тази подготовка прилича много на тази от миналата зима при андоне. 30 човека група, той докато изпробва всички те се ипочупиха после към края на подготовката почна да изгражда отбора около русия и стоянов и точно преди старта му ги продадоха.. сега пак на там отиват нещата с марко и акуаро .. относно мача много се съмнявам да биеме а и не това е най-важното. искам да видя игра. такава игра каквото видяхме първите минути с/у бешикташ. с извеждащи подавания и с добра защита. с владеене на топката. с агресия и много тичане. все пак прогнозата ми е за 0-0