Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Re: Лил - Левски | 21.10.10

Мнениеот Есиенчо » 18 окт 2010 17:59

Ако Лил играят срещу Левски както и снощи срещу Лион нищо добро не ви чака
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 окт 2010 18:58

Абе аз си мисля, че ще паднем. Важно е да не правим трагедии от това. Все пак са класи над нас, не съдете по нашето първенство. Само загубата да не е като с/у Спортинг.
Надявам се, дори и да загубим, да играем поне малко, а и да вкараме гол.
Лил попринцип практикуват стил, който позволява и на другите отбори да играят, не са като Спортинг.
Ще видим.

Иначе, както бе писано - дори и да загубим във Франция, все още имаме шансове за класиране.
С 3 точки ще сме, а Лил с 4. Идеята е Спортинг да бие всички (ако може нас не де :) ), Лил и Гент да си направят пак Х, а ние да вземем още една победа.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 окт 2010 19:29

L_Messi написа:Лил са допуснали загуба от Лион с 1:3 и в четвъртък ще излязат да си го изкарат на нас, но каквото и да стане в този мач, този отбор на Левски си е извоювал кредит на доверие и подкрепа до края на сезона, в който главната цел е титлата в А група.

Подкрепям те.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 окт 2010 19:30

Мачкай Лавинааааа :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 19 окт 2010 01:01

Ако играят обичайните "звезди" - Йовов, Гаджев, Иванов и Милиев, то въпросът ще е НЕ дали ще вземем хикс или ще победим, а с колко ще загубим и с каква по-голяма цифра - 3,5,6? Ако пък Бензукан бъде амнистиран от "даващия" го на строго, Георги Иванов, то може и да имаме ШАНС да вземем нещо. За Тасевски съм сигурен, че ще играе вместо втория Йовов - Гаджев, но ме притеснява повече Милиев и онзи Младенов. Истината е, че ако горепосочените хора бъдат титуляри ще бъда както срещу Спортинг..

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 окт 2010 02:43

Митрев
Мюлдер , Милиев , Иванов ( кофти че нямат алтернатива :( ) Минев
Грийн , Гаджев
Слори , Тасевски , Жо
Дембеле 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 19 окт 2010 02:58

2:7 обективен резултат мисля ;) ;) и сега малко сериозно (Тасевски няма да играе) 2:1 го мисля аз , но всичко е възможно ... 252435352 фена на Герена ще бъдат достатъчни за 1:0 което би било ПРЕКРАСНО , НО има много много време :shock: :shock:

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 19 окт 2010 09:16

Sofiaatowern написа:Ако играят обичайните "звезди" - Йовов, Гаджев, Иванов и Милиев, то въпросът ще е НЕ дали ще вземем хикс или ще победим, а с колко ще загубим и с каква по-голяма цифра - 3,5,6? Ако пък Бензукан бъде амнистиран от "даващия" го на строго, Георги Иванов, то може и да имаме ШАНС да вземем нещо. За Тасевски съм сигурен, че ще играе вместо втория Йовов - Гаджев, но ме притеснява повече Милиев и онзи Младенов. Истината е, че ако горепосочените хора бъдат титуляри ще бъда както срещу Спортинг..

Срещу Спортинг Ицо и Владо не играха и паднахме с 5:0, защото центърът ни беше напълно разбит.
Сега трябва да играят, за да се надяваме на нещо. От четиримата, които изброи само Иво Иванов трябва да бъде сменен, проблемът е че няма с кого.

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 19 окт 2010 09:32

Ако Левски не направят груби грешки в защита мача е равен според мен.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 окт 2010 09:54

Хмм моята прогноза ще си я запазя накрая :)
Сега за състава .. от видяното срещу Пирин бих казал че е нужно Бензукан да бъде върнат и да заиграе. Гаджев, Грийн, Йовов, Жо и Слори мисля че ще бъдат най-удачния вариант за халфова линия. Слори по никакъв начин не ме впечатли, но ми направи впечатление, че е бърз и най-малкото гони всички топки, което при цялото ми уважение Дани Младенов не прави. Искам само да отбележа, че не придържам към тезата че Дани е дупка напротив много добре играе определено са се сработили с Дембеле, но аз предпочитам играчи който се борят за всяка една топка :) . Мисля че е време Акалски да започне титуляр Божката да ме извинява, но той се очи с пълна сила от Петков как да му вкарат от 30м ...
Срещу френски отбори имаме опит а Лил е един от големите 5 във Франция. Шансове с този отбор винаги ще твърдя че имаме, само да не се допускат грешки отзад.
Изображение

Върни се в “Архив”