cristiano_ronaldo7 написа:абе хора да ви питам по кое време на годината дават тази награда![]()
![]()
![]()
иначе аз изкам да я вземе някои от реал![]()
![]()
10 Януари.То си го пише,но няма кой да го прочете.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cristiano_ronaldo7 написа:абе хора да ви питам по кое време на годината дават тази награда![]()
![]()
![]()
иначе аз изкам да я вземе някои от реал![]()
![]()
Btovfan80 написа:Не, искам да ти кажа, че Стоичков тогава нямаше това СВЕТОВНО, на което ти толкова държиш, а сега се отмяташ и ми казваш, че имал титла и купа на Испания(което за мен са два трофея, не три или четири)! Много си противоречиш - на Снайдер също може да му се гледа представянето на Мондиала, а не спечелването на купата в края!
Gary Shaw написа:Всичко е ясно :
Най-добър играч за 2010г. ще е Уесли Снайдер!
Най-добър треньор за 2010. ще е Жозе Моуриньо!
ПП:Знаменитият требъл на ''специалния'' със Интер просто няма как да не го направи номер 1 не ,че ако евентуално не получи приза няма да бъде 'Най-добър''!
durex написа:Стига е лице...ами вашия гол е толкова редовен колкото нашия,а да не говоря колко измислени засади ни бяха вдигани и то,когато Ето о или Милито бяха сами срещу вратаря...стига с тези номера...победихме ви признайте си го най на края!
Paralel написа:Отначало исках да проведа интелигентен спор с теб, базиран изцяло на факти, но това е невъзможно. Аз нито за секунда не отрекох качествата на Шави, нито че той заслужава да спечели златната топка. Само те моля да престанеш да омаловажаваш Снайдер от омраза към Интер, защото е абсурдно.
megan fox написа:Paralel написа:Отначало исках да проведа интелигентен спор с теб, базиран изцяло на факти, но това е невъзможно. Аз нито за секунда не отрекох качествата на Шави, нито че той заслужава да спечели златната топка. Само те моля да престанеш да омаловажаваш Снайдер от омраза към Интер, защото е абсурдно.
Всъщност никога не съм мразил Интер. Вярно не ги харесвам, но не ги мразя. Просто нямаше как да не се впрегна на горките заслепени фенчета на миланци и на техните абсурдни твърдения, че видите ли Снайдер заслужава най-много отличието!
И повярвай ми... не искам да го вземе Шави, само защото той играе в Барса! В момента не се водя от това и не случайно аз изтъквах най-вече успехите му с националният отбор, а не като разни други потребители да изтъквам успехите на моят фаворит с клубният му отбор (ПОРАДИ ЛИПСА НА ДРУГИ УСПЕХИ!!!)!
И за тяхно огромно нещастие Шави има в пъти повече успехи и на национално, и на клубно ниво от Снайдер, така че твърдението, че плешивото лале е по-добро от гениалният испанец е меко казано смехотворно! Още малко и чакам феновете на Интер да обявят как видите ли техният отбор е най-успешният в ШЛ за всички времена и как те са абсолютно непобедими!
megan fox написа:durex написа:Стига е лице...ами вашия гол е толкова редовен колкото нашия,а да не говоря колко измислени засади ни бяха вдигани и то,когато Ето о или Милито бяха сами срещу вратаря...стига с тези номера...победихме ви признайте си го най на края!
Да, в 4 мача успяхте да ни победите веднъж! За нещастие в най-неправилният за нас барселонистите мач! А в останалите 3? Но радвайте се... в същото време вече изпуснахте една купа, съответно отборчето ви няма да изравни уникалното постижение на Барселона от 6/6 в рамките на една година!![]()
![]()
![]()
Не на последно място сега ще чакате нови 45 години за следващата ви ШЛ, да тогава Барса ще спечели поне още 5!![]()
![]()
Нямам нищо против Интер да отстранява Барселона на 1/2 финал в ШЛ и после да печели трофея, стига това да се случва веднъж на всеки 45 години!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта