Златна топка - номинации за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой според вас заслужава "Златната топка" за 2010 ?

Снайдер
27
25%
Шави
30
28%
Иниеста
12
11%
Меси
24
22%
Форлан
16
15%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Златна топка - номинации за 2010 г.

Мнениеот Frankie Lampard » 26 окт 2010 18:54

cristiano_ronaldo7 написа:абе хора да ви питам по кое време на годината дават тази награда :?: :?: :?:
иначе аз изкам да я вземе някои от реал ;) ;) ;)

10 Януари.То си го пише,но няма кой да го прочете.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 26 окт 2010 19:07

Всичко е ясно :
Най-добър играч за 2010г. ще е Уесли Снайдер!
Най-добър треньор за 2010. ще е Жозе Моуриньо!

ПП:Знаменитият требъл на ''специалния'' със Интер просто няма как да не го направи номер 1 не ,че ако евентуално не получи приза няма да бъде 'Най-добър''!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 21:12

Btovfan80 написа:Не, искам да ти кажа, че Стоичков тогава нямаше това СВЕТОВНО, на което ти толкова държиш, а сега се отмяташ и ми казваш, че имал титла и купа на Испания(което за мен са два трофея, не три или четири)! Много си противоречиш - на Снайдер също може да му се гледа представянето на Мондиала, а не спечелването на купата в края! ;)

Абе ормеш за какво се отмятам?! Ти питаше колко трофея имал Ицата през 94-а и аз ти отговорих?! Я вземи се осъзнай малко и се разбери сам със себе си какво искаш, какво мислиш и какво казваш/пишеш!!!

И Стоичков имаше много повече от световното в ЮАР! Защото едно е да спечели Испания - отбор пълен със супер качествени играчи, друго е от една малка държава, която към онзи момент повечето хора не можеха да намерят на картата да разполага с един от най-великите напдатели в света! Че тази малка страна сложи на колене световният шампион Германия! Ест заслугата не е само на Стоичков,а на целият ни велик отбор, но Ицата се открояваше над всички!

И ок, нека се гледа мондиала на Снайдер... ама той има по-слабо световно от Шави!!! Набийте си го в кратуните най-после! Единият стана световен шампион, а другият лапа мухите! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 21:14

Gary Shaw написа:Всичко е ясно :
Най-добър играч за 2010г. ще е Уесли Снайдер!
Най-добър треньор за 2010. ще е Жозе Моуриньо!

ПП:Знаменитият требъл на ''специалния'' със Интер просто няма как да не го направи номер 1 не ,че ако евентуално не получи приза няма да бъде 'Най-добър''!

Заложи 100 бона на това си твърдение като си толкова сигурен! Някой от международните букмейкъри приемат залози за това, кой ще бъде новият носител на Златната топка! Щом си толкова уверен... ипотекирай си апартамента и заложи парите, че Снайдер ще вземе приза! После с печалбата не само ще си изплатиш ипотеката, но и ще си купиш още няколко апартамента!

Аман от разбирачи! Колкото Испания не стана световен шампион по футбол, точно толкова Снайдер ще спечели Златната топка тази година! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 21:19

durex написа:Стига е лице...ами вашия гол е толкова редовен колкото нашия,а да не говоря колко измислени засади ни бяха вдигани и то,когато Ето о или Милито бяха сами срещу вратаря...стига с тези номера...победихме ви признайте си го най на края!

Да, в 4 мача успяхте да ни победите веднъж! За нещастие в най-неправилният за нас барселонистите мач! А в останалите 3? Но радвайте се... в същото време вече изпуснахте една купа, съответно отборчето ви няма да изравни уникалното постижение на Барселона от 6/6 в рамките на една година! :twisted: :twisted: :twisted:
Не на последно място сега ще чакате нови 45 години за следващата ви ШЛ, да тогава Барса ще спечели поне още 5! :twisted: :twisted: :twisted: Нямам нищо против Интер да отстранява Барселона на 1/2 финал в ШЛ и после да печели трофея, стига това да се случва веднъж на всеки 45 години! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 21:27

Paralel написа:Отначало исках да проведа интелигентен спор с теб, базиран изцяло на факти, но това е невъзможно. Аз нито за секунда не отрекох качествата на Шави, нито че той заслужава да спечели златната топка. Само те моля да престанеш да омаловажаваш Снайдер от омраза към Интер, защото е абсурдно.

Всъщност никога не съм мразил Интер. Вярно не ги харесвам, но не ги мразя. Просто нямаше как да не се впрегна на горките заслепени фенчета на миланци и на техните абсурдни твърдения, че видите ли Снайдер заслужава най-много отличието!
И повярвай ми... не искам да го вземе Шави, само защото той играе в Барса! В момента не се водя от това и не случайно аз изтъквах най-вече успехите му с националният отбор, а не като разни други потребители да изтъквам успехите на моят фаворит с клубният му отбор (ПОРАДИ ЛИПСА НА ДРУГИ УСПЕХИ!!!)!
И за тяхно огромно нещастие Шави има в пъти повече успехи и на национално, и на клубно ниво от Снайдер, така че твърдението, че плешивото лале е по-добро от гениалният испанец е меко казано смехотворно! Още малко и чакам феновете на Интер да обявят как видите ли техният отбор е най-успешният в ШЛ за всички времена и как те са абсолютно непобедими!

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 окт 2010 22:02

megan fox написа:
Paralel написа:Отначало исках да проведа интелигентен спор с теб, базиран изцяло на факти, но това е невъзможно. Аз нито за секунда не отрекох качествата на Шави, нито че той заслужава да спечели златната топка. Само те моля да престанеш да омаловажаваш Снайдер от омраза към Интер, защото е абсурдно.

Всъщност никога не съм мразил Интер. Вярно не ги харесвам, но не ги мразя. Просто нямаше как да не се впрегна на горките заслепени фенчета на миланци и на техните абсурдни твърдения, че видите ли Снайдер заслужава най-много отличието!
И повярвай ми... не искам да го вземе Шави, само защото той играе в Барса! В момента не се водя от това и не случайно аз изтъквах най-вече успехите му с националният отбор, а не като разни други потребители да изтъквам успехите на моят фаворит с клубният му отбор (ПОРАДИ ЛИПСА НА ДРУГИ УСПЕХИ!!!)!
И за тяхно огромно нещастие Шави има в пъти повече успехи и на национално, и на клубно ниво от Снайдер, така че твърдението, че плешивото лале е по-добро от гениалният испанец е меко казано смехотворно! Още малко и чакам феновете на Интер да обявят как видите ли техният отбор е най-успешният в ШЛ за всички времена и как те са абсолютно непобедими!

Ще си позволя да прекратя спора с едно обобщение.
Шави Ернандес - плеймейкър на най-успешния клуб в последните 5 години, както и на европейския и световен шампион Испания.
Уесли Снайдер - най-добрият футболист на настоящия носител на купата на Шампионска лига и на холандския национален отбор.
Двама футболисти с неоспорими качества и успехи! Който и да спечели от тях двамата, няма да е незаслужено.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 окт 2010 22:54

megan fox написа:
durex написа:Стига е лице...ами вашия гол е толкова редовен колкото нашия,а да не говоря колко измислени засади ни бяха вдигани и то,когато Ето о или Милито бяха сами срещу вратаря...стига с тези номера...победихме ви признайте си го най на края!

Да, в 4 мача успяхте да ни победите веднъж! За нещастие в най-неправилният за нас барселонистите мач! А в останалите 3? Но радвайте се... в същото време вече изпуснахте една купа, съответно отборчето ви няма да изравни уникалното постижение на Барселона от 6/6 в рамките на една година! :twisted: :twisted: :twisted:
Не на последно място сега ще чакате нови 45 години за следващата ви ШЛ, да тогава Барса ще спечели поне още 5! :twisted: :twisted: :twisted: Нямам нищо против Интер да отстранява Барселона на 1/2 финал в ШЛ и после да печели трофея, стига това да се случва веднъж на всеки 45 години! :lol: :lol: :lol:

Гледай да не си защитим титлата,че както на 45години печелим така веднага на следващата си я защитаваме!!!!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 27 окт 2010 09:59

Снайдер, Форлан или Иниеста. Меси какво постигна на световното ?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 окт 2010 10:45

Ако го изберат пак тоя мангал Меси просто няма да имам думи...този циркаджия е пълен смешник, има къде къде по-добри от него! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”